Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    24. Veljača 2021. 08:49

Traveller - koristila sam taj mjesec trakice, jedan dan mi je bilo jako slabo vidljivo, drugi dan mrvu jače, treći dan ništa pa sam ja zaključila da je taj 2. dan bila ovulacija. Možda sam trebala nastaviti piškiti, nemam pojma. Iskreno ne mogu baš inače utvrditi kad mi je ovulacija. Ciklusi mi nisu dugi ali povremeno se zna dogoditi da mi kasni par dana. u 10.mj mi je 4 dana kasnila već sam se bila ponadala. Gin kaže da je jučer po veličini GM to 6+3 a ne 6+6 trudnoća.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 08:55

Lori1988

Traveller - koristila sam taj mjesec trakice, jedan dan mi je bilo jako slabo vidljivo, drugi dan mrvu jače, treći dan ništa pa sam ja zaključila da je taj 2. dan bila ovulacija. Možda sam trebala nastaviti piškiti, nemam pojma. Iskreno ne mogu baš inače utvrditi kad mi je ovulacija. Ciklusi mi nisu dugi ali povremeno se zna dogoditi da mi kasni par dana. u 10.mj mi je 4 dana kasnila već sam se bila ponadala. Gin kaže da je jučer po veličini GM to 6+3 a ne 6+6 trudnoća.

A imas mozda jos slikice tih trakica?
    Bazalnu nisi mjerila?
    Koliko ti inace traju ciklusi?
    Kolika je gestacijska bila jucer? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    24. Veljača 2021. 09:06

Jutro 🤗
    Evo me s pregleda. Beba je velila 5,9cm. I jako jako nervozna 🤣 spavaljca na mene i zarucnika.
    Dr ga je mrdala da ga vidimo kako se miće ali je skočio i okrenio nam guzu! 🤪 divno je bilo vidjet ga kako se smirio🥰
    Veci je nego po mojim tjednima. Dr kaze da odgovara 12+3 a ja sam sad 11+2 s tim da imam krace cikluse i ranije ovulacije. Valjda bude sve okej 🤞
    Izvadila sam krv za onaj test. Nuhalni nabor 1,09mm.
    Valjda sam sve napisla 😊 
    Cure, sretno danas na pregledima 🤞❤❣
    https://ibb.co/94j21z3

https://ibb.co/Cm7Rht7

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 09:08

Jana25

Jutro 🤗
    Evo me s pregleda. Beba je velila 5,9cm. I jako jako nervozna 🤣 spavaljca na mene i zarucnika.
    Dr ga je mrdala da ga vidimo kako se miće ali je skočio i okrenio nam guzu! 🤪 divno je bilo vidjet ga kako se smirio🥰
    Veci je nego po mojim tjednima. Dr kaze da odgovara 12+3 a ja sam sad 11+2 s tim da imam krace cikluse i ranije ovulacije. Valjda bude sve okej 🤞
    Valjda sam sve napisla 😊

Divno divno divno 🥰🥰🥰🥰🥰

Lori🍀
    24. Veljača 2021. 09:13

Jana divno, drago mi je da je sve ok i beba lijepo napreduje!!

Cure beta mi je 35000!

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Missy88
    24. Veljača 2021. 09:14

Jana25

Jutro 🤗
    Valjda sam sve napisla 😊

Supeeer, velika beba 🥰❣Bitno da je sve ok. Znaci racunas onda 12+3 sad? Brzo rastu sad, meni je u cetvrtak na redovnom pregledu bio 5.4, a u nedjelju kad sam isla na hitnu vec 5.8cm 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    24. Veljača 2021. 09:15

Sanjarka88 🐰

Lori1988

A imas mozda jos slikice tih trakica?
    Bazalnu nisi mjerila?
    Koliko ti inace traju ciklusi?
    Kolika je gestacijska bila jucer?

Slike nemam bacila sam, bazalnu nisam mjerila. Bila sam jako nervozna oko tog zatrudnjivanja jer smo jako htjeli bebu pa se nisam htjela još više opterećivati sa svime. Samo sam taj mjesec kupila trakice čisto za probu.
    Ciklusi od 22 do 32 dana. Gestacijska je bila 1,64 cm.

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Jana25
    24. Veljača 2021. 09:19

Hvala cure 🥰
    Lori odlicno! Bit ce sve okeeej 🥰 beta ti je u okviru.
    Missy iskrenl, nemam pojma kak sad to vodim 😐
    Jel se trebam brinut sto je vec toliko veca?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Endzrue
    24. Veljača 2021. 09:21

Lori1988

Cure beta mi je 35000!

Ajme kako mi je dragooooo❤️❤️❤️❤️ bit će sve super... Čestitam Jana na pregledu..beba je divnaaaa.  Ginekologinja ti ima loš ultrazvuk ko i moja. Fala Bogu meni nije dala sliku jer ni ja na njoj ne vidim šta je uslikala... Moj idući je 22.3.

Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 09:21

Lori1988

Cure beta mi je 35000!

Super beta! Sad samo nek pravilno dalje raste 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.