Bok cure🤗
Cestitke svima na uspjesnim pregledima i cestitke na plusicima❤
Mene su pustili jucer iz bolnice, fizicki sam dobro a i psihicki cim sam doma. Proslo je sve ok.
Cuvajte mi se, sretno dalje, ja vas skicam i javit cu se tu i tamo.
Ne stignem se vise ponovno prikljuciti vama ali nadam se da cu doci medju neke zimske ili proljetne❤
Draga drzi se💪🏼 Drago mi je da si bolje i samo hrabro. Vjerujem da ces opet brzo na trudnicke teme ❤️😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sretno danas svima na pregledima ❤️
I ja od jučer imam obilan žuti iscjedak… Danas sam 13+6, ne znam jel to normalno ili razlog za brigu?
Pregled mi je tek 19.3🙃 prošli put sam radila urinokulturu i nalaz je bio sterilan…
Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh...nadam se da ce se smiriti...ja sam 11+5 😇
Hej trudnice, pridruzujem vam se na ovoj divnoj temi🥰, prvi pregled mi je 22.03. Tad cu biti oko 8+3 jer netko i od vas imao tako kasno prvi pregled🤔
👶❤
I ja od jučer imam obilan žuti iscjedak… Danas sam 13+6, ne znam jel to normalno ili razlog za brigu?
Pregled mi je tek 19.3🙃 prošli put sam radila urinokulturu i nalaz je bio sterilan…
Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh…nadam se da ce se smiriti…ja sam 11+5 😇
Upravo to. I meni tako, ja sam danas počela opet brusnicu piti.
Pa možda ode, ali vjerojatno je to normlano.
I ja ti neke grčiće znam imati... Bit će sve uredu, i što manje čitat po internetu ☺️😌
+ 26.12.2020🖤
Joj draga i ja muku mucim s tim žutim iscjedkom..🙄🙄🙄 nekad svijetliji nekad tamniji, prva mi trudnoca pa neznam jel normalno, uz to jos prisutni mali povremeni menstrualni grčići ali nista strasno ..idem u wc i stalno pogledavam u gace,stalno se bojim da necu vidit i smeđeg..uh…nadam se da ce se smiriti…ja sam 11+5 😇
Upravo to. I meni tako, ja sam danas počela opet brusnicu piti.
Pa možda ode, ali vjerojatno je to normlano.
I ja ti neke grčiće znam imati… Bit će sve uredu, i što manje čitat po internetu ☺️😌
Bas sam si htjela danas uzeti brusnicu i zaboravim...morat cu se ponovo prosetati do trg.🙈😂 Da,najgore je to citanje po internetu,al priznam to radim svaki dan i ne mogu si pomoci...procitam nesto lose i onda kazem necu vise citati i onda sutra dan uz kavu ajmo nanovo...psiha...🙈🙈🤔😁
Hej trudnice, pridruzujem vam se na ovoj divnoj temi🥰, prvi pregled mi je 22.03. Tad cu biti oko 8+3 jer netko i od vas imao tako kasno prvi pregled🤔
Ja sam bila sa 7+6. Bilo je malo napeto iščekivati, ali sve se baš lijepo vidjelo. Beba, srce kako kuca. 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam bila sa 7+6. Bilo je malo napeto iščekivati, ali sve se baš lijepo vidjelo. Beba, srce kako kuca. 😊
O bas lijepo, sad sam bas gledala papire iz prosle trudnoce i prvi pregled mi je tad bio 12+2 tako da je ovo jos i super, rekla je ona meni svakako da dodjem ako bude nedaj boze kakvih problema🤞
👶❤
Cure jel vas opere strah od spontanog.... Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće... Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila.... 😭😭😭😭
Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha.... Baš kočnica veselju 🤦🏻♀️
Cure jel vas opere strah od spontanog…. Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće… Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila…. 😭😭😭😭
Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha…. Baš kočnica veselju 🤦🏻♀️
Hejjj, nisam ni ja svjesna da sam trudna, ja Sam imala 3 sp... nekako ne mogu da se bas radujem.. AL trudim se da ne mislim o tome sta je bilo, uvjeravam sebe da ce biti sve dobro.. Cekam ponedjeljak I pregled, pa razmisljam kako da kazemo nasim ako Bude uredu, moja Mama I rodjendan u ponedjeljak, ce to biti pravo iznenadjenje abd 🥳☺️🙏
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji