Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    20. Veljača 2021. 14:01

Dubrovčanka zao mi je, vrati nam se brzo, sretno ❣
    Endzrue nadam se da ce sve biti dobro, drzi se

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    20. Veljača 2021. 14:09

Endzrue drzi se!! Bit ce to sve dobro! Javi nam ako odes doktoru.
    Dubrovcanka sretno dalje!! ♥️♥️

Endzrue
    20. Veljača 2021. 14:59

Vortexmoon

Imas li bolove ikakve?

Pa ne al sinoć me čudno bolilo kod desnog jajnika. Nemam nikakve boli. Iz ničeg je krenulo. Evo ležim i zasad je ok. Ne želim niti na wc otić. Ustala sam se 2x i sve je ok bilo. Ne znam.. Što više osluškujem gore se osjećam. Čim muž dođe otići ćemo na pregled 

• Ninuskaa
    20. Veljača 2021. 15:36

Endzure bit će sve uredu, javi nam kad dođeš s pregleda ❤
    Dubrovcanka zao mi je što je tako završilo, želim ti svu sreću dalje i da nam se ubrzo javiš s novim plusicem. Uz tebe smo 🤞🏼❤

Orhideja13
    20. Veljača 2021. 15:52

Dubrovčanka bas MI je zao.. Nadala sam se da ce biti sve OK.. Ali sreca, ti si opet pozitivna pa brzo ce Novi plusic 🙏.
    Endzure srecno, I javi Nam se.. Nadajmo se najboljem 🍀🙏❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Veljača 2021. 16:29

Mala2323

https://ibb.co/5ssFy3X evo i moje sličice od jučer 🙏
    Bilježim se za pregled 19.03. 🙃🙃

Prekrasan veliki bebač ❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Veljača 2021. 16:33

Dubrovčanka brzo će doći novi plusić i uskoro se opet družimo ovdje ❤❤❤ želim ti svu sreću
    Endzure javi se posle pregleda ❤ nadam se da je sve ok!

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Veljača 2021. 16:35

lili997

Pozdrav drage cure i buduce mame, danas sam bila na prvom pregledu. Imala sam pozitivan ovulacijski test 25.1. (zadnja menga 6.1. al ja imam neredovite cikluse i cesto kasne ovulacije) znaci gestacijska dob trudnoce bi trebala biti nekih pet tjedana i tri/cetri dana. Na ultrazvuku je bila vidljiva samo gestacijska vrecica od 5mm. Ginekologinja mi je rekla da je prerano za rec ista o toj trudnoci osim da je dobro pozicionirana. Kad sam je pitala da li je to sto vidi normalno za 5+4 tjedna rekla je da je i da dodem za dva tjedna. Medutim ja sam malo citala po netu (losa ideja, znam) i cini mi se da sa 5+4 treba bit vidljivo nesto vise od gestacijske vrecice - mozda vec zumanjcana vrecica i cak i embrij. Nekako se nadam da je to individualno i da je mozda sve ok, htjela sam cuti vasa objektivna misljenja i iskustva? Puno hvala :)

Dobrodošla ❤ ne brini, ja mislim da je sve individualno i na 6+4 će ti se sigurno bolje vidjeti. Kada ides opet?

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Veljača 2021. 16:38

plavabosanka

Hejj curke evo i mene. Danas slobodan dan na poslu pa se samo izležavam 🙊
    Drago mi je zbog curka kojima su pregledi dobro prošli ❤️🤗

https://ibb.co/gyJ00CF evo slike s mojeg ultrazvuka s 6 tjedana. I dalje me plaši što mi je idući pregled za dva tjedna tek..

Heii ma ne brini, taman za dva tjedna će se lijepo vidjeti sve ❤... je 6t bilo isto i po ultrazvuku?

Endzrue
    20. Veljača 2021. 18:01

Javljam da čekam pregled pa se javim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.