Cure kakve su vama temperature tokom dana... Meni je bila oko 37 cijelo vrijeme... I evo upravo pala na 36.3...i iskreno strah me i mislim da bi mi mogla biti biokemijska... 4 tj i 2 dana sam trudna po kalendaru.
Tienna ne znam cemu njena takva reakcija. Al inace nije bas na glasu kao super gin. tak da nis cudno.
Trudim se ne razmisljat negativno, al ne ide🙄
Ali, opet si me malo uspjela utjesit😊
url=https://lilypie.com]
Vecer, nisam u toku danas ne zamjerite.. Vidim ima par novih, dobro došle.. 🤰 Dali je normalno da ja nemam nikakav scjedak, da su gačice skroz suhe, tu i tamo neki suhi bijeli trag. Od zadnje trudnoće proslo 6 godina, tako da ne pamtim. Osjećam i pomalo kao grcenje maternice, lagano, nista strasno
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure kakve su vama temperature tokom dana… Meni je bila oko 37 cijelo vrijeme… I evo upravo pala na 36.3…i iskreno strah me i mislim da bi mi mogla biti biokemijska… 4 tj i 2 dana sam trudna po kalendaru.
Najbolje bi bilo da izmjeris temperaturu ujutro odmah nakon buđenja, čak prije ustajanja uz kreveta. Na taj način dobit ćeš točnu bazalnu temp. tijela, ova dnevna mjerenja mogu biti previše pod vanjskim utjecajima... Trebala bi imati bar 4 sata neprekidnog sna da bi dobila točnu temperaturu. Držim fige 🤞
Veky004, ne brini nista i javi kad obaviš pregled 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Vecer, nisam u toku danas ne zamjerite.. Vidim ima par novih, dobro došle.. 🤰 Dali je normalno da ja nemam nikakav scjedak, da su gačice skroz suhe, tu i tamo neki suhi bijeli trag. Od zadnje trudnoće proslo 6 godina, tako da ne pamtim. Osjećam i pomalo kao grcenje maternice, lagano, nista strasno
Pozdrav Mateja, ja uglavnom nista ne vidim na gaćicama vec na papiru nakon brisanja sto se nekada teško uočava, posebno ako je manja količina i prozirno. Ne brini, netko ima u manjim količinama koje su skoro, ako ne i potpuno neprimjetne 🙂 inače sam i ja jedna od tih, ali vezano uz iscjedak oko ovulacije sto je sada za neku drugu temu 😁
Ne znam ostatak ekipe? Jeste primjetile iscjedak?
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Tkocekatajidoceka…iskreno mi je bas jako zao sto ti se dogadja, mozda jos bude sve ok 🙏🙏
Lori jos uvijek postoji sansa da je sve ok, treba imati do zadnjega nadu. O je mozda bila kasnije 🙏🙏
Ja sam si danas kupila Rennie tablete za mucnine(teta u ljekarni mi je preporucila) i mogu vam reci da veceras funkcioniraju. Nakon vecere kad sam osjetila da krecu mucnine sam ju prozvakala jer se tope u ustima bez vode i super. Nakon dugo veceri ne povracam. I nekako se sve bolje osjecam, nadam se da cu jos malo moci napokon uzivati u trudnoci kako spada.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Marija cestitam!!
Cure ja nemam dobre vijesti. Vidi se gestacijska, zumanjcana se nadzire ali nema embrija. Idem sutra i u petak vaditi betu pa u petak popodne opet kod gin. Gin kaze da je mozda ovulacija bila kasnije jer se njemu cini da se to razvija ali po velicini nije za 6+6. U petak cemo sve znati ako u petak ne bude srce kucalo nista od toga. Slomljena sam, ne znam kako cu voziti do doma.
Sretno sutra! 🤞 da su i ovulacija i implantacija bile kasnije i da sve bude dobro u petak ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Trudna sam 10+3 :)
Kolika ti je beba?
Beba je 3.44 cm ako je to ovaj CRL podatak :)
Ja bih voljela da utjesim sve cure koje ovo citaju: ja sam trudnica koja u 10 sedmica nije nijednom povratila niti imala mucnine i trudnica koja jede sve normalno bez gadjenja. To sam napisala za sve cure koje se pitaju je li normalno da ne osjecaju takve simptome. Ja ih nisam imala a sa bebom je sve uredu. Doktor kaze da ih necu ni imati ako dosad nisam.
Sto se tice iscjetka, meni se pojavio prije par dana otprilike kad sam radila nalaze urina koji su losi tako da ima smisla to sto je neko napisao da to ima veze sa upalom. Iscjedak bjelkast bez mirisa. Svima preporucujem sto vise tecnosti, prolom vodu i dozvoljene cajeve - prevencije radi jer se tako moze rijesiti bakterija u urinu ako se pojave.
Ivkica ne znam jesi li me to pitala a na nalazu pise da je beba 10 + 2
Doktor je bio super, pokazao mi obe nogice, obe rukice, kicmu, pupcanu i posteljicu :) sve uredno
Dobro jutro cure, kako ste danas?
Evo ja sad nadoknadujem od jucer, bilo je puno za procitat i na zalost vidim i dosta losih vijesti :(
Tkoceka uzaso mi je zao, pogotovo nakon sta si tolko toga prosla, nemam rijeci utjehe, ne mogu ni zamislit kako se osjecas. Nadam se da ces ostat jaka i ukoro imat predivnu trudnocu ❤️
Lori sretno danas s betom, drzim fige 🍀
Vortex i Jackie odlicno za preglede, i divne bebice ☺️
Pingo drzi se, bitno da je bebica ok!
Nove curke dobrodosle nam 🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji