Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    27. Listopad 2021. 09:12

minnie25

Evo i mene! Stigla nam je Vanesa ❤️
    Porod brz da brzi ne moze biti! U 5:05h sam usla u box, a u 5:25h je malecka vec bila vani. Zasad sam jos u soku kojom se brzinom sve odigralo 😊🥰

Woooow ovo je baš ekspresno!! Čestitam I želim vam sve najbolje 🥰💞🥳🍀
    Sanjarka88, ajmooooo 🎉🥳🎉🥳

Sanjarka88
    27. Listopad 2021. 09:16

Stigao je Luka u 5.25 , 3490g i 52 dug 🥰
    Javim detalje cim malo nadodem 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

preggo_life
    27. Listopad 2021. 09:24

Minnie i Sanjarka, tak je sve brzo kod vas išlo, da bar mogu potpisat negdje da i meni bude tako. 😀 
    Čestitam!! 

Lorre
    27. Listopad 2021. 09:34

Kod mene nažalost nema napretka.. Otvorena sam samo 1cm, na dripu sam do 11..ako ne bude napretka idemo na carski.. Užasno me strah carskog, ali nema drugog načina 

Baby N 💙

bumac95
    27. Listopad 2021. 09:49

Wow koje jutro.
    Sanjarka čestitam ti od srca. 🥰🥰🥰🥰🥰
    Lorre sve će bit okej. Ako doktori misle da treba carski, onda neka bude. Bitno da i ti i bebica budete dobro. ❤️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mateja2602
    27. Listopad 2021. 09:51

Sanjarka88, zverko od žene!! 😉 Čestitam ti od srca, a malenom Lukici želim toplu dobrodošlicu među jesenske bebe! 🤩🎉❤️🥳🍂🤎🍁🤍🐻🥰 Nek je brz i lagan oporavak, popraćen maženjem i uživanjem u tvom malenom smotuljku sreće. ❤️🥰😘 
    Lorre, mislim da je taj tvoj strah skroz normalan i ok, ali bit će to sve kako treba! 🤗 Nedaj se i misli samo na svog mališana kojeg si nosila u buši 9. mjeseci.. 
    Pa on ti napokon stiže i napokon ćeš ga upoznati. ❤️💪🏻😊 Sretno ti i samo hrabro! Možeš ti to. 🙏🏻❤️🍀

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• sunce7
    27. Listopad 2021. 09:53

Bravoo Sanjarka 
    Cestitke mamici, sto brzi oporavak.🥰 

little baby
    27. Listopad 2021. 10:02

Čestitke sanjarka!🎉
    Lorre,nemoj brinut mada znam da te strah. Ali vidis da ne ide ovako,mozda u obih sat vremena bude nekog napretka. Ali nemoj brinut,bit ce sve dobro sigurno. Mozda je carski bolji za tebe i bebicu. U nasim mislima si😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• buhtlica34
    27. Listopad 2021. 10:03

Sanjarka88, pa čestitam I želim tebi i Luki sve najbolje, brz oporavak i odlazak kući ostatku ekipe 💞🥰🥳🎉🍀
    Lorre, drži se! Razumijem tvoj strah ali mislim da je bolje da te vode na carski nego da te još satima muče sa dripom i pokušajima za prirodni porod, dok te skroz ne iscrpe ili ne daj bože da vas oboje dovedu u opasnost. Zato samo hrabro, sve će biti uredu 💖💞

Lady.D
    27. Listopad 2021. 10:14

Minnie25, cestitam na malenoj Vanesi! Dobrodosla! Obzirom na ovako brz porod, vjerujem da ti ni oporavak nece biti dug. Mazite se puno! 💖🤱👶🥳
    Sanjarka, cestitam ti od srca! Konacno smo docekali i tvog Luku. Zelim ti brzi oporavak i puno mazenja sa malim smotuljkom. Kad stignes i nadođes pisi nam. Znas da nas sve zanima. 💙🥳🤱👶
    Lorre, slazem se s Buhtlicom. Ako ne ide, bolje carski sto prije nego da se umaras jos vise i onda ga odluce svejedno napraviti, ali nakon sto si vec skroz iscrpljena. Gledaj to sa vedrije strane...brzo ces se maziti sa svojim malisanom. Samo hrabro. Sve ce biti dobro. 🍀🤞🤗
    Cure sto se tice odjece za izlazak hvala na savjetima. I ja sam planirala nesto komotno, tipa duge oversized tople haljine i gleznjaca. Tko zna kakvo ce vrijeme biti. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.