Jana divno 😍
Lori odlicna beta! Nadam se da to znaci da je ipak samo kasna ovulacija u pitanju i da ces sljedeci put vidjet i cut bebu i srceko ☺️☺️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala cure 🥰
Lori odlicno! Bit ce sve okeeej 🥰 beta ti je u okviru.
Missy iskrenl, nemam pojma kak sad to vodim 😐
Jel se trebam brinut sto je vec toliko veca?
Nema brige. Svaki mjesec su drugačije mjere. Ko što će kasnije bit drugačija porođajna težina. Znaju za 1 kilu zeznut. Ako do kraja bude veća beba vjerojatno će ti možda termin poroda pomaknut il prekontrolirat šećer (guk profil) i to je to. Nema brige
Lori super vijest 🥰 Jako mi je drago vidjeti da je ipak dobro sve ☺
Traveller mi smo od pocetka zakljucili da je decko jer bi tako htjeli i sve pricamo u muskom rodu. Na kraju ce sigurno ispasti cura 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Prekrasno, nemaš se kaj brinuti za veličinu, ja sam pitala svog dr i on je rekao da je to sve okej, bitno da bebica napreduje.
Što se tiče testa za koliko su rez?
Jana divno, drago mi je da je sve ok i beba lijepo napreduje!!
Cure beta mi je 35000!
Bit će t sve odlično.
Mi isto uvijek pricamo o muskom rodu, imamo neki nas nadimak muski koji je krenuo kroz zezanciju jos prije nego smo krenuli pokusavat i zadrzalo se 😂
Ja bi htjela imat i curicu i decka iako bi prvo decka nekako jer smo sve zene u obitelji pa malo da bude promjena. Ali sad sam u fazi da mi je svejedno, kako koji dan 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro curee ❤❤❤
Jana prekrasna bebica 🥰
Lori super za betu, sve ce biti ok 🥰
Ja sam jutros bila na vađenju krvi za krvnu grupu, a ovo ostalo ću idući tjedan 😀 kupila onaj caj od brusnice u dm-u pa cu sad piti malo to tjedan dana prije urinokulture..
Nisam vam rekla jučer kad sam se probudila odjednom mi je bio veći trbuh haha kao da ke preko noći odjednom narastao 😆
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Traveller jednostavno od početka imam osjećaj da je dečkić.
Oduvjek sam mislila da zelim curicu. Kad sam se zamisljala uvijek sam se vidjela s curicom u rukama, al kad bi sanjala bebu bio je decko. I ako bude decko dobit ce ime po mom djedu i jos zbog toga zelim vise da je decko 🤣 al vidjet cemo uskoro
Ljesnjak rezultati su izmedu 3-5 radnih dana od prijema u lab. Ja sam spremna cekati i 2 tjedna samo da sve bude okej. 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure koje ste iz Zagreba, gdje se što od nalaza vadi? Ja sam dobila svašta, od kss, tsh, krvne grupe do HIV, sifilis itd..
Trebala bi zvati za uputnice danas ili sutra Al nemam pojma di se šta vadi.
Ja sam kks i tsh vadila u svom domu zdravlja u centru u runjaninovoj. Tamo pripadam, tamo mi je dr opce prakse. Danas sam dobila i ja krvnu grupu rh faktor i sifilis i to me uputila u petrovu 3 na transfuziju 🙃
Nigdje se nisam narucivala, samo dodes
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Travellerjednostavno od početka imam osjećaj da je dečkić.
Oduvjek sam mislila da zelim curicu. Kad sam se zamisljala uvijek sam se vidjela s curicom u rukama, al kad bi sanjala bebu bio je decko. I ako bude decko dobit ce ime po mom djedu i jos zbog toga zelim vise da je decko 🤣 al vidjet cemo uskoro
Ljesnjak rezultati su izmedu 3-5 radnih dana od prijema u lab. Ja sam spremna cekati i 2 tjedna samo da sve bude okej. 🥰
U potpunosti te razumijem.
Sortiraj odgovore
Najstariji