Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    27. Listopad 2021. 18:39

Lorre, Sanjarka i Minnie, cestitam vam od srca ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

sanja0508
    27. Listopad 2021. 20:05

preggo_life

sanja0508

Ja obavila pregled danas Poslali me kuci i sutra ujutro sa stvarima moram doci pa cemo se dogovoriti sta i kako dalje 🙊
    Muko moja hahahahhaha

U koju bolnicu ideš? 😀
    Ja isto sutra trebam doc. Zbog GB. Rekli su mi isto ko tebi da ćemo se onda dogovorit. Ja bi najradije na carski, tog me puno manje strah nego indukcije, trudova, otvaranja, pucanja i ostalih veselja 😀

Ma u slavoniji rađam. Tu mi je kuma doktorica pa nekako imam povjerenje 🤣
    Jesu ti rekli da dodes sa stvarima ili? Meni su rekli da donesem stvari i da idemo na dogovore. 🤣 tako da ja vjerujem da je meni sutra dan D hahahahah
    Da ce dogovori biti "mala evo tebi gel" 🤣🤣🤣
    Iskreno izmedu carskog i indukcije. Izabrala bi carski, ali nazalost mislim da nista od toga 🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mišić
    27. Listopad 2021. 21:32

Cestitam svim novim mamicama i bebama!!! 🤗🥳
    Nazalost vas jedno vrijeme nisam mogla pratiti i vidim da sam propustila puno toga.
    Draga Sanjarka, od srca cestitam i zelim dobrodoslicu malenom Luki! 🤗💙

Mateja2602
    27. Listopad 2021. 22:08

ponosna.mama, Lady.D, SweetDream15, baš ste predivne trudnice! A trbuščići su med medeni! ❤️🥰🤰🏼 Bome ste zgodnice sve tri. 😉❤️ 
    Eto i mene i moje bačvice. 😂 Ajmo i vi ostale, hoćemo slikice trbuščića. 🤗 
    https://ibb.co/tqxL4PT
    Sanja0508, sretno ti sutra, u mislima smo sve s tobom! 🍀🙏🏻❤️ Samo hrabro i pozitivno. Mislim da ćeš ti to odraditi vrhunski. 😊 Javi nam se kad ćeš moći da znamo kako napreduješ i šta će biti na kraju. 😁
    Lorre, čestitam mamasita na tvom malenom smotuljku sreće! ❤️ Malenom Niki želim toplu dobrodošlicu! 🍁🐻🤍🍂🤎🥳🤩🎉🥰 Samo samo uživajte i upoznajte se, i neka je brz i lagan oporavak. 🤗 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Pokloncic13
    27. Listopad 2021. 22:29

Kakav divan dan ❤️❤️ Čestitam mamice lavice hrabrice na vašim smotuljcima,sad se mazite i ljubite 😍
    Trudnice..super su vam busice,ja sam sad skužila da svoju nisam koji tjedan slikala 😅
    Jel ima koja sliku usporedbe da je bas naočigled spušten trbuh?
    Friske mamice,kad ćete biti pri volji i bebice spavaju možete nam pisati dojmove s poroda 😇🙊❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

SweetDream15
    27. Listopad 2021. 22:45

Mateja2602 i ti si divna s busicom ❤️
    Pokloncic13 ja imam samo ovu https://ibb.co/JHHRXKp (lijevo je u 33 tj, a desno u 35 tj) .. to mi je zadnje šta sam slikala 🙈 al sad je još spušteniji u 38tj, doslovno mi među nogama kad sidim 😏

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

bumac95
    27. Listopad 2021. 23:40

Joj cure divni su vam trbuščići. Uživajte u njima još malo 😍😍😍
    I sve ste jaaaako zgodne trudnice 😀

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    28. Listopad 2021. 00:45

Ajme, koje prijatno iznenađenje cure ♥️🙌
    Sanjarka88, Lorre, Minie čestitam cure.
    Dobrodošlica za vaše bebe, želim im sve najljepše, a vama brz oporavak.
    ♥️🎈🎉🥂🍾
    ----predivne ste mame i vaši ljepi tbuscici 🙌, ...
    malo mi fali stomak sada kad gledam vaše slike 🤭

• ponosna.mama
    28. Listopad 2021. 04:31

Ima li jos koja nespavalica 🤗
    Ja se probudila u 4, nikako zaspat iza toga 😏
    Sanjam trudove, al naravno jos nista od toga 😕 Jutros idem na GUK profil 24h, sutra cu kad dođe vizita znat je li idem doma ili me ostavljaju..
    Jedva cekam upoznat svoju curu 🥰

nikkas
    28. Listopad 2021. 06:17

ponosna.mama

Ima li jos koja nespavalica 🤗
    Ja se probudila u 4, nikako zaspat iza toga 😏
    Sanjam trudove, al naravno jos nista od toga 😕 Jutros idem na GUK profil 24h, sutra cu kad dođe vizita znat je li idem doma ili me ostavljaju..
    Jedva cekam upoznat svoju curu 🥰

Ima 😅 budna od 4 i po, nikako zaspati… sanjala sam neke užase, ali nemaju veze s porodom… Vrtim se i razmišljam da li ustati ili ne još 🤔

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.