Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena_borovnica34
    04. Ožujak 2021. 08:52

Ani92

Cure, jutros opet ista stvar, cak u malo vecoj kolicini. Dr radi popodne, molit cu je da me odmah uzme na pregled…

Svima koje ste imale lijepe vijesti cestitam od ❤

Sritno 

1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
    2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰

Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 08:55

NanaJ

Jutroo 🥰 kako ste nadam se da ste sve dobro. Ja sam se probudila sa herpesom na usnici nadam se da nije opasno za dijete, cicke me ne bole vise valjda je sve ok. Joj boze tko god je reko da je trudnica divno i blazeno stanje nek ide k vragu prije cu psihicki oboljet nego doci do 13 tt 🙈😅

To ti je prvi herspes u životu ili nije? Ako nije nemas brige
    I mene cice od jucer manje bole.
    Ja vise ne mogu analizirat svaki detalj svaki dan 
    Zamorno mi je to uzasno.....
    Idem Opusteno dan po dan pa sta bude 
    Sekirala se ja ili ne, ishod ce bit kakav mora biti. 
    A neda mi se sekirat oko svega živoga. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Malena_borovnica34
    04. Ožujak 2021. 09:01

NanaJ hahhaha provaj se malo opustit, jer ćeš skroz prošvikat Guštaj, šetaj, zaokupiraj misli nečin..
    Ja se isto zamaran za svaku sitnicu, ali dobro je Sanjarka88 rekla da je to strašno zamorno. Bit će šta bude i samo bez stresa.

NanaJ
    04. Ožujak 2021. 09:04

Sanjarka88 🐰

NanaJ

Jutroo 🥰 kako ste nadam se da ste sve dobro. Ja sam se probudila sa herpesom na usnici nadam se da nije opasno za dijete, cicke me ne bole vise valjda je sve ok. Joj boze tko god je reko da je trudnica divno i blazeno stanje nek ide k vragu prije cu psihicki oboljet nego doci do 13 tt 🙈😅

To ti je prvi herspes u životu ili nije? Ako nije nemas brige
    I mene cice od jucer manje bole.
    Ja vise ne mogu analizirat svaki detalj svaki dan
    Zamorno mi je to uzasno…..
    Idem Opusteno dan po dan pa sta bude
    Sekirala se ja ili ne, ishod ce bit kakav mora biti.
    A neda mi se sekirat oko svega živoga.

Imala sam ali ne cesto. Ma i sama sebi govorim da se prestanem analizirati apsolutno sve da nesto ne smtima osjetila bi, ali zena ko zena uvijek pomisli sto ako. Slazem se s tobom ako je sudeno da bude lose bit ce ako je sudeno da bude dobro bit ce i ne mogu utjecat na to.

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    04. Ožujak 2021. 09:05

Malena_borovnica34

NanaJ hahhaha provaj se malo opustit, jer ćeš skroz prošvikatGuštaj, šetaj, zaokupiraj misli nečin..
    Ja se isto zamaran za svaku sitnicu, ali dobro je Sanjarka88 rekla da je to strašno zamorno. Bit će šta bude i samo bez stresa.

Prosvikala sam ja vec odavno hahahahaha 😂😂

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 09:06

Malena_borovnica34

NanaJ hahhaha provaj se malo opustit, jer ćeš skroz prošvikatGuštaj, šetaj, zaokupiraj misli nečin..

Pa zar nije ubitacno?
    Prve 2 trudnoce sam prosla bezbrižno 
    I to je divota a ovako se sekirat je grozno. 
    I sad sam sigurna da necu nikad ic na četvrto dijete.
    A u drugom životu cu ih sve rodit od 18. Do 22. 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hera✨
    04. Ožujak 2021. 09:15

E cure moje ja sam isto koma s poslom. Opce se ne mogu koncentrirat i samo o trudnoci razmisljam. Onda se pak lose osjecam sta nisam produktivna na poslu i tako u krug 😅 a prepospana sam za ista korisno radit.
    Traveller javi kako je proslo sa sefom, ja jedva cekam da kazem svojima da znaju zasto sam tako sva nikakva u zadnje vrijeme gaha.
    Ani javi se kad zavrsis s pregledom, drzim fige da je sve ok 🍀❤️
    Nanaj ja sam i za herpes upitala ginekologa bas jer ga nikad nisam imala i svasta sam tu vidjela da moze bit lose. Njegov odgovor je bio: ak ga dobis peckat ce te 😂  ugl reko je da je opasan samo ako se javi prije ili tijekom poroda. Opasan je prvi put ako nemas antitijela, ali samo oko 10 posto populacije nema u sebi antitijela. Vecina ljudi ih ima iako im nikad nije izbio pa se nadam da bas nisam u tih 10 %. Moja najbolja prijateljica ima stalno herpese i ako se u zadnjih 13 god nisam oboruzala antitijelima onda stvarno nemam srece haha.
    U svakom slucaju posto si bar jednom imala nemas nikakve brige. Ja svako malo zabrijem da sam dobila herpes al onda prode za 5 min 😂

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Malena_borovnica34
    04. Ožujak 2021. 09:21

Sanjarka88 🐰

Malena_borovnica34

Pa zar nije ubitacno?

Ma strašno je zamarajuće...ja se isto brinen oko svega, inače san takva, ali ka dosadilo mi je više...i šta bude bit će. 
    Nova san ode, pa nisan niti upućena u to koliko si trudna? 
    Hhahahahhha ma nema ti to pravila, godine....samo opušteno.

NanaJ
    04. Ožujak 2021. 09:24

Sanjarka88 🐰

Malena_borovnica34

Pa zar nije ubitacno?

Mah sta da ti kazem, mislim da ce mi svakta sljedeca trudnica biti ista parem prva 3 mj puna straha. Nazalost to je tako kad imamo pristum svim informacijama koje su zapravo nepotrebne. Cinjenica je da skoro svaka prvi trudnoca zavrsi sa spontanim i onda svaka zena puse i na hladno. Voljela bih da zivim u vremenu kad je moja mama rodila mene kad nije bilo interneta tj nije bio tako dostupan mislim da bi nam svima bilo puuuno lakse i da nebi toliko ni razmisljale o tome. A sto je tu je ne mogu promjenit sudbinu, jedino mogu vjerovati i nadati se da ce sve biti ok. 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    04. Ožujak 2021. 09:27

Hera✨

E cure moje ja sam isto koma s poslom. Opce se ne mogu koncentrirat i samo o trudnoci razmisljam. Onda se pak lose osjecam sta nisam produktivna na poslu i tako u krug 😅 a prepospana sam za ista korisno radit.
    Traveller javi kako je proslo sa sefom, ja jedva cekam da kazem svojima da znaju zasto sam tako sva nikakva u zadnje vrijeme gaha.
    Ani javi se kad zavrsis s pregledom, drzim fige da je sve ok 🍀❤️
    Nanaj ja sam i za herpes upitala ginekologa bas jer ga nikad nisam imala i svasta sam tu vidjela da moze bit lose. Njegov odgovor je bio: ak ga dobis peckat ce te 😂 ugl reko je da je opasan samo ako se javi prije ili tijekom poroda. Opasan je prvi put ako nemas antitijela, ali samo oko 10 posto populacije nema u sebi antitijela. Vecina ljudi ih ima iako im nikad nije izbio pa se nadam da bas nisam u tih 10 %. Moja najbolja prijateljica ima stalno herpese i ako se u zadnjih 13 god nisam oboruzala antitijelima onda stvarno nemam srece haha.
    U svakom slucaju posto si bar jednom imala nemas nikakve brige. Ja svako malo zabrijem da sam dobila herpes al onda prode za 5 min 😂

Moja mama isto ima herpes i to cesto cim joj imunitet padne eto njoj herpesa tako da sigurno imam nekakva antitjela, jer ja sam mozda 1 ili 2 put u zivotu imala hepes 😂

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.