Traveller joj bude mi zao sto se obradujes a ja dođem samo pozdravit, ali mislim da dolazim za koji tjedan hihi nekako ne znam 🥰🥰🥰
Ljubim te ❤️
Ti si bila prva ovdje na temi kad sam ja dosla, iskreno se nadam da nam se vracas 😁🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro svima, ja se tek probudila. Evo me na 12 tjedana, docekala i to 😁 Mucnine su sad puno podnosljivije, ali jos nisu prosle do kraja, nadam se da ce uskoro.
Mala i tvoja je vec velika beba, divnooo ☺❤
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro svima, ja se tek probudila. Evo me na 12 tjedana, docekala i to 😁 Mucnine su sad puno podnosljivije, ali jos nisu prosle do kraja, nadam se da ce uskoro.
Mala i tvoja je vec velika beba, divnooo ☺❤
Jaooo zavidim ti 😍😍😅.. Jedva cekam I ja abd 🙏 .. Uzivaj, mazi stomacic I cuvaj se 🍀😍
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Evo da javim da mi je krenula krv. Išla sam s malom prošetat do dućana po povrće (tko nije upratio imam polip)... Čekam dragog da dođe. Vjerojatno ću na hitnu otić na pregled
Endzrue sretno da to prodje sve uredu! Samo smireno i bez panike!
Curke samo da vas pozdravim i da vam poželim puno sreće dalje i da sve bude kako treba ❤️
Ja sam danas popila prvu tabletu za čišćenje u pon idem u dnevnu bolnicu gdje pijem još dvije i onda bi i trebalo poći sve.
Idemo dalje. Jedva čekam grabiti po svoj plusić ponovo.
Ljubim vas sve ❤️
Drzi se❤ Drago mi je da si ok i pozitivna, bit ce to sve dobro, brzo ce opet biti + 😘
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Endzrue samo smireno i javi nam se kad stignes! Bit ce sve ok. Sretno🍀
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Još sam doma. Ležim. Stalo je sve. Ako se ponovi otići ćemo. Sama sam, mala mi spava, a muž treba doć tako da ćemo pratit situaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji