Cure koje ste iz Zagreba, gdje se što od nalaza vadi? Ja sam dobila svašta, od kss, tsh, krvne grupe do HIV, sifilis itd..
Trebala bi zvati za uputnice danas ili sutra Al nemam pojma di se šta vadi.
Sve bi ti trebala rec sestra di vadis. Ja tsh i ft4 vadim u bolnici (zamolim ju da mi da uputnicu di mi je najblize), neke stvari u domu zdravlja. Ne znam ti tocno za sve ovo ostalo, ali mislim da ako se radi o bolnici mozes zamolit da te posalje di ti je najzgodnije otic 🤷🏽♀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Cure koje ste iz Zagreba, gdje se što od nalaza vadi? Ja sam dobila svašta, od kss, tsh, krvne grupe do HIV, sifilis itd..
Trebala bi zvati za uputnice danas ili sutra Al nemam pojma di se šta vadi.
Ja sam dobila uputnicu standardno kks, guk, tsh itd. + analiza mokrace, to sam sve u labu u domu zdravlja odradila. Sad na drugom pregledu dobila uputnicu za testove senzibilizacije, to je rh faktor koji moram, iako imam vec krvnu grupu pa to vrijedi. To se ide u Petrovu. A sve ovo ostalo sto mi je privatna gin napisala, nisam dobila. Pitala sam recimo za torch jer imam macku pa me brine toksoplazma, moja gin rekla nije potrebno. Ali vec sam znala da mi nece dati nista osim osnovnih stvari jer se stedi na svemu 🙄
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hvala cure na podršci
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Divne vijesti Lori i Jana, baš sam se razveselila ☺️
Mi isto pričamo sve u muškom rodu i isto imamo nadimak, iako smo se oboje složili da bi radije curicu 🤪🙃 Ma svejedno zapravo, bitno mi je da je beba zdrava a malo sam uplašena zbog svojih godina i jednog slučaja Down sindroma u široj obitelji.
Cure, koji dezodorans koristite? Malo mi je neugodno reći, ali počela sam se užasno znojiti i to je dosta neugodan miris, sasvim drugačije nego prije trudnoće. Inače sam obavezno koristila antiperspirante, ali sad se ne usudim, a vidim da mi ove blage varijante i deo kreme ne pomažu. Što će tek biti na ljeto 😓
Lori super vijest 🥰 Jako mi je drago vidjeti da je ipak dobro sve ☺
Traveller mi smo od pocetka zakljucili da je decko jer bi tako htjeli i sve pricamo u muskom rodu. Na kraju ce sigurno ispasti cura 😂
Ja gledam onu spolnu kvrzicu na slikama i snimkama od jučer i znam da kad je u ravnini s krwljeznicom, da je dečko. A kad je pod drugačijim stupnjem, onda je cura. Zaključila sam da je dečko. Iako doktora nisam pitala biti forsirala to. Ali šta god bude, samo nek bude sve ok. Jedino jedna nećakinja doma silno želi curu i bit će u depri ako je dečko. 🤣🤣 Svi drugi osim mene i muža navijaju za dečka. Nama je bitno samo da je živo i zdravo. 😊
Molim detaljnije objašnjenje pošto je moja beba od subote do ponedjeljka promijenila milijun položaja dok ju se snimalo
Divne vijesti Lori i Jana,baš sam se razveselila ☺️
Mi isto pričamo sve u muškom rodu i isto imamo nadimak, iako smo se oboje složili da bi radije curicu 🤪🙃 Ma svejedno zapravo, bitno mi je da je beba zdrava a malo sam uplašena zbog svojih godina i jednog slučaja Down sindroma u široj obitelji.
Cure, koji dezodorans koristite? Malo mi je neugodno reći, ali počela sam se užasno znojiti i to je dosta neugodan miris, sasvim drugačije nego prije trudnoće. Inače sam obavezno koristila antiperspirante, ali sad se ne usudim, a vidim da mi ove blage varijante i deo kreme ne pomažu. Što će tek biti na ljeto 😓
Ja koriszkm neutro roberts (valjda sam dobro napisala🤭) onaj crveni, ali ne rolon nego stick. I stvarno je bomba. Ne ostavlja nikakav miris, a ne smrdim ispod pazuha, osim kad sam nervozna😅
S tim da ja imam problem da meni sad svi dezodoransi i gelovi za tusiranje uzasno smrde 🤢cak i omeksivac
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jaoo lori kako mi je drago da je beta tako velika, sve će to biti super ❤️
Vidiš i ja sam trudna 4 dana manje nego što sam mislila vjerojatno je i kod tebe takvo nešto u pitanju 😍❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Eh da Sanjarka kad ćeš azurirat popis ja imam idući pregled 24.3 pa me ubaci 😘
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Lori super vijest 🥰 Jako mi je drago vidjeti da je ipak dobro sve ☺
Traveller mi smo od pocetka zakljucili da je decko jer bi tako htjeli i sve pricamo u muskom rodu. Na kraju ce sigurno ispasti cura 😂
Ja gledam onu spolnu kvrzicu na slikama i snimkama od jučer i znam da kad je u ravnini s krwljeznicom, da je dečko. A kad je pod drugačijim stupnjem, onda je cura. Zaključila sam da je dečko. Iako doktora nisam pitala biti forsirala to. Ali šta god bude, samo nek bude sve ok. Jedino jedna nećakinja doma silno želi curu i bit će u depri ako je dečko. 🤣🤣 Svi drugi osim mene i muža navijaju za dečka. Nama je bitno samo da je živo i zdravo. 😊
Molim detaljnije objašnjenje pošto je moja beba od subote do ponedjeljka promijenila milijun položaja dok ju se snimalo
Evo sve na linkuhttps://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/kad-se-najranije-moze-otkriti-spol-djeteta-3955
I kod mene se beba micala, ali koliko mi se čini sa snimki, bez obzira na položaj, ta kvrzica je uvijek u ravnini s kraljeznicom. Ali nisam stručnjak pa ne znam jel dobro gledam. Srećom imam snimke pregleda doma pa sam mogla to sve proučavati. Koja beba je presmiješna, prekrižila je nogice i stavila ruke iznad glave, kao da se ljulja na lezaljci na nekoj egzotičnoj plaži. Mali Traveller od začeća. 😂😂😍
Predobro, zna da ga ceka putovanje brzo 🥰 Kako je njima lijepo, opusteno chillaju, a mi brinemo zbog milijun sitnica 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok, žene! Prijavak i valjda ću odsad biti aktivnija na forumu, veseli me, ali sam baš s vremenom nikak.
Ja sam jutros bila na pregledu, danas mi je 12+6, radila sam Nifty..
Inače sve super, i doktorica je danas ustanovila i spol, kaže 99% dečko.
Griješila bih dušu kad bih rekla da sam razočarana, ali priželjkivala sam opet curicu.
Neka su živi i zdravi samo
Sortiraj odgovore
Najstariji