Buhtliceoprosti,ti si bila na Duhu jel tako?
Bravo za super pregled,neka nje velike 🥰 ja eto nemam uopće novo isprintan nalaz krvne grupe,a znam da svaka trudnoća znaci novo vađenje i sutra to moram prezentirati isto doktorici tak da pretpostavljam da ću morati opet vaditi.
A nije da nije bilo zapisano ono kad su slali uputnicu s testovima senzibilizacije 🤦🏼♀️
Da, na Sv duhu sam bila.
E, pogledaj jel imaš možda na e građanin pa da isprintaš, ne znam jel treba za svaku trudnoću ponovno vaditi.
Ja sam morala opet vaditi jer mi je djevojačko prezime na nalazu. Ali daju ti internu uputnicu i odmah tamo to izvadiš, to mi je super bilo
Baš me taj ogtt naživcirao, kao šta njoj znači što joj ja kažem koji su rezultati, mora ihona vidjeti.
Inače, ženu prije mene je zbog ogtta poslala na vuk vrhovec. Mislim da je žena trudna tipa 31 tjedan, i kad joj je vidila nalaze ogtta rekla joj je pa vi imate gd, zašto vas ginekologinja nije poslala na vv, nema veze ja vas šaljem sada. Tako da mislim da ta doktorica baš dosta na to gleda.
Jbte još nije ni skuzila da sam +22kg od početne kilaže, mogu mislit koliko će me za to oprat sljedeći put haha 😅
Lorre čestitke 🥳🥳 žao mi je što si se napatila, ali nemoj biti obeshrabrena, najgore je iza tebe, brzo ćeš se oporaviti 🥰 nadam se da se već lijepo mazite 🤗
Draga Mateja pa ti si u terminu!! Opaaaa 💜 čeka se mala Vita 🌷 kako se osjećaš? 🤗
___
Cureee, sve ste prekrasne, sami modeli na temi 😍🙊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
U koju bolnicu ideš? 😀
Ja isto sutra trebam doc. Zbog GB. Rekli su mi isto ko tebi da ćemo se onda dogovorit. Ja bi najradije na carski, tog me puno manje strah nego indukcije, trudova, otvaranja, pucanja i ostalih veselja 😀
Ma u slavoniji rađam. Tu mi je kuma doktorica pa nekako imam povjerenje 🤣
Jesu ti rekli da dodes sa stvarima ili? Meni su rekli da donesem stvari i da idemo na dogovore. 🤣 tako da ja vjerujem da je meni sutra dan D hahahahah
Da ce dogovori biti "mala evo tebi gel" 🤣🤣🤣
Iskreno izmedu carskog i indukcije. Izabrala bi carski, ali nazalost mislim da nista od toga 🤣
Meni su isto tako rekli 😀 I evo sad sam u sobi u bolnici, osjećam se ko u neudobnom zatvoru, a nemam pojma kaj će bit jer nije bilo doktorice koja me vodi kad su mi po dolasku radili pregled, a specijalizant mi nije ništa znao reći. Najvjerojatnije induciranje, al nemam pojma ni kad ni kako 😀 Dosta nakaradno sve skupa 😀
Evo prosla sam isto kao i ti. Lezim u krevetu sa 2 cure. Danas nista. Mozda suta. Uzas zivi. Ctg ok, trudova nemam
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure. Evo mene sa zadnjeg pregleda kod mog privatnika. 😭
Sve je ok, malac je procijenjen na cca 3 kilice. Ja sam na +7. Nije me gledao dolje, da bezveze ne potakne nesto, buduci da se ne zalim na nikakve tegobe.
Inace za nas koje planiramo na Sv. Duh...cuo je da su danas prvi puta morali slati rodilje u druge bolnice. Puni su ko cep i nemaju uopce slobodnih kreveta za rodilje i bebice. Ja se iskreno nadam da je samo neki baby boom ovih dana i da ce se malo rascistiti situacija. 🙄
Žene drage moje 🥰
Hvala svima na bodrenju, podrsci, i čestitkama. Zlatne ste 💙
Evo kratke pričice s poroda 💪
U utorak navečer. Oko 23.45 taman spremna za spajanje. Osjetim trud, ne reagiram, nakon 5 jedan jači ja i dalje mrtva hladna čitam knjigu i mislim se ajme sad ce me opet lažnjaci satrat 🙄. U 00:00 jos jedan trud i buć. Krene voda nemilice...ja u šoku i mislim se ajme meni nije valjda, nebi ja sad 😂😂😂 doslovno sam se tresla ko šiba haha.
Odem tako do muza u dnevnu i kazem mu ode Vodenjak a on se skočio i u roku 3min stoji na vratima i čeka 🤦🏻♀️
Zovem mamu da dode gore kod nas spavati s malim. I frustrirano se oblačim jer sad moram odmah u rodiliste a mislila sam do zadnjeg bit doma. Trudovi prestali, nema ih.
Muz glumi brze i žestoke po cesti iako nema žive duše na putu kao sto nema ni trudova 🤷🏻♀️
Klasika, prijam, obuci se, tlak,ctg. Otvorena 4cm. Nisam zadovoljna 😂
Klistir dobila. Kazu mi šetaj 1h pa ces u boks.
I napokon u toj šetnji vrate mi se lipi trudovi na 4min odmah. Malo sam oduzivala to sve skupa unatoč njihovom pozurivanju da odem u rađaonu 😏
Bas mi je bilo ok šetat. Oko 3 me konačno protjeraju u boks. I naravno lezi, spoje me na ctg i ostave tako.
Trudovi opet izgubili svoj lijepi ritam. Al ajde tu su. Bezvezni al kakvi su takvi su , moji su 😂
Oko 4 sestra dolazi i kaze da ce mi uključit minimalnu dozu dripa da se moji trudovi lipo ustale. Aj dobro 😏
Uključila drip, i ode. I dalje se nista posebno ne dogadja. I ne ustaljuje se nista 🤦🏻♀️😂
Oko 4.15h ulazi neki dr. I pita me jel boli sta, ja kažem a bolucka nesto. On kaze super i ode 🙄
Nakon 15 min kreće... htjela sam da i dalje samo bolucka
A ono iz ničega kreće zagrijavanje i u roku keks dode do onih bas jakih trudova. Oko 4,45h vec zovem sestru i molim epiduralnu 🤣 naravno mumlja nesto da mora vidit s doktorima, pregleda me kaze 7cm , kad je ona rekla samo 7 ja sam htjela pištolj da mi da umjesto epi. Ja vec ne mogu prodisat trud koliko je jak a ona mi kaze da imam jos 3cm. Zaprijetila sam joj da mi da štagod za bolove jer inače cu joj se srusit od boli pa sta ce onda 😂😂😂 znači 🙈
To nisam ja, to je moja schauma 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Skida me s dripa i daje mi glukoze malo.
Oko 5 i nes je stvarno neizdržljivo, pritisak na guzu je uzasan i govorim joj da moram tiskat. Btw iako vise nije bilo dripa trudovi idu jedan za drugim..
Tada ulazi jedna musava babica i pregleda , kaze aj na leđa i tiskaj. Ja ono WTF. Prije 15min sam bila na 7cm
Ugl u 10minuta sam se otvorila do Kraja.
Tada kreće pokora po izgonu jer je L. Bio jos jako visoko. I tak izgon je trajao 15-20min sigurno....
Hrpa tiskanja, širenja rukom, na trbuhu su mi lezali dobrih 10min. No vise me nista nije bilo briga samo to da trud vise ne osjecam.
I stigao je u 5.25, apsolutno savršen. I kako bi nas Jakov frend rekao Hello svijete evo me: https://ibb.co/mHzNjLg
Unatoč najtežem izgonu od svih , oporavak nikad laksi jer rezana nisam, i imam samo 2 šava reda radi. To mogu zahvaliti musavoj babici koja me cijeli izgon dole širila, i masirala. Šta jest jest 😁
Minnie i Loree čestitam vam od srca 🥰♥️🥰💙
Brz oporavak želim!
Vanesa i Niko dobro nam došli 😍🥰😍
Oko 5 i nes je stvarno neizdržljivo, pritisak na guzu je uzasan i govorim joj da moram tiskat. Btw iako vise nije bilo dripa trudovi idu jedan za drugim..
Tada ulazi jedna musava babica i pregleda , kaze aj na leđa i tiskaj. Ja ono WTF. Prije 15min sam bila na 7cm
Tada kreće pokora po izgonu jer je L. Bio jos jako visoko. I tak izgon je trajao 15-20min sigurno….
Hrpa tiskanja, širenja rukom, na trbuhu su mi lezali dobrih 10min. No vise me nista nije bilo briga samo to da trud vise ne osjecam.
I stigao je u 5.25, apsolutno savršen. I kako bi nas Jakov frend rekao Hello svijete evo me:https://ibb.co/mHzNjLg
Unatoč najtežem izgonu od svih , oporavak nikad laksi jer rezana nisam, i imam samo 2 šava reda radi. To mogu zahvaliti musavoj babici koja me cijeli izgon dole širila, i masirala. Šta jest jest 😁
Uf dobro si ti to odradila 😱 ..i onda meni svi kazu trece ti je, neces ti to ni osjetit 🤦🏻♀️
Mislin cili dan na tebe, tu smo blizu, ti lezis na jednom kraju hodnika, a ja na drugom 😆😆
Luka je presladak 😍😍🥰💞
Tada kreće pokora po izgonu jer je L. Bio jos jako visoko. I tak izgon je trajao 15-20min sigurno….
I stigao je u 5.25, apsolutno savršen. I kako bi nas Jakov frend rekao Hello svijete evo me:https://ibb.co/mHzNjLg
Slučajno vidjeh da si zadnja komentirala, pa rekoh red je čestitati bivšoj voditeljici liste na Lh trakicama. 😁 Čestitam na PREKRASNOJ bebici. Zbilja je divan, savršeno već sladak 😊😍 A i opis poroda ti je top.😂😂 Iako znam šta je porod, ti si to upakirala u humurističnu priču. Baš sam se divno nasmijala.😂😂 Uživajte, mazite se i volite.😊
👩33g
👨42g
👦4g
Sanjarka88 dobro si ti to sve podnila, Bogu fala pa je sve uredu, maleni Luka je predivan stigao napokon na svijet 😍 5 h malo mučenja ali dobro je, sreća nije predugo i prošlo je. Sad možeš uživatiii 🤩 želimm Vam punoo mažnjeeee i pažnje i brzii oporavak ❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji