Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    21. Veljača 2021. 10:05

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarkani ja ne osjecam taj umor bas jer sam kako i ti kazes ionako uvjek umorna 😀😀 prdim svako jutro ko luda kad se probudim 😀 nemam bas apetita za jesti kao prije i takoo

Sad mi je lakse
    Gledam gdje je taj famozni umor 😅
    Ocito sam kronično umorna pa nema razlike 😅
    Su ti jake mučnine? Stalne?

Tokom jutra se javljaju mucnine, nekad i nocu ako se probudim pa nemogu zaspat 😀 ali uglavnom do 12,13h sve prođe, kod mene su bas doslovno jutarnje mucnine... popodne sam super, isto nemam apetita i gadi mi se sva hrana osim voca i jogura haha al bar nema mucnine

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    21. Veljača 2021. 10:07

Leonoah

Hej cure, vidim da ima i novih pa šaljem puno pozitivne energije da sve imate divnu i bezbrižnu trudnoću😊
    Ja sam još uvijek u bolnici, doktor je rekao da je još rano da me puste jer još uvijek povratim svaki obrok, uspijem zadržati samo perece. Ušla sam u deveti tjedan pa se nadam da će uskoro biti bolje.

Nadam se da će ti krenuti na bolje ❤ svakako ti je zasada bolje da si u bolnici pod nadzorom 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    21. Veljača 2021. 10:36

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarkani ja ne osjecam taj umor bas jer sam kako i ti kazes ionako uvjek umorna 😀😀 prdim svako jutro ko luda kad se probudim 😀 nemam bas apetita za jesti kao prije i takoo

Sad mi je lakse
    Gledam gdje je taj famozni umor 😅
    Ocito sam kronično umorna pa nema razlike 😅
    Su ti jake mučnine? Stalne?

Tokom jutra se javljaju mucnine, nekad i nocu ako se probudim pa nemogu zaspat 😀 ali uglavnom do 12,13h sve prođe, kod mene su bas doslovno jutarnje mucnine… popodne sam super, isto nemam apetita i gadi mi se sva hrana osim voca i jogura haha al bar nema mucnine

O pa super.  Neka tako i ostane
    Najgore kad su mucnine cijeli dan 🤮

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hera✨
    21. Veljača 2021. 11:11

Jutro curke, nadam se da ste dobro 😊
    Dubrovcanka i Kristina drzite se ❤️
    Endzure odlicno da je sve uredu! Samo nek bebica raste 🥰
    Lorre i Tienna dobrodosle! 
    Ja vam od simptoma isto imam samo bolne grudi i umor za sad... trudim se previse ne razbijat glavu time iako je nekad tesko 😊 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88
    21. Veljača 2021. 11:32

Leonoah nadam se stvarno da ce ti se uskoro smiriti mucnine i da ces moci doma.
    Meni je boljebkroz dan, ali jucer mi je opet bilo jako mcno tako da jos nije kraj ocito, ali nadam se da ce biti napokon.
    Pozdrav novim curama, cestitam ❣
    Ne brinite ako nemate mucnine, smatrjate se sretnicama i uzivajte, ne zelite ih 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Hera✨
    21. Veljača 2021. 11:44

Leonoah drzi se 💪🏼 Nadam se da se skoro vracas doma😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

pingo
    21. Veljača 2021. 16:12

Pozdrav buduće mamice, želim dobrodošlicu novim curama, vidim da se lijepa grupica složila...
    Dubrovčanka i Kristina - žao mi je, samo hrabro naprijed♥️
    Endzrue - čuvaj se
    Leonoah - ajme koji horor... drži se
    Moj update - mučnine su se zahuktale, razmišljam da odem na godišnji dok se malo ne smire... 
    Pitanje za ekipicu koja pije Euthyrox - ponavljate li tabletu ako povratite nakon tablete, a prije prvod griza hrane?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Jana25
    21. Veljača 2021. 16:18

pingo

Pozdrav buduće mamice, želim dobrodošlicu novim curama, vidim da se lijepa grupica složila…
    Dubrovčanka i Kristina - žao mi je, samo hrabro naprijed♥️
    Endzrue - čuvaj se
    Leonoah - ajme koji horor… drži se
    Moj update - mučnine su se zahuktale, razmišljam da odem na godišnji dok se malo ne smire…
    Pitanje za ekipicu koja pije Euthyrox - ponavljate li tabletu ako povratite nakon tablete, a prije prvod griza hrane?

Moja taktika za Euthyrox: 
    Svako jutro u 6h mi zvoni sat, i tako snena  kad sam na tašte popijem ga s pola case vode i nakon 10 sec opet ležim i jako brzo zaspim, tako da ga nikad nisam povratila.
    Trebas izdrzat pola sata bez povracanja i jela i onda si ok!
    Sretno 😃🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mišić
    21. Veljača 2021. 17:16

Leonoah Drzi se! Nadam se da ce ti se mucnine sto prije smiriti. 🤗
    Sanjarka ni ja sad nemam taj umor, a proslu trudnocu sam u prvom tromjesecju bila kooomaaa. Bit ce da je to to - ionako smo kronicno umorne 😂😂. I moja vecer/noc izgleda slicno: uspavljujem djecaka, zaspem prije njega 😂😂, a onda me nocu budi xy puta, a sat zvoni isto u 5.30 😆😆
    Eeeh, zaboravila sam jucer prijaviti da su mi promijenili termin pregleda s cetvrtka na petak jer dr u cet ide u Zagreb. 😆

Mišić
    21. Veljača 2021. 17:17

I zelim dobrodoslicu novim curama! 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.