Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    27. Listopad 2021. 02:53

Zavidim ti na trudovima 😍 meni ih ctg počeo ocitavat, ali ih ja ne osjećam pa me strah da se neću otvorit i završit na carskom 😣

Baby N 💙

Zara7
    27. Listopad 2021. 03:02

Lorre

Zavidim ti na trudovima 😍 meni ih ctg počeo ocitavat, ali ih ja ne osjećam pa me strah da se neću otvorit i završit na carskom 😣

Sretno sretno!! 🤗 neke cure ne osjećaju trudove skroz do pred kraj i sve bude super, držim fige 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lorre
    27. Listopad 2021. 03:33

Zara7

Lorre

Sretno sretno!! 🤗 neke cure ne osjećaju trudove skroz do pred kraj i sve bude super, držim fige 😘

Hvala ti na ohrabrenju ❤️

Baby N 💙

Tracy_
    27. Listopad 2021. 05:19

Sretno Lorre, sretno moja splićanka Sanjarka! 🤞🏻🌺

freya_444
    27. Listopad 2021. 05:28

Sanjarka88 🤍

Hvala cure.

U predradaoni sam. Klistir obavila. Sad šetam
    Trudovi na svako 4minute sad zadnji al nisu jos strasni

Lorre sretno ♥️♥️♥️♥️

Sretno dragaaa ❤️❤️❤️❤️❤️

Lucija 16.12.2021.💗

• Johnny
    27. Listopad 2021. 06:34

Sretnooooo Sanjarka 😁
    Evo i mene prije sat i pol ulovili jači menstrualni bolovi i bolovi u leđima ali čini mi se da se smiruje i da je ipak bila lažna uzbuna. Jedino što mi je čudno, ne znam jel sluzni il ne, kroz noć je inače sve suho kak se ne mičem, sad je sve puno bijele sluzi 💁‍♀️  
    Za izlazak iz bolnice sam si pripremila tajice i neku širu i malo dužu majicu i ostavila dečku na vidljivom mjestu kraj stvari za bebu da uzme. Svi govore da će ostat trbuh kao u 5. mjesecu trudnoće, a ja tad nisam imala još skoro uopće trbuh i stala sam bez problema u svoje traperice samo su me malo stiskale i bile neudobne. Svejedno, neću se igrati s tim pa da doma idem gola, idemo na sigurno 😅

13.11. 🥰👶🏼💙

sanja0508
    27. Listopad 2021. 06:47

Bravo Sanjarka. Cekamo uz tebe. Pusa za mamu i Luku od mene i Leona. 😘
    Samo hrabro ❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

preggo_life
    27. Listopad 2021. 07:34

Drz'te se Lorre i Sanjarka! Mislima smo uz vas! 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Listopad 2021. 07:55

Hallo zeniceee milee...dugo me nije biloo...
    Svim novopecenim mamama cestitam na smotuljcima ii sto brzi oporavaak a bebicama sretan i dug zivot ❤❤❤

Curama koje jos nisu rodileee zelim svu srecuu i da sto brze i bezbolnije prodjee 🤞🤞🤞❤❤❤

Mi se jos uvijek navikavamo...nismo sami moja mama je tu...ali ona ide u subotu kuci i ostajemo samii....pa vidjet cemo kako cemo 🤣 

Pratim vas redovno ali ne stignem pisatii ❤

Ljubiimoo vas moj bebac i ja punoo ii drzitee see...mi smo zene i mozemo sve 💪💪❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• ponosna.mama
    27. Listopad 2021. 08:01

Lorre i Sanjarka drzim vam 🤞🏼 da se sta prije mazite sa svojim bebicama 🥰💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.