Jutro cure, ja sam cak spavala i ok s obzirom na to kuda idem i sta me ceka danas 🤣 javim sve sta ce biti i kako. Drzite se. Pusaaa
Sanja0508, sretno!!! Drzi se! 💪🍀🤞
SweetDream15 i Mateja2602, preslatki stomačići. Bas ste zgodnice obje. 😍🤩
Pokloncic13, jos jedna manekenka! 🤩 I primjecujem kako imas bas mali stomacic, a vec si u 37. tjedanu. Wow.
Mateja, opa...mozda se nesto pokrece. Mala Vita bi mogla biti tocna kao sat. Taman je danas due date. 🥳
Kaj se spustio?? Wow 🎉🎉 to su lijepe vijesti 😇
hvala kaj mi komplimentirate,da me ne nabija po desnoj strani rebara često bih i zaboravila da imam busu 😅
Koja nam je danas due date? Hoće li se nastaviti niz od jučer? ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Stigao je Luka u 5.25 , 3490g i 52 dug 🥰
Javim detalje cim malo nadodem 🤗
Čestitam 💙
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Sanja sretno danas🍀
Poklončić13, a što reći osim da si prezgodan 🥰
Evo ja na putu doma iz TA. Obavila uzv, I bris i uzeli mi povijest bolesti i to je to. Sljedeći četvrtak će biti ctg i pregled vaginalni ako se ništa do tad ne dogodi. Svi su bili jako jako uslužni, specijalizanti su na uzvu, današnja curka je baš krasna bila, sve ti objasni i pokaže (jedino sam malo sumnjičava za posteljicu rekla mi je da je sprijeda, a cijelu trudnoću je bila straga, jel se to može mijenjati ili je ona malo ne iskusna??), doktorica koja mi je uzela bris bila je Berberović. Ok je, malo je ljutita bila jer nisam imala nalaz ogtta isprinta, ali generalno je bila dobra.
Mala mi je na 3ipol kg procijenjena 😅🙄😳 rekli su mi kao znate to varira +/- 400 g, ali i po opsegu trbuha reklo bi se da tu nema preveliki odskakanja.
Tako da volila bi da ju isprdim čim prije budući da je mali mišelinko već sad!
I naravno rekli su ako mi ista bude sumnjivo ili se mala ne bude redovno javljala odmah u bolnicu
Ej zenske, cestitam svima koje ste rodile, ima vas, uzivajte sa svojim smotuljcima 🥰🥰
Ajme ove slike trbuscica, pa kako ste sve zgodne i drzite liniju, tocno me sram staviti svoju sliku 🤣
Mateja docekala i ti da se pokrene, sretan i brz porod ti zelim. 🤞
Kod mene mirno, imam osjecaj da cu bit trudna jos barem godinu dana, ni T od trudova, ni BH vise nema, a ja nema sta ne izvodin da bi gospodicna odlucila van. Cekam taj pregled u petak i nadam se da ce mi reci da sam se bar malo otvorila..
Danas nema pilatesa i ostalih pizdarija, odo uzivat u sunceku😘
Buhtlice oprosti,ti si bila na Duhu jel tako?
Bravo za super pregled,neka nje velike 🥰 ja eto nemam uopće novo isprintan nalaz krvne grupe,a znam da svaka trudnoća znaci novo vađenje i sutra to moram prezentirati isto doktorici tak da pretpostavljam da ću morati opet vaditi.
A nije da nije bilo zapisano ono kad su slali uputnicu s testovima senzibilizacije 🤦🏼♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo kratko s pregleda sta su mi do sad odradili.. uzv uredan, posteljica, plodna voda i protoci ok, beba 3300 (prije 6 dana je bila 3500 🙈), ctg ok, otvorena jedva dva prsta. Vidit cemo ujutro kad dođe vizita je li ostajem ili me pustaju kuci 😏
U koju bolnicu ideš? 😀
Ja isto sutra trebam doc. Zbog GB. Rekli su mi isto ko tebi da ćemo se onda dogovorit. Ja bi najradije na carski, tog me puno manje strah nego indukcije, trudova, otvaranja, pucanja i ostalih veselja 😀
Ma u slavoniji rađam. Tu mi je kuma doktorica pa nekako imam povjerenje 🤣
Jesu ti rekli da dodes sa stvarima ili? Meni su rekli da donesem stvari i da idemo na dogovore. 🤣 tako da ja vjerujem da je meni sutra dan D hahahahah
Da ce dogovori biti "mala evo tebi gel" 🤣🤣🤣
Iskreno izmedu carskog i indukcije. Izabrala bi carski, ali nazalost mislim da nista od toga 🤣
Meni su isto tako rekli 😀 I evo sad sam u sobi u bolnici, osjećam se ko u neudobnom zatvoru, a nemam pojma kaj će bit jer nije bilo doktorice koja me vodi kad su mi po dolasku radili pregled, a specijalizant mi nije ništa znao reći. Najvjerojatnije induciranje, al nemam pojma ni kad ni kako 😀 Dosta nakaradno sve skupa 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji