Malo je glupo pitanje ali smije li se jesti slani kikiriki?
Da. Zašto ne? Može ti jedino bit dobar afrodizijak ahahahaha
Prosla sam ja tu fazu da se bojim sefova 😂 ja sam svoju odmah nazvala i rekla kako stoje stvari i nek mi raspise stari go inace je kod nas i takva praksa odmah se ide na komplikacije upravo radi svega toga, samo mi je sad ginekolog mislim otvorit ce on nije do toga nego ga moram namoljakat da me uzme najranije sljedeci petak ili najkasnije ponedeljak 15.3 jer do ponedeljka mi je raspisan go nakon toga bo 😂😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hvala na dobrodoslici, toliko ste se raspisale da mi bude trebalo malo vremena da polovim sve hehe, ne stignem uz sve obaveze sve ni procitati 😁
Čekajte nisam skužila zašto se ne smije tuna u trudnoći? Jer sam ja čitala članak jel se smije konzervirana riba i pisalo je da je tuna, haringa itd. čak i poželjna
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Čekajte nisam skužila zašto se ne smije tuna u trudnoći? Jer sam ja čitala članak jel se smije konzervirana riba i pisalo je da je tuna, haringa itd. čak i poželjna
Radi toga sto tuna moze sadrzavati zivu, tj kao ona tokom razvoja u sebi zadrzava zivu, ali me nemoj drzat za rijec najbolje provjeri sa ginekologom
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure evo ja vadila betu, 2247 je... čini mi se čak i veća malo ako je danas 19 dana od ovulacije... Očito sam falila ovulaciju jer je ovo ok vrijednost za 23 dana od ovulacije,što znači da je bila prije nego sam mislila.... Hm čudno... Jer mi temperatura nije tada počela rasti...Al vidjet ćemo sve na pregled... Ko će dočekat 🤣🤦🏻♀️
Bok cure, cini mi se da je netko ovdje vec pisao ali ne mogu pronaci...uglavnom...se nekom desilo prestanak mucnina u 7.tj? Skoro 3 tjedna me opako peglaju i bas mi nije bilo dobro i od jucer samo odjednom nista, ni danas, samo napuhanost ko balon🙄 ah mi trudnice nikad zadovoljne..
Tuna koja stoji zna natalozit vise zive u sebi od drugih riba. Mozes slobodno pojest koju tunu, al ne precesto :)
👦 11/2017 👶 9/2020
Ej, cure. Nova san ode pa vas želin prvo sve pozdravit. Ja ka da san u studiju nekome hahahhaah.
Uglavnon, jučer je bija prvi pregled sa 6+2 i srce malo kuca
Nego, jel mi more neko nešto priporučit za mučnine, jer me ubijaju po cile dane.
irenaa0809, ma ja san čula da ta tunjevina nije poželjna u trudnoći…vjerojatno ima žive u sebi pa se ne preporuča.
Zatvori frižider pa je nećeš gledat
Dobrodosla i cestitam na lijepom urednom pregledu!
Meni je gin preporucio Reduflux u prosloj trudnoci, imala sam uzasnih problema sa zgaravicom i on mi je jedini donekle djelovao, sve ostalo nimalo.
👦 11/2017 👶 9/2020
Okej svaki dan nešto novo učim. Prošli pregled sam bila točko izbedirana kad sam skužila šta sve ne smijem jesti 🤷🏼♀️
Curkee koje imate preglede sutra sretno vam zajedno sa mnom. Ne mogu vjerovati da se već mjesec dana družimo 😱🥰❤️ u kolko sati sutra idete?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji