Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Ožujak 2021. 14:07

Mislim samo o tome kako cu za misec dana opet uzivat u hrani. 
    I kako cu svaki dan radit kolače i torte da nadoknadnim ovaj nedostatak šećera trenutni 🤣
    Inace pridruzujem se klubu žena kojima najbolje sjeda pekara. Znaci slanac, nesto integralno sa sirom.... Sreća juhe mi isto dobro sjedaju.
    Sve drugo muku mucim da pojedem. 
    Od slatkog sam odustala skroz jer mi odmah neka gorčina dođe u grlo. Uglavnom mucenje 
    A piti mogu samo gazirano 🙄
    Mineralnu ne volim tako da sam na ne zdravim verzijama 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    08. Ožujak 2021. 14:10

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Evo mene sa pregleda, sve je ok, srce kuca, mrdamo se 😊😊😊

Bravo ❤️ znaci na 8+1 se bebica vec mrda lijepo? 🥰

Mrda, mrda, koliko se na tom prastarom uzv-u vidi xD

Sanjarka88
    08. Ožujak 2021. 14:10

Hera✨

Orhideja odlicno! 🥰
    Sanjarka i meni se place jer moram bit na poslu a samo hocu spaaavaaat. Pomirila sam se s tim da ocito moram bit hodajuci zombi i nadat se povratku energije nakon 12. Tj. Ti jos imas dvoje djece, to ne mogu ni zamislit. Moj najveci napor je doc s pola do kauca 😂

Ja sam proslu t ( a bilo mi je jos puno gore nego ovu) isla radit jer bi vikende samo lezala i povracala.
    Nekako me posao drzao na nogama. Kao moram pa si prisiljen. 
    Sad mi to sve skupa puno teže pada 
    A djeca... Sreća pa nisu vise toliko mali. Ok mališa jos zahtjeva pun tretman. Al ono sad se vec igra sama, uzme piti sam, nesto suho iz frizidera i tako. 
    Muz dosta uskace sreća. 
    Ne mogu si ni zamislit da sad imam skroz malo dijete 

Sanjarka88
    08. Ožujak 2021. 14:12

Lollypop

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Evo mene sa pregleda, sve je ok, srce kuca, mrdamo se 😊😊😊

Bravo ❤️ znaci na 8+1 se bebica vec mrda lijepo? 🥰

Mrda, mrda, koliko se na tom prastarom uzv-u vidi xD

Divno. I moja bi mogla onda vec biti u movingu ❤️🥰❤️🥰
    Kolika ti je beba sad? Oko 1.5cm?

Kiky 🥰
    08. Ožujak 2021. 14:46

Sretan vam zene Dan zena!!!❤
    Meni su mucnine kako koji dan, nekad ih ne osjetim a nekad ajme meni. Ali mislim da je najgore proslo. Pase mi setnja i bit na svjezem zraku cim vise. Od hrane meso mi odgovara, juhu nemogu ni pogledat, povrce jedino lešo a kuhano mi ne pase nikako. Ubila bi za kolac ili nesto slatko i gazirano. A vazem se cesto, nisam se jos nista udebljala. Na istoj sam kilazi 61kg.
    Ali sve mi se cini da cu ubrzo krenut sa prejedanjem 😂 jer me na momente love napadaji gladi. Topli sendvici sa sirom mi je trenutno specijalitet 😂😂😂
    Cure koje ste bile na pregledima, super za lijepe vijesti i da je sve ok ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

sanja0508
    08. Ožujak 2021. 15:26

Hej cure, sretan dan žena ❤
    Evo i mene, prehlada prestala napokon. Bas me izludila, nos, glava....uzas. jos malo smrcam, ali uskoro kao nova. 
    Sutra idem vaditi krv vaditi i urin nositi. I nemam pojma sta jos. Jer su te vrazje elektronske uputnice. Ali ajde valjda cu sve napraviti.
    I nove cure dobrooo dosleeee. Ne brinite i ja sam malo trudna, sada tek 6 tjedana tako da biti ce vam dobro s nama u jesenskim bebama. 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34
    08. Ožujak 2021. 15:27

Evo ja se pridružujem ovdje  kao svježa trudnica  
    Bila sam se upisala na zimske, ali po terminu, ipak spadam u jesenske :D 
    Nadam se da će sve biti uredu, i da nisam preuranila sa svim, ali stvarno sam preuzbuđena :D
    Inače, od mojih prvih simptoma: ja sam užasno žedna, stalno pijem i naravno, stalno sam na wc-u  , užasno sam napuhana i vjetrovita, a cice samo što ne eksplodiraju - isto kao i u pms-u obično.

• buhtlica34
    08. Ožujak 2021. 15:28

I sorry, ali ne znam kak da izbrišem ovaj veliki emoji 

sanja0508
    08. Ožujak 2021. 15:28

Kiky 🥰

Sretan vam zene Dan zena!!!❤
    Meni su mucnine kako koji dan, nekad ih ne osjetim a nekad ajme meni. Ali mislim da je najgore proslo. Pase mi setnja i bit na svjezem zraku cim vise. Od hrane meso mi odgovara, juhu nemogu ni pogledat, povrce jedino lešo a kuhano mi ne pase nikako. Ubila bi za kolac ili nesto slatko i gazirano. A vazem se cesto, nisam se jos nista udebljala. Na istoj sam kilazi 61kg.
    Ali sve mi se cini da cu ubrzo krenut sa prejedanjem 😂 jer me na momente love napadaji gladi. Topli sendvici sa sirom mi je trenutno specijalitet 😂😂😂
    Cure koje ste bile na pregledima, super za lijepe vijesti i da je sve ok ❤

Meni tost obicni. I cjedena narandza i limun. Znaci uzas sam sa hranom. Ujutro imam mucnine tj. ne povraca mi se, ali mi se nista ni ne jede. Oko 5 popodne me uhvatiti glad i pojela bi sve pred sobom.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Tommyfame
    08. Ožujak 2021. 15:30

kuc-kuc :)

ima li tuuuu mjesta za meneee? 

evo i ja ko buhtlica danas napokooon dobila plus kakav čekam  godinu i pol dana :) 
    još uvijek nadolazim i borim se da biokemijskim umom..no bit će okej :) Mora!

btw.buhtlice čestitaaaam <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.