Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    20. Veljača 2021. 18:13

Endzrue mislimo na tebe! 💜

Jana25
    20. Veljača 2021. 19:31

Endzrue 🤞🙏❣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Endzrue
    20. Veljača 2021. 21:44

Polip je curkao. Dobro je sve. Beba joj nije za 11+5 nego za 13 tjedana pa da si to provjerim sa ginekologinjom. Nema krvi u maternici. On je valjda svoje pustio i izašlo sve i nema brige. Na terapiji sam i to je to. On može tako dok ne rodim, a može otpast u naredne tjedne(što nije do sad). Srce kuca, beba divlja, jedva izmjerila. Još u ponedjeljak svojoj na redovan pregled 

Endzrue
    20. Veljača 2021. 21:45

6cm dužine su je izmjerili

Lori🍀
    20. Veljača 2021. 21:47

Endzrue super da je sve u redu s bebuskom!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• kristina25
    20. Veljača 2021. 21:48

Dubrovčanka

Curke samo da vas pozdravim i da vam poželim puno sreće dalje i da sve bude kako treba ❤️
    Ja sam danas popila prvu tabletu za čišćenje u pon idem u dnevnu bolnicu gdje pijem još dvije i onda bi i trebalo poći sve.
    Idemo dalje. Jedva čekam grabiti po svoj plusić ponovo.
    Ljubim vas sve ❤️

Hej ja sam ti jučer obavila, u četvrtak i bolnici  sam popila 3, jučer sam popila prvo 2 pa onda još jednu,  ali sam sve doma Odradila, tako da je taj dio prošao:(

Al mi se nadamo vraćamo se jači nego ikad, baš sam s mužem razgovarala mi ćemo ipak malo pricekati  nećemo odma možda čak nećemo ni ove godine, al to smo onak rekli sve se to da promjeniti ;)

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Orhideja13
    20. Veljača 2021. 21:53

Endzrue

Polip je curkao. Dobro je sve. Beba joj nije za 11+5 nego za 13 tjedana pa da si to provjerim sa ginekologinjom. Nema krvi u maternici. On je valjda svoje pustio i izašlo sve i nema brige. Na terapiji sam i to je to. On može tako dok ne rodim, a može otpast u naredne tjedne(što nije do sad). Srce kuca, beba divlja, jedva izmjerila. Još u ponedjeljak svojoj na redovan pregled

O hvala Bogu da je sve OK. Pa jedva Sam cekala da se javis.. Samo se cuvaj.. Bas MI je drago 🍀❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Endzrue
    20. Veljača 2021. 22:10

A joj u 8 sam tek bila gotova. 3 doktora na 5 katova rodilišta, gužva im je velika pa smo čekale dugo. Hitni carski bio pa su bili svi gore, ugl šou. Al odlična mlada doktorica, lijepo smo popričale. 
    Traveller njoj je ultrazvuk pokazao 13w pa je zato rekla, al to me ne brine. Mala mi je isto stalno po mjerama bila tjedan i pol veća pa se rodila s 3350 10 dana prije termina.
    Što tiče iscjetka, ja sam danas 6x zaredom se brisala i sve je bilo svjetlo roza, al krv po cijelom papiru. Drugi put manje,  pa je stalo pa je opet. Ma reko idem. Rekla je da se ne brinem ubuduće jer to su mala krvarenja. Za uplašit se  je kad bude obilno i kad curi kao menga. Tak da se ne sekiram za ubuduće

Lorre
    21. Veljača 2021. 07:49

Dobro jutro cure 😊 ima li neka friška trudnica poput mene a da zapravo zna šta joj je činiti 😂 Gin je rekao da ga zovem tek nakon 2tj kašnjenja M pa sam trenutno prepuštena sama sebi. Imate neku preporuku za prenatalne vitamine? 

Baby N 💙

• Tienna
    21. Veljača 2021. 08:08

Jutro drage trudnice, evo i ja sam se odlučila priključiti vašoj maloj zajednici 😊 ušla sam u 7. TT i još mi je teško vjerovat da smo nakon mjeseci pokušavanja uspjeli napokon dobiti plusic! 🥳 
    Možda će glupo zvučati, ali počelo me brinuti to sto gotovo nemam nikakvih simptoma trudnoće,  a vidim po vašim komentarima da ste u ovo vrijeme sve imale mučnine i sl...
    Ja ne bi znala da sam trudna da ne pratim bazalnu temperaturu i da nije pozitivnog testa 🤔 jedino sto me bole grudi cijelo ovo vrijeme.
    Sto mislite? Ima li među vama netko tko ne osjeća tipične simptome trudnoće? Moze li ovo biti znak niske razine hormona?

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.