Hvala cure.
U predradaoni sam. Klistir obavila. Sad šetam
Trudovi na svako 4minute sad zadnji al nisu jos strasni
Lorre sretno ♥️♥️♥️♥️
Sretno sretnooo draga Sanjarka!! 🤞🤞
Naša srećica** 12/2021
Sanjarka i Lorre, obzirom koliko je sati, mozda se vec i mazite sa svojim smotuljcima!
Ako ne, nadam se da cete jako brzo! Ajmo decki! 💙💙
🥳🥳🥳
E da, ne sjecam se da je bila ova tema. Sto ste obukle i pripremile za izlazak iz bolnice za sebe?
Ja sam sve spremila, od svoje do bebine robice... Uzela sam haljinicu, hulakopkice i adidaske koje čekam sa zalanda 🤣
Aimeee tek sad vidila dok sam pročitala sve....
Sanjarka i Lorre nadam se ako ste već rodile da je sve prošlo u najboljem redu i da se već ljubite i maziteeee.... 🤗🤗🤗🤗 Ako još traje sretno i najaretnije! Čekamo izvještaj.... Pogotovo ja od Sanjarke 🤩. Ja odoh na pregled!
Jutro cure! 🙋🏼♀️
Čim sam vidjela nekoliko ispisanih stranica odmah sam pomislila kako je neka rodila. A kad ono naša Sanjarka88 u predrađaoni! 🤩❤️ Sretno tiiii! 💪🏻🤗 Nadam se da je Luka već u naručju i da se maziš sa svojim klupkom sreće. Lorre ti isto. 🤱🏼🥰
Cure koje imate preglede danas, sretno i vama! 😘❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Evo ako će nekom koristit info što se testiranja za covid tiče - trudnice, onkološki bolesnici, djeca, invalidi imaju prednost i samo se stanite na početak reda. Nitko nije ništa prigovarao, čak suprotno - nakon što sam već bila upisana i čekala sa strane da me pozovu, ljudi koji su stajali u redu su mi govori da idem prije njih.
Evo i mene! Stigla nam je Vanesa ❤️
Porod brz da brzi ne moze biti! U 5:05h sam usla u box, a u 5:25h je malecka vec bila vani. Zasad sam jos u soku kojom se brzinom sve odigralo 😊🥰
Sanjarka i Lorre,nadam se da se druzite sa svojim smotuljcima. Citavu noc kako god se P budio za jest ja sam skicala na forum ne bi li vidjela da ste rodile. Nadam se da cete nam se uskoro javiti🤣
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Porod brz da brzi ne moze biti! U 5:05h sam usla u box, a u 5:25h je malecka vec bila vani. Zasad sam jos u soku kojom se brzinom sve odigralo 😊🥰
Čestitke na brzom i lijepom porodu🎉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
minnie25, čestitam od srca! Vanesi želim toplu dobrodošlicu! 🥳🎉🤩❤️🤱🏼 Neka je brz i lagan oporavak obzirom na ekspresan porod. Puno se mazi i uživaj u svom malenom smotuljku sreće. 🤱🏼😉 Piši nam više kad ćeš htjeti/moći. 😊
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji