Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Veky004
    23. Veljača 2021. 19:09

Pozdrav cure,
    Na samom pocetku sam trudnoce, sad 4tj...
    osjecam se super, osim laganih grceva sto znam da je normalno, i bolne grudi.
    Ali danas mi je krenuo kao neki vodenasti iscjedak, jel ima tko iskustva s tim?
    Da panicarim i dalje ili se mogu opustit😏
    Hvalaaa i zelim svima sretnu trudnocu 🤞

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    23. Veljača 2021. 19:14

Tkočekatajidočeka

Lisa27 👶🧸🎀

Lori, Tkočekatajidočeka nadam se da će sve ipak ispasti okej, budite hrabre ❤ mazite svoje trbuščiće i biti će dobro ❤
    Ostale cure drago mi je da je sve dobro prošlo, bas se razvezelim kad vidim sličice beba, nisam još uopće svjesna kako brzo rastu i sad mi vrijeme bas nekako brzo prolazi ne mogu vjerovati da je prošlo već punih 8 tjedana 🥰
    Pingodobro da je sve super, bolke da si isla provjeriti, što je rekao doktor zbog čega je krenulo krvarenje?

Idem u četvrtak vaditi betu još jedanput privatno da vidim.
    Jer sam već sad sva zbunjena iskreno.
    Nismo imalo odnose od 2.2. Do 13.2. To sam sigurna jer smo na jednoj terapiji bili.
    Znači zadnja menst mi je bila 8.1. I trajala mi je do 15.01.
    od 15.01 do 2.2. Sam mogla zatrudnjeti s tim da sam napravila test 15.02. I bio je pozitivan.
    A mogla sam zatrudnjeti i od 14.02. Nadalje po beti ako je tako niska. A možda bude sve opet amao otišlo. Tko bi ga znao.
    Imam sad dvije teorije haha. I ni jedna mi nije jasna xd

Da si zatrudnila 14.2. Ne bi ti 15.2. Bio pozitivan nalaz.. 6-10 dana treba oplođenoj jajnoj stanici da se ugnijezdi u maternici i onda počima otpuštat hcg hormon, koji se pokaže na testu. Ne želim te plašit, to ti je jako mala beta, ja sam u prvoj trudnoći radila na 4+ tjesna i bila je 625 otprilike. Koliko bi sad tjedana trebala bit trudna? Imaš na internetu vrijednosti bete po tjednima i po danima nakon ovulacije

• Tienna
    23. Veljača 2021. 19:15

Veky004

Pozdrav cure,
    Na samom pocetku sam trudnoce, sad 4tj…

Najnormalnije ne brini, svima se to javi kao posljedica povećane razine hormona. Problem je ako ima neugodan miris, ili je zelenih/sivih nijansi. Google sve zna 😄

Tkoceka, zao mi je, želim ti svu sreću i nadam se boljim vijestima uskoro! ❤

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Katherine_hope
    23. Veljača 2021. 19:18

Pika

Katherine_hope

Pika

Pozdrav cure, pridružujem vam se i ja🙂 Sad sam 5+5 i nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi i povremene nervoze. Nisam još bila na prvom pregledu, zakazala mi je termin na 7+0. Malo me brine je li to prekasno, obzirom da sam imala missed abb u 8 tjednu prošlo ljeto, a do tad sam već imala dva pregleda i bila je vidljiva srčana akcija u 6. tjednu. Je li koja od vas imala tako kasno prvi pregled, a da je ranije imala spontani?

Pozz, i ja sam imala na ljeto spontani u 9tt. I sad me naručila za pregled tek u 8tt. Pitala sam je li to malo kasno, jer sam imala spontani prije. Rekla mi je da je i bolje što kasnije ako je bio spontani prije ove trudnoće 🤷🏼‍♀️ I eto čekam 3.3.i molim se da sad sve bude uredu.

Znači u istom smo "sosu". Držim fige da bude sve ok🍀 Imaš mučnine ili nekakve tegobe? Ja nemam ama baš nikakve, tako da me to isto brine. Kao mučnine su znak da je teudnoća uredu, iako nije pravilo. U toj prošloj trudnoći koja je završila spontanim također nisam imala mučnine.

Imala sam mučnine, lagane skroz navečer kad bi išla spavati. Sad ništa, osim bolnih grudi 🤭 isto u prvoj trudnoći nisam imala mučnine, i nažalost loše je prošlo. Ja užasno paničarim da će se ponovit opet nešto loše da to nije normalno, ne mogu se opustiti, stalno sam napeta i na poslu ne funkcioniram normalno. Uh, jedva čekam pregled da se smirim malo 😅 

ivkica
    23. Veljača 2021. 19:21

Vortexmoon

Trudna sam 10+3 :)

Kolika ti je beba?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Veky004
    23. Veljača 2021. 19:22

Tienna

Veky004

Pozdrav cure,

Najnormalnije ne brini, svima se to javi kao posljedica povećane razine hormona. Problem je ako ima neugodan miris, ili je zelenih/sivih nijansi. Google sve zna 😄

Tkoceka,zao mi je, želim ti svu sreću i nadam se boljim vijestima uskoro! ❤

Hvala na odgovoru, ma i ja sam sve zivo procitala na netu. Al me prepala moja super ginekologica koju sam zvala u vezi toga. Pa, blago receno ona me vec pripremila na spontani. 😱🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com]

• Baby❤
    23. Veljača 2021. 19:25

Lori1988

Tkoceka zao mi je sto ti je takva situacija☹
    Buduci da sam u slicnim govnima mozes li mi reci kad si bila na pregledu i jel se na pregledu sta vidjelo? Oprosti vjerojatno si pisala ali mijesaju mi se sva imena. Ti si onda sad 6+4 po menstruaciji? Mozda beta bude visa iduci put.
    Ja idem sutra vaditi betu pa cemo vidjeti.

Bila sam jučer na pregledu, rekla mi je doktorica da su naznake ali ništa specijalno. Da mi je maternica uvečana i sve kako treba biti ta trudnoću ali opet ništa. 
    Evo sad sam počela i krvariti polagano vidiž talp da je to to očito. 
    Već treći put curke moje u 8 mjeseci..... 
    Više nemam snage. 
    Veli doktorica da bude nas poslala u Zg na nekvo gensko savjetovanje neznam šta je to. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Orhideja13
    23. Veljača 2021. 19:38

Tkočekatajidočeka

Lori1988

Buduci da sam u slicnim govnima mozes li mi reci kad si bila na pregledu i jel se na pregledu sta vidjelo? Oprosti vjerojatno si pisala ali mijesaju mi se sva imena. Ti si onda sad 6+4 po menstruaciji? Mozda beta bude visa iduci put.

Bila sam jučer na pregledu, rekla mi je doktorica da su naznake ali ništa specijalno. Da mi je maternica uvečana i sve kako treba biti ta trudnoću ali opet ništa.
    Već treći put curke moje u 8 mjeseci…..
    Više nemam snage.
    Veli doktorica da bude nas poslala u Zg na nekvo gensko savjetovanje neznam šta je to.

😢😢 Jako Mi je zao, Ali moras biti psihicki jaka.. Ne znam sta drugo da ti kazem, znam da boli, sve znam, isplaci se... A to gensko savjetovanje, mozda provjera hromosoma?! Kazem mozda, jer je I moja Dr Nas posle treceg spontanog na to slala.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Tienna
    23. Veljača 2021. 19:44

Veky004

Tienna

Veky004

Pozdrav cure,

Tkoceka,zao mi je, želim ti svu sreću i nadam se boljim vijestima uskoro! ❤

Hvala na odgovoru, ma i ja sam sve zivo procitala na netu. Al me prepala moja super ginekologica koju sam zvala u vezi toga. Pa, blago receno ona me vec pripremila na spontani. 😱🤦🏻‍♀️

Gle, moguće je da je iscjedak posljedica upale, ali tada bi trebao biti prisutan neugodan miris, čudna boja, svrbez i sl. Normalna je pojava iscjedak bez mirisa (ili slabog, ali ne neugodnog mirisa), bez boje ili mliječno bijeli kao što je kod mene.
    Ja sam imala problema sa zatrudnjivanjem koje je trajalo mjesecima tako da sam čitala dosta stručne literature gdje je uvijek to predstavljeno kao jedan od ranih simptoma trudnoce i normalna pojava tako da mi reakcija doktorice nije uopće jasna... (zelim rec da ne temeljim mišljenje samo na guglanju)
    Ja bila sretna kad sam primijetila ovu vrstu iscjedka jer mi je bio očit signal da sam napokon trudna 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    23. Veljača 2021. 19:46

Tkočekatajidočeka

Lori1988

Već treći put curke moje u 8 mjeseci…..
    Više nemam snage.

Jako mi je zao, ne znam uopće što drugo reći 😔😔 

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.