Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    27. Listopad 2021. 10:03

Sanjarka88, pa čestitam I želim tebi i Luki sve najbolje, brz oporavak i odlazak kući ostatku ekipe 💞🥰🥳🎉🍀
    Lorre, drži se! Razumijem tvoj strah ali mislim da je bolje da te vode na carski nego da te još satima muče sa dripom i pokušajima za prirodni porod, dok te skroz ne iscrpe ili ne daj bože da vas oboje dovedu u opasnost. Zato samo hrabro, sve će biti uredu 💖💞

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
    8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
    dg. teratozospermia
    04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -

Lady.D
    27. Listopad 2021. 10:14

Minnie25, cestitam na malenoj Vanesi! Dobrodosla! Obzirom na ovako brz porod, vjerujem da ti ni oporavak nece biti dug. Mazite se puno! 💖🤱👶🥳
    Sanjarka, cestitam ti od srca! Konacno smo docekali i tvog Luku. Zelim ti brzi oporavak i puno mazenja sa malim smotuljkom. Kad stignes i nadođes pisi nam. Znas da nas sve zanima. 💙🥳🤱👶
    Lorre, slazem se s Buhtlicom. Ako ne ide, bolje carski sto prije nego da se umaras jos vise i onda ga odluce svejedno napraviti, ali nakon sto si vec skroz iscrpljena. Gledaj to sa vedrije strane...brzo ces se maziti sa svojim malisanom. Samo hrabro. Sve ce biti dobro. 🍀🤞🤗
    Cure sto se tice odjece za izlazak hvala na savjetima. I ja sam planirala nesto komotno, tipa duge oversized tople haljine i gleznjaca. Tko zna kakvo ce vrijeme biti. 🙈

preggo_life
    27. Listopad 2021. 10:16

Lorre, slažem se sa svime što su ti cure napisale.  Ostani hrabra, bit će sve ok. 

nikkas
    27. Listopad 2021. 10:24

Ajmeee, svašta se izdešavalo tijekom noći i ranog jutra! Minnie25 i Sanjarko čestitam vam na malim smotuljcima!!! Želim vam brz oporavak i puno maženja s bebicama 🥰🥰🥰 Lorre držim ti fige da sve prođe prirodnim putem i kako treba, nemoj misliti na carski 🤞🏻🤎

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

nikkas
    27. Listopad 2021. 10:31

Naš pregled jučer ništa posebno 🙄 Radili mi ctg i uzv, procjena na 3300-3400g. Očekivala sam baš pregled i da će me obradovati s otvaranjem, kad ono od pregleda ni p. Naručili me za kontrolu u nedjelju, na sam termin pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Nadam se da će se nešto pokrenuti do tada…

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Keto35
    27. Listopad 2021. 10:35

Sanjarka i Minnie,od srca vam čestitam na malim bebačima 🤗🥰🎊🎉👶 smanjuje se lista itekako i vidimo se svi na druženju na jesenskim bebama 🤗 Bitno da je sve dobro prošlo 🤗 
    Lorre,samo hrabro,još malo i svoju sreću ćeš držat,neka te ta misao drži,samo hrabro 💪💪🤗

❤ 8.10.2021. Nina ❤

• marea
    27. Listopad 2021. 10:55

Sanjarila i Minnie čestitke na bebicama 
    Lorre, sretno, nadam se da je već sve gotovo. Ako nije, bit će uskoro ❤️

Ja sam dobila opet neku upalu i pijem antibiotik, upalu oka i neki gadan osip po cicama i trbuhu. Od jučer šećem po doktorima, crp 50 🙄 kaže dermatolog da može biti par stvari, kolestaza nije, dobila sam lijekove, kreme, injekcije… moram za svaki slučaj i covid test odraditi. Sutra redovna kontrola u TA, dosta mi je svega vise 🙈

sanja0508
    27. Listopad 2021. 11:23

Sanjarka cestitaaaaaaaam ❤🥰
    Dobrodosao mali Luka 💙
    Minnie cestitam i tebi i zavidim na brzom porodu 🙊❤
    Ja obavila pregled danas  Poslali me kuci i sutra ujutro sa stvarima moram doci pa cemo se dogovoriti sta i kako dalje 🙊
    Muko moja hahahahhaha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34
    27. Listopad 2021. 12:20

Sanja0508 jel to kod tebe indukcija ide sada? Kako to da te odma šalju, da ne čekaju do 41+ tjedna? Ajde samo hrabro, bit će to sve uredu 🥰

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
    8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
    dg. teratozospermia
    04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -

Zara7
    27. Listopad 2021. 12:48

Sanjarka dobro nam došao mali Lukica!!!! 💙💙💙 nadam se da ste oboje super i baš se veselim tvom tipkanju 🥰🥰 čestitke mama ☺️☺️💙 
    Minnie čestitke na porodu iz snova i bebici iz snova 🤗💜 uživajte u maženjima!
    Lorre nadam se da je sve prošlo ok, kojim god scenarijem završilo!! Drži nam se hrabrice 💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI