Cure evo da podjelim sta sam jucer saznala od svog gin. Pitala sam bas za prehranu i kaze sljedece: suhomesnati iz ducana prolaze velike kontrole i sigurni su sto se tice listerije vise manje, ali trebalo bi vise zbog upitnog sastava izbjegavat. No kaze da nista nece bit ako to pojedem.
Za caj je reko da bi trebalo izbjegavat crni svakako, ostali tipa kamilica, vocni i to su skroz ok i sad vec.
Kava i kofein isto moze u normalnim kolicinama. Reko mi je da u petrovoj neki doktor kad dodu trudnice koje povracaju i imaju nizak tlak da im da za terapiju tri salice kave dnevno 😂 tako da kava moze bez griznje savjesti.
Pitala sam usput i kak je s koronom situacija i kaze da u ovih god dana nisu imali nikakvih problema s trudnicama, nikakve posljedice.
Super je ginekolog i jako opusten pristup bez nepotrebnog uzrujavanja i drame i stvarno mu vjerujem.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja kavu ne mogu
Inace sam pila jednu dnevno pa kad me prođu ove mucnine pocet cu je opet pit, sigurno
Ali svakako ne pretjerivat.
Caj pijem neki vocni ne egzoticni, mentu..
Inace nisam neki čajoljubac 🤷♀️
Jedem kao i prije i pijem isto
Jedino tu famoznu tunu ne jer nju ne volim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure! Evo mene čim se priča o hrani ja i dalje se nekako bojim jesti suhomesnato, a baš mi se jede neka fina šunka. Inače kavu nisam pila baš ni prije trudnoće, tako da sam je lagano izbacila sasvim, pijem samo vodu i puno soka od brusnice. Iako, sinoć sam si mjerila tlak i bio je 95/70, pa mi možda malo kave ne bi bilo na odmet da me "razbudi".
Ja sam noćas prvi put spavala uz banana jastuk i baš mi je super, jedino sam se dvjesto puta budila i prevrtala.
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
Plavabosanka 03.03.
Sofia88 03.03.
Katherine_Hope 03.03.
Irena0809 03.03.
FlipFlop 05.03.
Tienna 05.03.
Monalisa 05.03.
Orhideja13 08.03.
Sanjalica5 08.03.
Lollypop 08.03.
LilM 09.03.
Lyra 09.03.
Ljesnjak 09.03.
Scarlett 09.03.
Mateja31 10.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Kiky 15.03.
Pingo 16.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Missy88 18.03.
Jackie27 18.03.
Sanjarka88 19.03.
Leah 19.03.
Mokosh 23.03.
Traveller 23.03.
Tonkica111 23.03.
Hera 23.03.
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
MARELA 25.03.
Lovely 25.03.
I mene ste opustile sto se kafe tice, prije trudnoce Sam pila 4,5 soljica dnevno I Pusila Sam... Dan prije pozitivnog testa Sam cigare bacila jer Sam sumnjala I stvarno nikakvih problema nemam nit Mi se traze.. A znala Sam dnevno kutiju ispusit 🙈.. A kafu Sam smanjila na 1 do 2 soljice... Pijete li dovoljno vode? Ja nikad nisam nesto vodu pila, sad se tjeram bas
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Kavu nisam mogla dok mi je bilo mucno, sad ju pijem opet ujutro i popodne nekad onu iz vrecice 3u1 jer mi pase slatko, posebno ako radim popodne. Tunu nisam jela, ali i dalje vjerujem da me jedna u dva, tri mjeseca nece ubiti haha. A suhomesnato ni inace bas ne jedem, ali tu i tamo kad sam negdje u gostima bih uzela, sad kao necu. Inace ne pijem ni sokove, mako vodu, ali dok su mucnine bile jake, nisam mogla vodu, samo sok. Tako da je to sve relativno, prilagodis se kako mozes.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam inace slaba s tekucinom
Ako popijem 1l, Max 1.5l to je uspjeh
Sad i manje, voda me ne ide
Jutrooo cureee! Imam pitanje, ja sam danas 11+2 i ono sto me pati opet i to vec dva dana su ti neki kao menstrualni bolovi…🙄🙄 Ne jako,ne cesto,ali mislila sam da je to bilo samo prvih par tjedana,medutim sad mi se opet pojavilo nwznam dali je to normalno,neznam sta da mislim…neznam do kada je normalno da su prisutni ti grcevi…😟 Pregled mi je za desetak dana mislim da cu poludit do tada…🥺
Normalno je, ne brini :) sve dok nisu ekstremni bolovi i jaci od onih menstrualnih koje i inace imas.
Mene nekada uhvati skroz blaga bol u ledjima, u donjem dijelu, cak i u tom dijelu je sve to od sirenja materice.
Bok svima. Radila sam test i danas mi je 9 dpo, piškila sam ovulacijske testove. Kad sam danas napravila test, ostavila sam ga u wc-u i tek nakon pola sata išla vidjeti i vidi se još jedna crtica. Ovo je kinez naručen s ebaya, pa jel ima netko iskustva daje li on lažne sjene jer mi je clearblue jednom dao?
https://ibb.co/xXdTmVr [ibb.co]
Bok svima. Radila sam test i danas mi je 9 dpo, piškila sam ovulacijske testove. Kad sam danas napravila test, ostavila sam ga u wc-u i tek nakon pola sata išla vidjeti i vidi se još jedna crtica. Ovo je kinez naručen s ebaya, pa jel ima netko iskustva daje li on lažne sjene jer mi je clearblue jednom dao?
https://ibb.co/xXdTmVr[ibb.co]
Hej, crta je na dobrom mjestu, ali nakon pola sata moguce da se radi i o evaporacijskoj crti. Obicno nakon 10 min se test smatra nevazecim. Ja bih na tvom mjestu sutra ponovila test i ocitala ga unutar 5 minuta da budes sigurna. Sretno 😊🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji