Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    27. Listopad 2021. 13:50

Sanjarka i Minnie, čestitke draga naše! Želim vam brz oporavak I puuuuno mazenja sa bebicama svojim ❤❤❤ pišite nam detalje ako ćete htjeti 😊
    Lorre  sretno, šaljem zagrljaj za podršku 💓
    Sanja, sretno i drži se, još malo stiže i tvoj smotuljak 😊😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• ponosna.mama
    27. Listopad 2021. 14:07

Minnie cestitke na ekspresno brzom porodu 🥰💞
    Sanjarka baby L. je ipak popustia 🙈 ..oporavi se sta prije i pisi nam kako je proslo. Znas da mene zanimaju svi detalji vezani za porod u splitskom rodilistu, kako je bilo, ima li sta bitno sta bi tribala znat, kakvo je stanje u sobi... Šaljem puno 🤗🤗 i 😘😘
    Lorre nadam se da ce porod proc sta bezbolnije, saljem ti veeeeliki 🤗💞

preggo_life
    27. Listopad 2021. 14:16

sanja0508

Ja obavila pregled danas Poslali me kuci i sutra ujutro sa stvarima moram doci pa cemo se dogovoriti sta i kako dalje 🙊
    Muko moja hahahahhaha

U koju bolnicu ideš? 😀
    Ja isto sutra trebam doc. Zbog GB. Rekli su mi isto ko tebi da ćemo se onda dogovorit. Ja bi najradije na carski, tog me puno manje strah nego indukcije, trudova, otvaranja, pucanja i ostalih veselja 😀 

Lorre
    27. Listopad 2021. 16:18

Čestitam Sanjarka i Minnie ❤️
    Minnie, ako si rodila u Ri, bila sam u boksu pored tebe i čula sam kako je bio ekspresan porod.. Bila sam ljubomorna kako si u 20 min sve riješila, a ja satima bila u zastoju 😂
    Moj Niko je stigao u 11:02 carskim rezom, težak 3220g, a dugačak 51cm. Na kraju su me pregledali malo prije 11, bila sam samo 1 prst otvorena i ekipa iz operacijske sale se stvorila po mene u roku 2min tako da nisam imala vremena procesuirati što će se sad dogoditi.. Tata se mazio sa sinom dok su mene šivali, tako da sam jedva čekala da me odvedu kod njih..sretno svima koje iščekuju ❤️

Baby N 💙

• buhtlica34
    27. Listopad 2021. 16:20

sanja0508

buhtlica34

Sanja0508 jel to kod tebe indukcija ide sada? Kako to da te odma šalju, da ne čekaju do 41+ tjedna? Ajde samo hrabro, bit će to sve uredu 🥰

Rekli su samo da dodem sutra u bolnicu i da cemo se dogovoriti za dalje. Da mi tlak zadnjih 7 dana divlja i da ne zele riskirati. A i tu je gestacijski dijabetes. Mozda nece odmah sutra biti indukcija, mozda ce me ostaviti koji dana na promatranju. Ali iskreno mislim da nece, volila bi da to odmah obavimo. Isto mi sada ili za koji dan. Svakako me ceka isti vrag 🤣🤣 Bolje bi odmah dok imam snage nego da se vucem po bolnici jer ja ovako mogu do Bozica. Ja setam, cistim, kuham, trcim, evo i sada radim generalku sa mamom u stanu 🤣🤣

Aha, kužim. Pa definitivno bolje da te ostave u bolnici s obzirom na tlak, a i da ne čekaju nego odmah sve odradiš 😎😎
    Ma I ja sam bome danas sve oribala, naprala, skuhala ručak, mislim da neću radit Amy nakon ovakvog dana 😎😂
    Ali pozitivna stvar je da mi je sveki rekla da mi se dobro spustio stomak, to i zvuči obećavajuće hehe

• buhtlica34
    27. Listopad 2021. 16:22

Lorre

Čestitam Sanjarka i Minnie ❤️
    Minnie, ako si rodila u Ri, bila sam u boksu pored tebe i čula sam kako je bio ekspresan porod.. Bila sam ljubomorna kako si u 20 min sve riješila, a ja satima bila u zastoju 😂
    Moj Niko je stigao u 11:02 carskim rezom, težak 3220g, a dugačak 51cm. Na kraju su me pregledali malo prije 11, bila sam samo 1 prst otvorena i ekipa iz operacijske sale se stvorila po mene u roku 2min tako da nisam imala vremena procesuirati što će se sad dogoditi.. Tata se mazio sa sinom dok su mene šivali, tako da sam jedva čekala da me odvedu kod njih..sretno svima koje iščekuju ❤️

Lorre čestitam ti i želim ti brz oporavak 💖💞🍀

Lady.D
    27. Listopad 2021. 16:55

Cure, bravo za dobre preglede. 👏
    Ponosna.mama, bas ti je lijepi stomak. I da, cini mi se da ti je bas nisko. Jos malo i stize tvoja cura. 🤗
    Dugo nije bilo fotki trbuscica, a sve brojimo jos jako sitno. Ajmo cure! 🤰 Evo i jedna moja od nedjelje. Meni jos uvijek strši po sredini. Imam osjecaj da se nista ne spusta.🙈
    https://ibb.co/vYNqMD7
    Sanja0508, sretno sutra! U svakom slucaju vrlo brzo ces se maziti sa svojim malisanom. Iskreno i ja bi prije birala odmah sutra, ako vec mora tako biti nego u bolnici cekala par dana.
    Lorre, bravo hrabrice! Cestitam! Dobro nam dosao Niko. Zelim ti brzi oporavak i puno maženja sa malenim smotuljkom. 💙🥳🤱👶

SweetDream15
    27. Listopad 2021. 18:12

Sanjarka i Minnie čestitam vam cure, brz oporavak želimmm ❤️ 
    Slike stomačića 🥰 evooo i nas:  https://ibb.co/44T440k 🤭

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• ponosna.mama
    27. Listopad 2021. 18:15

Lorre cestitam 🥰
    Lady.D i SweetDream15 ne znam koja mi je zgodnija od vas dvi 😍😍😍

nikkas
    27. Listopad 2021. 18:32

Lorre čestitam i želim brz oporavak! 🥰🥰

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.