Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    24. Veljača 2021. 19:42

Jambica

Missy, kod kojeg privatnika ideš?

Poliklinika Boras, super mi je ona. Prije sam isla i kod dr.Husara, on je isto odlican, ali nekako mi je za trudnocu vise pasala zena 😁
    Jana super, tako bi i trebalo biti, ja da nisam isla privatno ne bih imala pojma o bilo cemu vezanom za bebu, osim velicine i nuhalnog 🙄 Niti bi itko primijetio hematom. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    24. Veljača 2021. 19:43

U Zagrebu, ja automatski pricam kao da se podrazumijeva, a nisu svi iz Zga ovdje 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jambica
    24. Veljača 2021. 20:00

Missy88

U Zagrebu, ja automatski pricam kao da se podrazumijeva, a nisu svi iz Zga ovdje 😁

Jasno, i ja tako 😂

Jambica
    24. Veljača 2021. 20:03

Ja isto istem privatno, išla sam i prvi put, nebo i zemlja od socijalne, barem moje. Ali nikad nisam baš imala živaca za ta čekanja.. 

marija3998
    24. Veljača 2021. 20:15

Ja sam sa svojom ginekologicom baš zadovoljna jako je dobra i temeljita, objasni sve od a do ž, sad ovaj prvi pregled je baš potrajao i dala mi je par knjižica da si pogledam za prehranu, šta mi treba od vitamina po krvnoj slici i tak, dobra je žena, nemrem se žalit

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Lyra
    24. Veljača 2021. 20:46

Lori odlicna beta ❤️ ma vjerojatno je to sve do kasne implantacije. Nadam se da si zivnula 🤗 drzim fige da i u petak bude sve dobro ❤️

Cestitam svima na super pregledima!

👦 11/2017 👶 9/2020

Missy88
    24. Veljača 2021. 21:34

Traveller

Missy, super. Znači I tvoja prekrižila nogice i odmara hahahaha. Preslatko.
    Meni je to isto sve apstraktno još, kao da gledam to na TV-u i ne događa se u meni. Mislim znam da sam trudna i sretna sam, ali još mi je to sve nekako nerealno i kao da se događa izvan mog tijela. Pogotovo sad kad više nemam simptoma tako da osim malo trbuščića, nema se po čemu znati da sam trudna.

Tocno to, koliko god gledala u taj ekran, opet je nerealno 😁 Samo ti uzivaj, sad je taman to drugo tromjesjecje kad je sve bolje, ali eto mene jos drze mucnine, sad i taj hematom i mirovanje,  a taman su lijepi dani za setnju. Ali valjda ce doci i neko opustenije razdoblje napokon ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    24. Veljača 2021. 21:49

Cestitam vam cure na lijepim vijestima i pregledu🥰
    Ni ja jos uvijek nisam svjesna da sam trudna, da nemam mucnina nebi ni znala. Sutra ulazimo u 9.tjedan. Bas ide vrijeme...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lori🍀
    24. Veljača 2021. 22:16

Missy super za pregled i da je bebica dobro❤
    Meni je moj soc. ginic odlican, ali to je vjerojatno rijetkost. Smirio me (koliko je mogao) u srijedu i sve objasnio i odg na sva pitanja. Prosle god sam isla privatno preko police zdravst.osig. koju si uplacujem, ginekolog je bio totalno zbunjen a pregled trajao 10 min😣 Ima svega.
    Lyra bolje sam, smirila sam se. Prestala sam se samosazaljevati i objasnila samoj sebi da nije smak svijeta ako ne uspije ovaj put. Cekam samo taj petak da vidim na cemu smo. Muz mi je od velike pomoci u cijeloj situaciji.
    Nadam se najboljem ali sam spremna i na najgori scenarij...

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Veljača 2021. 07:08

Jutro cure 🥰 kako ste danas? Kod nas je jučer bilo pravo proljeće 25 stupnjeva 🙂
    Čestitam svima na lijepo obavljenim pregledima jučer,  lovley sretno danas ❤
    Ja sam jučer obavila krvnu grupu i sada konačno znam koja sam haha 0 negativan 😀 univerzalni davatelj

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.