Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vortexmoon
    23. Veljača 2021. 16:25

Trudna sam 10+3 :) 

Lori🍀
    23. Veljača 2021. 16:43

Vortexmoon drago mi je da je sve ok❤

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Baby❤
    23. Veljača 2021. 16:49

Evo. 
    Beta nalaz mi je 33,4
    Doktorica rekla da ne očekujem ništa dobro da se čujemo u petak da bi do onda trebala prokrvariti, ako ne da idem opet vaditi u ponedeljak.
    Baš sam tužnaaaa

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

pingo
    23. Veljača 2021. 17:02

ajme cure koji šugav dan
    Lori, Tkočekatajidočeka - samo hrabro, nema loših misli dok god ima nade...
    ja sam danas malčice prokrvarila, zvala ginekologa da me primi ranije, sve je ok, srce kuca po uzv 6+4, dobila tablete za slučaj da opet prokrvarim i dobila nalog za mirovanje..., sad doma čuvam svoje zlato... slijedeći pregled je 16.03.

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Veljača 2021. 17:25

Lori, Tkočekatajidočeka nadam se da će sve  ipak ispasti okej, budite hrabre ❤ mazite svoje trbuščiće i biti će dobro ❤
    Ostale cure drago mi je da je sve dobro prošlo, bas se razvezelim kad vidim sličice beba, nisam još uopće svjesna kako brzo rastu i sad mi vrijeme bas nekako brzo prolazi ne mogu vjerovati da je prošlo već punih 8 tjedana 🥰
    Pingo dobro da je sve super, bolke da si isla provjeriti, što je rekao doktor zbog čega je krenulo krvarenje?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Baby❤
    23. Veljača 2021. 17:37

Lisa27 👶🧸🎀

Lori, Tkočekatajidočeka nadam se da će sve ipak ispasti okej, budite hrabre ❤ mazite svoje trbuščiće i biti će dobro ❤
    Ostale cure drago mi je da je sve dobro prošlo, bas se razvezelim kad vidim sličice beba, nisam još uopće svjesna kako brzo rastu i sad mi vrijeme bas nekako brzo prolazi ne mogu vjerovati da je prošlo već punih 8 tjedana 🥰
    Pingodobro da je sve super, bolke da si isla provjeriti, što je rekao doktor zbog čega je krenulo krvarenje?

Idem u četvrtak vaditi betu još jedanput privatno da vidim. 
    Jer sam već sad sva zbunjena iskreno. 
    Nismo imalo odnose od 2.2. Do 13.2. To sam sigurna jer smo na jednoj terapiji bili. 
    Znači zadnja menst mi je bila 8.1. I trajala mi je do 15.01. 
     od 15.01 do 2.2. Sam mogla zatrudnjeti s tim da sam napravila test 15.02. I bio je pozitivan. 
    A mogla sam zatrudnjeti i od 14.02. Nadalje po beti ako je tako niska. A možda bude sve opet amao otišlo. Tko bi ga znao. 
    Imam sad dvije teorije haha. I ni jedna mi nije jasna xd

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Veljača 2021. 18:25

Tkočekatajidočeka

Lisa27 👶🧸🎀

Lori, Tkočekatajidočeka nadam se da će sve ipak ispasti okej, budite hrabre ❤ mazite svoje trbuščiće i biti će dobro ❤
    Pingodobro da je sve super, bolke da si isla provjeriti, što je rekao doktor zbog čega je krenulo krvarenje?

Idem u četvrtak vaditi betu još jedanput privatno da vidim.
    Jer sam već sad sva zbunjena iskreno.
    Nismo imalo odnose od 2.2. Do 13.2. To sam sigurna jer smo na jednoj terapiji bili.
    Znači zadnja menst mi je bila 8.1. I trajala mi je do 15.01.
    od 15.01 do 2.2. Sam mogla zatrudnjeti s tim da sam napravila test 15.02. I bio je pozitivan.
    A mogla sam zatrudnjeti i od 14.02. Nadalje po beti ako je tako niska. A možda bude sve opet amao otišlo. Tko bi ga znao.
    Imam sad dvije teorije haha. I ni jedna mi nije jasna xd

U svakom slučaju želim ti svu sreću ❤ i javi obavezno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lori🍀
    23. Veljača 2021. 19:02

Tkoceka zao mi je sto ti je takva situacija☹
    Buduci da sam u slicnim govnima mozes li mi reci kad si bila na pregledu i jel se na pregledu sta vidjelo? Oprosti vjerojatno si pisala ali mijesaju mi se sva imena. Ti si onda sad 6+4 po menstruaciji? Mozda beta bude visa iduci put.
    Ja idem sutra vaditi betu pa cemo vidjeti.

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Mišić
    23. Veljača 2021. 19:03

Jackie I Vortexmoon bas mi je drago zbog vasih pregleda! 🥰🥰🥰
    Tkocekatajidoceka zao mi je.... drzi se! 💜💜💜

Lori🍀
    23. Veljača 2021. 19:03

pingo

ajme cure koji šugav dan
    Lori, Tkočekatajidočeka - samo hrabro, nema loših misli dok god ima nade…
    ja sam danas malčice prokrvarila, zvala ginekologa da me primi ranije, sve je ok, srce kuca po uzv 6+4, dobila tablete za slučaj da opet prokrvarim i dobila nalog za mirovanje…, sad doma čuvam svoje zlato… slijedeći pregled je 16.03.

Pingo drzi se! Bitno da je sve ok s bebom😘

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.