Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 11:28

Jambica

Bok, žene! Prijavak i valjda ću odsad biti aktivnija na forumu, veseli me, ali sam baš s vremenom nikak.
    Ja sam jutros bila na pregledu, danas mi je 12+6, radila sam Nifty..
    Inače sve super, i doktorica je danas ustanovila i spol, kaže 99% dečko.
    Griješila bih dušu kad bih rekla da sam razočarana, ali priželjkivala sam opet curicu.
    Neka su živi i zdravi samo

Heeeej
    Bas sam se pitala neki dan di si nestala.
    Drago mi je da je sve ok ❤️ a decki su nesto posebno, vidit ces 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    24. Veljača 2021. 11:52

Jana diivna beba! 😍😻
    Lori jeeej za betu!! ☘️☘️☘️
    ______
    Evo ja ovaj put imam osjecaj da je curica. 💖 ne znam, sve mi je razlicito u odnosu na proslu trudnocu, a tada sam imala osjecaj da je decko i nije me prevario - sad stvarno imam deckica. 💙😄

• Tienna
    24. Veljača 2021. 12:21

FlipFlop

Divne vijesti Lori i Jana,baš sam se razveselila ☺️
    Mi isto pričamo sve u muškom rodu i isto imamo nadimak, iako smo se oboje složili da bi radije curicu 🤪🙃 Ma svejedno zapravo, bitno mi je da je beba zdrava a malo sam uplašena zbog svojih godina i jednog slučaja Down sindroma u široj obitelji.
    Cure, koji dezodorans koristite? Malo mi je neugodno reći, ali počela sam se užasno znojiti i to je dosta neugodan miris, sasvim drugačije nego prije trudnoće. Inače sam obavezno koristila antiperspirante, ali sad se ne usudim, a vidim da mi ove blage varijante i deo kreme ne pomažu. Što će tek biti na ljeto 😓

Moze ti biti problem kod "skidanja" sa tih jakih kemijskih dezica na prirodnija varijante jer se prolazi faza čišćenja organizma pa je moguće jače znojenje u početku. 😣
    Svakako pohvalna odluka i poželjno se općenito maknuti sa tih štetnih dezica bez obzira na trudnocu, a posebno sada.
    Ja vec nekoliko godina isprobavam različite varijante prirodnih dezica i preporučam BIONSEN ACTIVE CRYSTAL (google ce ti odmah izbaciti) koji ima u dm-u za nekih 50ak kn. 🙂

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

FlipFlop
    24. Veljača 2021. 12:31

Drage Jana i Tienna, hvala puno na preporukama! Već sam dulje razmišljala da se prebacim na zdravije varijante bez aluminija, trudnoća mi je dobro došla da to konačno "prerežem", samo se nadam naći nešto adekvatno. Danas šaljem ionako muža u dm po par sitnica pa ću mu reći da mi donese oba pa ću vidjeti, trudnički nos će ocijeniti koji prvi isprobavam 😁
    Deo krema koju koristim zadnjih par tjedana mi se toliko smučila da ju jutros nisam mogla ni staviti 🤢

Hera✨
    24. Veljača 2021. 12:35

Ja koristim isto obicno dove u spreju. Inace ne volim mirise i sto neutralnije to bolje. Taj dove mi je jedini koji mi ne pocne smrdit nakon nekog vremena i fino mi mirisi po cistoci i dugo traje. Nisam sad planirala nista mijenjat, nisam dobila dojam da je stetno za bebu. Jel nesto propustam? Haha

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    24. Veljača 2021. 12:45

Melem ima deziće, ja sam uzela u sticku i odličan je...30ak kn u dm-u. Nema aluminija ni alkohola.
    Neutro roberts roll on s crvenim čepom je isto dobar...
    Ja se ne znojim jako i već dugo koristim te kao prirodnije i ok su mi. Kad je neka situacija di znam da ću se znojiti ko svinjica tipa naše vjenčanje onda imam svoj rexona aloe vera koji ima sva ta sranja u sebi 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

FlipFlop
    24. Veljača 2021. 12:48

Ja imam naviku kontrolirati kozmetiku koju koristim na skincarisma.com, pa sam tako početkom trudnoće pogledala sve što inače koristim na dnevnoj bazi pa eventualno zamijenim boljim varijantama. Moj dezić je tamo pokazao desetak potencijalnih alergena među sastojcima pa sam ga zato odlučila izbaciti, a i znam od ranije da su aluminijeve soli koje su sastavni dio antiperspiranata loše, ne nužno samo u trudnoći.
    Ne mislim da trebamo panično pobacati svu kozmetiku, ali meni se ovo činilo kao dobra prilika da nešto naučim i možda poboljšam. Od kozmetike znam samo da je retinol opasan za bebe, za ostale sastojke nisam čula nešto konkretno loše.

• sofia88
    24. Veljača 2021. 13:11

Drago mi je za sve cure kojima su dobro prošli pregledi! Lori nadam se da će sve biti uredu na kraju🙏🙏.
    Ja sam se već davno prebacila na prirodnu kozmetiku i od dezića koristim Weledu, citrus i divlja ruža su mi super. Nisu antiperspiranti što znači znojenje ali neutraliziraju mirise. Kad je dosta vruče ponovim ga više puta u danu i super. Vidjela sam i njihovo ulje protiv strija pa ću se uskoro krenuti mazuckati😄

Orhideja13
    24. Veljača 2021. 13:41

FlipFlop

Drage JanaiTienna,hvala puno na preporukama! Već sam dulje razmišljala da se prebacim na zdravije varijante bez aluminija, trudnoća mi je dobro došla da to konačno "prerežem", samo se nadam naći nešto adekvatno. Danas šaljem ionako muža u dm po par sitnica pa ću mu reći da mi donese oba pa ću vidjeti, trudnički nos će ocijeniti koji prvi isprobavam 😁
    Deo krema koju koristim zadnjih par tjedana mi se toliko smučila da ju jutros nisam mogla ni staviti 🤢

Ja koristim hidrofugal isto u DM kupujem... Bez mirisa je a odlicaaaan.. Öko 4eur Kosta Ali stvarno je super.. Bas Sam imala problem Sa znojenjem dok njega nisam pocela koristit. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

FlipFlop
    24. Veljača 2021. 13:47

Orhideja13

Ja koristim hidrofugal isto u DM kupujem… Bez mirisa je a odlicaaaan.. Öko 4eur Kosta Ali stvarno je super.. Bas Sam imala problem Sa znojenjem dok njega nisam pocela koristit.

Hidrofugal je i meni bio super, jako se znojim i on mi je baš držao po cijele dane, mogla sam biti na miru, ali nažalost on je antiperspirant a to sad više ne bih koristila 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.