Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Ožujak 2021. 08:22

Sanjarka88 🐰

Tonkica111

Sanjarka88 🐰

Dobro jutro trudnice 🥰

Bana, Ponosna. mama, Angelyy, Monalisa dobro nam dosle cure i puno nam tipkale 🥰

Tonkica111 uf! A koliko ces bit trudna na pregledu onda?

Hera cestitam ti na malom srčeku ❤️ sta se hematoma tice bitno da nije povise bebe 😊
    Ja sam tako imala u prosloj t, 1.3cm mali hematom isto na izlazu. A onda sam isla privatno pa mi je on rekao da to nije hematom, da bi krvarila da je jer je na samom izlazu nego da je to neki prazni prostor koji maternica jos nije ispunila. Ugl sta god da je bilo sa 12tt vise nije bilo ničega.
    Missy ja sam sad na prvom pregledu dobila kks, guk, urin i tsh. Meni je ovo treca trudnoca ja nikad nisam dobila za vadit torch, hiv,Sifilis ….Endzrue jesi ti to dobila? Mozda u Splitu to nije praksa 🤷‍♀️

8 tjedana i nekih 2 dana cu bit trudna 😭
    Zato ću popodne ić vadit betu pa bar da vidim jel ona ok za početak

Ja vjerovatno nebi mogla izdrzat
    No ajde 8tt mi je neka zadnja granica za pocetak
    Pa ako mozes izdrzat 🤞🏻🤞🏻

Pregled *

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    02. Ožujak 2021. 08:23

Cure kakve su vama bile vrijednosti bete kad ste vadile, danas mi je tek 5 tj i 2 dana, ne znam koji broj očekivat... Negdje sam našla kao da 19 dana nakon ovulacije bude oko 300 al to mi zvuči malo 🙄

Endzrue
    02. Ožujak 2021. 08:26

Sanjarka88 🐰

Dobro jutro trudnice 🥰

Bana, Ponosna. mama, Angelyy, Monalisa dobro nam dosle cure i puno nam tipkale 🥰

Hera cestitam ti na malom srčeku ❤️ sta se hematoma tice bitno da nije povise bebe 😊
    Ja sam tako imala u prosloj t, 1.3cm mali hematom isto na izlazu. A onda sam isla privatno pa mi je on rekao da to nije hematom, da bi krvarila da je jer je na samom izlazu nego da je to neki prazni prostor koji maternica jos nije ispunila. Ugl sta god da je bilo sa 12tt vise nije bilo ničega.
    Missy ja sam sad na prvom pregledu dobila kks, guk, urin i tsh. Meni je ovo treca trudnoca ja nikad nisam dobila za vadit torch, hiv,Sifilis ….Endzrue jesi ti to dobila? Mozda u Splitu to nije praksa 🤷‍♀️

Ne kod nas kad se vadi rh faktor vade se antitijela radi miješanja krvi i hepatitis B, nikad  mi nije ponudila ništa drugo, nit sam čula da to drugo vade.. Osim ak ne tražiš bris ginekološki pa bude na klamidiju i ostalu ekipu na higijenskom. Preko krvi  e

Sanjarka88
    02. Ožujak 2021. 08:28

Tonkica111

Cure kakve su vama bile vrijednosti bete kad ste vadile, danas mi je tek 5 tj i 2 dana, ne znam koji broj očekivat… Negdje sam našla kao da 19 dana nakon ovulacije bude oko 300 al to mi zvuči malo 🙄

Gledas svakako dane nakon ovulacije a ne tjedne 
    Ako si sad 19dpo neki prosjek je 300
    Al cesto to bude puno vece 

Sanjarka88
    02. Ožujak 2021. 08:28

Endzrue

Sanjarka88 🐰

Dobro jutro trudnice 🥰

Ne kod nas kad se vadi rh faktor vade se antitijela radi miješanja krvi i hepatitis B, nikad mi nije ponudila ništa drugo, nit sam čula da to drugo vade.. Osim ak ne tražiš bris ginekološki pa bude na klamidiju i ostalu ekipu na higijenskom. Preko krvi e

Eto. Znala sam da je do Splita 🤷‍♀️

Hera✨
    02. Ožujak 2021. 08:44

Sanjarka hvala ti 😊 ja sam sad isla privatno i nije cak ni izmjerio hematom, rekao je da je jako mali i da ga je lako mogao previdjeti, ali da nece stvarat problem. 🤷🏽‍♀️ Nadam se da ce nestat ubrzo, ali ne zabrinjava me previse. 
    Poslao me inace da ponovno izvadim glukozu za 10ak  dana jer je granicna (5.1) i stavio me na dijetu po glikemijskom indexu. Tsh ionako moram svaka 4 tjedna, ali ostale preglede nije spominjao, pretpistavljam da je jos rano. 
    Molim te samo kad ces auzurirati listu da mi stavis termin 23.10. Zagreb 😊 hvala!

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sanjarka88
    02. Ožujak 2021. 08:56

🍁JESENSKE BEBE🍁
    RUJAN 🐿️ :
    Endzrue 3.9. / Split 
    Mišić 04.09. ♀️
    Missy88 5.9. / Zagreb 
    Mala2323 8.9.
    Ivkica 10.9. / Zagreb 
    Traveller 11.9. / Zagreb 
    Mokosh 12. 09.
    Jana25 13.9. ♂️ Karlo  / Osijek 
    Ljesnjak 21.09. / Zagreb 
    Natalija91 24.09. 
    Ninuskaa 25.09.
    Marisol 26.9.
    Kiky   29.9. / Rijeka 
    Leonoah 29.09. / Dubrovnik 
    Plavabosanka 29.09. / DE
    Mateja31 30.09. / Našice
    LISTOPAD 🦔:
    Zara7 01.10. / Zadar 
    FlipFlop 01.10. 
    Lisa27 4.10. / Rijeka 
    Lovely 04.10. / Zagreb 
    Jackie27 06.10.
    Pingo 8.10. / Zadar 
    Orhideja13 13.10.
    MARELA 14.10
    Tienna 17.10. 
    Sanjarka88 21.10./ Split 
    Hera 23.10./ Zagreb 
    NanaJ 24.10.
    Lyra 27.10.

• Mala_martina1990
    02. Ožujak 2021. 09:09

Jutrooo cureee! Imam pitanje, ja sam danas 11+2 i ono sto me pati opet i to vec dva dana su ti neki kao menstrualni bolovi...🙄🙄 Ne jako,ne cesto,ali mislila sam da je to bilo samo prvih par tjedana,medutim sad mi se opet pojavilo nwznam dali je to normalno,neznam sta da mislim...neznam do kada je normalno da su prisutni ti grcevi...😟 Pregled mi je za desetak dana mislim da cu poludit do tada...🥺

Mišić
    02. Ožujak 2021. 09:16

Hera cestitam!!! ❤️❤️❤️ Sad se mozes malo opustiti. 🤗 nadam se da ce ti hematom brzo proci.

Sanjarka88
    02. Ožujak 2021. 09:31

Mala_martina1990

Jutrooo cureee! Imam pitanje, ja sam danas 11+2 i ono sto me pati opet i to vec dva dana su ti neki kao menstrualni bolovi…🙄🙄 Ne jako,ne cesto,ali mislila sam da je to bilo samo prvih par tjedana,medutim sad mi se opet pojavilo nwznam dali je to normalno,neznam sta da mislim…neznam do kada je normalno da su prisutni ti grcevi…😟 Pregled mi je za desetak dana mislim da cu poludit do tada…🥺

Ja bi rekla da je to normalno dok god grcevi nisu prejaki i nema krvarenja 
    Maternica se širi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.