Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    05. Ožujak 2021. 11:13

Lori1988

Bok cure🤗
    Cestitke svima na uspjesnim pregledima i cestitke na plusicima❤
    Mene su pustili jucer iz bolnice, fizicki sam dobro a i psihicki cim sam doma. Proslo je sve ok.
    Cuvajte mi se, sretno dalje, ja vas skicam i javit cu se tu i tamo.
    Ne stignem se vise ponovno prikljuciti vama ali nadam se da cu doci medju neke zimske ili proljetne❤

Draga drzi se💪🏼 Drago mi je da si bolje i samo hrabro. Vjerujem da ces opet brzo na trudnicke teme ❤️😘

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• LilM
    05. Ožujak 2021. 11:33

Cure nakon kolko tjedana ste Nifty radite tj u kojem tj?

• Mala_martina1990
    05. Ožujak 2021. 11:34

Mala2323

Sretno danas svima na pregledima ❤️
    I ja od jučer imam obilan žuti iscjedak… Danas sam 13+6, ne znam jel to normalno ili razlog za brigu?
    Pregled mi je tek 19.3🙃 prošli put sam radila urinokulturu i nalaz je bio sterilan…

Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh...nadam se da ce se smiriti...ja sam 11+5 😇

Mila🌸
    05. Ožujak 2021. 12:48

Hej trudnice, pridruzujem vam se na ovoj divnoj temi🥰, prvi pregled mi je 22.03. Tad cu biti oko 8+3 jer netko i od vas imao tako kasno prvi pregled🤔

👶❤

• Mala2323
    05. Ožujak 2021. 12:57

Mala_martina1990

Mala2323

I ja od jučer imam obilan žuti iscjedak… Danas sam 13+6, ne znam jel to normalno ili razlog za brigu?
    Pregled mi je tek 19.3🙃 prošli put sam radila urinokulturu i nalaz je bio sterilan…

Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh…nadam se da ce se smiriti…ja sam 11+5 😇

Upravo to. I meni tako, ja sam danas počela opet brusnicu piti. 
    Pa možda ode, ali vjerojatno je to normlano. 
    I ja ti neke grčiće znam imati... Bit će sve uredu, i što manje čitat po internetu ☺️😌

+ 26.12.2020🖤

• Mala_martina1990
    05. Ožujak 2021. 13:10

Mala2323

Mala_martina1990

Mala2323

Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh…nadam se da ce se smiriti…ja sam 11+5 😇

Upravo to. I meni tako, ja sam danas počela opet brusnicu piti.
    Pa možda ode, ali vjerojatno je to normlano.
    I ja ti neke grčiće znam imati… Bit će sve uredu, i što manje čitat po internetu ☺️😌

Bas sam si htjela danas uzeti brusnicu i zaboravim...morat cu se ponovo prosetati do trg.🙈😂 Da,najgore je to citanje po internetu,al priznam to radim svaki dan i ne mogu si pomoci...procitam nesto lose i onda kazem necu vise citati i onda sutra dan uz kavu ajmo nanovo...psiha...🙈🙈🤔😁

Tratinčica12
    05. Ožujak 2021. 13:25

Mila🌸🤰

Hej trudnice, pridruzujem vam se na ovoj divnoj temi🥰, prvi pregled mi je 22.03. Tad cu biti oko 8+3 jer netko i od vas imao tako kasno prvi pregled🤔

Ja sam bila sa 7+6. Bilo je malo napeto iščekivati, ali sve se baš lijepo vidjelo. Beba, srce kako kuca. 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Mila🌸
    05. Ožujak 2021. 13:28

Jackie27

Mila🌸🤰

Ja sam bila sa 7+6. Bilo je malo napeto iščekivati, ali sve se baš lijepo vidjelo. Beba, srce kako kuca. 😊

O bas lijepo, sad sam bas gledala papire iz prosle trudnoce i prvi pregled mi je tad bio 12+2 tako da je ovo jos i super, rekla je ona meni svakako da dodjem ako bude nedaj boze kakvih problema🤞

👶❤

Tonkica111
    05. Ožujak 2021. 13:30

Cure jel vas opere strah od spontanog.... Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće... Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila.... 😭😭😭😭
    Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha.... Baš kočnica veselju 🤦🏻‍♀️

Orhideja13
    05. Ožujak 2021. 13:36

Tonkica111

Cure jel vas opere strah od spontanog…. Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće… Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila…. 😭😭😭😭
    Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha…. Baš kočnica veselju 🤦🏻‍♀️

Hejjj, nisam ni ja svjesna da sam trudna, ja Sam imala 3 sp... nekako ne mogu da se bas radujem.. AL trudim se da ne mislim o tome sta je bilo, uvjeravam sebe da ce biti sve dobro..  Cekam ponedjeljak I pregled, pa razmisljam kako da kazemo nasim ako Bude uredu, moja Mama I rodjendan u ponedjeljak,  ce to biti pravo iznenadjenje abd 🥳☺️🙏

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.