Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    24. Veljača 2021. 17:02

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee ❤❤❤
    Janaprekrasna bebica 🥰
    Lori super za betu, sve ce biti ok 🥰
    Ja sam jutros bila na vađenju krvi za krvnu grupu, a ovo ostalo ću idući tjedan 😀 kupila onaj caj od brusnice u dm-u pa cu sad piti malo to tjedan dana prije urinokulture..
    Nisam vam rekla jučer kad sam se probudila odjednom mi je bio veći trbuh haha kao da ke preko noći odjednom narastao 😆

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee ❤❤❤
    Janaprekrasna bebica 🥰
    Lori super za betu, sve ce biti ok 🥰
    Ja sam jutros bila na vađenju krvi za krvnu grupu, a ovo ostalo ću idući tjedan 😀 kupila onaj caj od brusnice u dm-u pa cu sad piti malo to tjedan dana prije urinokulture..
    Nisam vam rekla jučer kad sam se probudila odjednom mi je bio veći trbuh haha kao da ke preko noći odjednom narastao 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    24. Veljača 2021. 17:08

Lori bravoooo, super ti je beta i sve ce biti kako treba!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mala_martina1990
    24. Veljača 2021. 17:29

Evo cure mene s pregleda....Nije mi radio uzv, rekao je da s 12 tjedana odem u bolnicu ga napravit oni imaju bolji uzv...pregledao nalaze od guk profila i sve je ok...i dalje sam na dufastonu, folacin prekidamo i krecemo s prenetalnim vitaminima...uzela sam pre mamma duo. Iduca kontrola mi je 17.3 a za uzv cu sutra zvati pa se naruciti..🥰

Jambica
    24. Veljača 2021. 17:58

Sanjarka88 🐰

Jambica

Bok, žene! Prijavak i valjda ću odsad biti aktivnija na forumu, veseli me, ali sam baš s vremenom nikak.
    Ja sam jutros bila na pregledu, danas mi je 12+6, radila sam Nifty..
    Inače sve super, i doktorica je danas ustanovila i spol, kaže 99% dečko.
    Griješila bih dušu kad bih rekla da sam razočarana, ali priželjkivala sam opet curicu.
    Neka su živi i zdravi samo

Heeeej
    Bas sam se pitala neki dan di si nestala.
    Drago mi je da je sve ok ❤️ a decki su nesto posebno, vidit ces 🥰

Sanjarka, hvala...joj gledam sad Evu, igra se barbikama.. Mislim si, kaj kad bude muško, šta ću s tim, to stalno skače i radi pizdarije samo 😂
    Ti čekaš pregled vidim, držim fige!! Propustila sam početak, jesi već bila? 

• Veky004
    24. Veljača 2021. 18:28

Uspanicarila se ja zbog ovog svog iscjetka ...
    Isla danas vadit betu, rezultat 197.
    Zadnja menstruacija mi je bila 28.01.
    Jel to ok vrijednost? 🤔

url=https://lilypie.com]

Hera✨
    24. Veljača 2021. 18:51

Veky004

Uspanicarila se ja zbog ovog svog iscjetka …
    Jel to ok vrijednost? 🤔

Imas na internetu tablicu vrijednosti po danima od ovulacije. Koji si danas dpo? U svakom slucaju mislim da ti je to skroz ok po mojoj racunici...

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88
    24. Veljača 2021. 18:56

Evo ja odradila pregled kod privatne gin. Za razliku od moje soc gin di je samo izmjerila nuhalni i izasla sam za minutu, ovdje sam bila skoro 1 sat, popricale o svemu, detaljno je pregledala bebu. Malo je veca, 13+1 ispada, na 6.9 cm. Nuhalni 1.2, mjerila nosnu kost, mjehur, srce, zile, protoke, ma sve i sve je ok. Kaze skolska beba. Mali nas je docekao s prekrizenim nogama i chill 😂 Nakon toga se bacao na sve strane haha, fora je to vidjeti, jos uvijek nemam osjecaj da se to događa u meni 😁
    Ipak imam mali hematom koj i trebam mirovati i zabranila odnose do iduceg pregleda, ali ionako ih nemam od kad su mucnine tu 😅 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Veky004
    24. Veljača 2021. 19:01

Hera✨

Veky004

Uspanicarila se ja zbog ovog svog iscjetka …
    Jel to ok vrijednost? 🤔

Imas na internetu tablicu vrijednosti po danima od ovulacije. Koji si danas dpo? U svakom slucaju mislim da ti je to skroz ok po mojoj racunici…

Iskreno ovaj mj sam krenula s trakicama, i uopce nisam uspjela ulovit pik 🙄
    Tako da mogu samo nagađat kad je bila ovulacija

url=https://lilypie.com]

Jana25
    24. Veljača 2021. 19:24

Missy88

Evo ja odradila pregled kod privatne gin. Za razliku od moje soc gin di je samo izmjerila nuhalni i izasla sam za minutu, ovdje sam bila skoro 1 sat, popricale o svemu, detaljno je pregledala bebu. Malo je veca, 13+1 ispada, na 6.9 cm. Nuhalni 1.2, mjerila nosnu kost, mjehur, srce, zile, protoke, ma sve i sve je ok. Kaze skolska beba. Mali nas je docekao s prekrizenim nogama i chill 😂 Nakon toga se bacao na sve strane haha, fora je to vidjeti, jos uvijek nemam osjecaj da se to događa u meni 😁
    Ipak imam mali hematom koj i trebam mirovati i zabranila odnose do iduceg pregleda, ali ionako ih nemam od kad su mucnine tu 😅

Missy totalno te razumijem.ja isto nemam osjecaj da sam trudna. Uopce nisam svjesna. Danas nam dodu prijatelji i onak isuse pa bit cete mama i tata a mi onak ok.
    Sretni smo, ali imam nekako osjecaj da su oko nas svi uzbuđeniji 🤣 ili svjesniji. Ne znam.
    Al ta sreca u ocima zarucnika jutros kad sam mu pricala dozivljaje s pregleda i pokazivala slike 😍
    .
    Sto se tice pregleda, ja idem kod soc. I bome, narucena sam bila u 7:30, a gotova u 8:20. Nesmijem se zalit

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jambica
    24. Veljača 2021. 19:33

Missy, kod kojeg privatnika ideš? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.