Curke kada mislite ici na komplikacije, a one koje ste od pocetka je bilo probleme oko otvaranja od strane ginekologa? Ja sam trenutno na GO socijalni me nece primit prije 8 tt ali cu zvati iduci tjedan da me uzme bar u petak da mi otvori bolovanje posto radim kao med sestra na neuroloskom odjelu gdje su svi skoro nepokretni i ima jako puno dizanja i povlacenja pacijenata pa mi ne pada mi na pamet radit.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Otvorit ce ti sigurno komplikacije, znam da se mozes i ovako dogovoriti s ginekologom i kad nije rizicno, cula sam svakakve primjere. Normalno je da se pazis i da je beba prioritet. Ne radim fizicki posao pa ne mislim na komplikacije, procitala sam da je maksimalan iznos 4200, a to mi je velika razlika na placu pa dok je sve ok, radit cu. Naravno ako slucajno budem morala, to je druga stvar.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja se isto dvoumim kaj napravit s poslom. Fizički rad u smjenama po 12 sati. Probat ću dr opće zamolit da mi otvori ovaj tjedan bolovanje. Barem da prvi pregled odradim pa da se vidi jel sve ok za ić radit.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ptvarajte bolovanje, bit cete mirnije, nije vise 4200..nešto su dizali-mislim da je max sada do 5400(ne znam točno!!!)
Ne vrijedi riskirati bebicu jer se bojis ginekologa pitat ili sto ce sefovi reci, to su nasa prava.. samo se cuvajte
Ptvarajte bolovanje, bit cete mirnije, nije vise 4200..nešto su dizali-mislim da je max sada do 5400(ne znam točno!!!)
Ne vrijedi riskirati bebicu jer se bojis ginekologa pitat ili sto ce sefovi reci, to su nasa prava..samo se cuvajte
Pobrkala si nešt
Ne vrijedi riskirati bebicu jer se bojis ginekologa pitat ili sto ce sefovi reci, to su nasa prava..samo se cuvajte
Ti mislis vjerojatno na roditeljski dopust, onih drugih 6 mjeseci porodiljnog. Prvih 6 je puna placa.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Malo je glupo pitanje ali smije li se jesti slani kikiriki?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji