Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nyssa_
    27. Listopad 2021. 08:03

Sanjarka88 🤍

Hvala cure.

U predradaoni sam. Klistir obavila. Sad šetam
    Trudovi na svako 4minute sad zadnji al nisu jos strasni

Lorre sretno ♥️♥️♥️♥️

Sretno sretnooo draga Sanjarka!! 🤞🤞 

Naša srećica** 12/2021

Lady.D
    27. Listopad 2021. 08:16

Sanjarka i Lorre, obzirom koliko je sati, mozda se vec i mazite sa svojim smotuljcima!
    Ako ne, nadam se da cete jako brzo! Ajmo decki! 💙💙
    🥳🥳🥳

Tonkica111
    27. Listopad 2021. 08:23

Lady.D

E da, ne sjecam se da je bila ova tema. Sto ste obukle i pripremile za izlazak iz bolnice za sebe?

Ja sam sve spremila, od svoje do bebine robice... Uzela sam haljinicu, hulakopkice i adidaske koje čekam sa zalanda 🤣

Tonkica111
    27. Listopad 2021. 08:27

Aimeee tek sad vidila dok sam pročitala sve.... 
    Sanjarka i Lorre nadam se ako ste već rodile da je sve prošlo u najboljem redu i da se već ljubite i maziteeee.... 🤗🤗🤗🤗 Ako još traje sretno i najaretnije! Čekamo izvještaj.... Pogotovo ja od Sanjarke 🤩. Ja odoh na pregled! 

Mateja2602
    27. Listopad 2021. 08:39

Jutro cure! 🙋🏼‍♀️ 
    Čim sam vidjela nekoliko ispisanih stranica odmah sam pomislila kako je neka rodila. A kad ono naša Sanjarka88 u predrađaoni! 🤩❤️ Sretno tiiii! 💪🏻🤗 Nadam se da je Luka već u naručju i da se maziš sa svojim klupkom sreće. Lorre ti isto. 🤱🏼🥰 
    Cure koje imate preglede danas, sretno i vama! 😘❤️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

preggo_life
    27. Listopad 2021. 08:56

Evo ako će nekom koristit info što se testiranja za covid tiče - trudnice, onkološki bolesnici, djeca, invalidi imaju prednost i samo se stanite na početak reda. Nitko nije ništa prigovarao, čak suprotno - nakon što sam već bila upisana i čekala sa strane da me pozovu, ljudi koji su stajali u redu su mi govori da idem prije njih. 

minnie25
    27. Listopad 2021. 08:57

Evo i mene! Stigla nam je Vanesa ❤️ 
    Porod brz da brzi ne moze biti! U 5:05h sam usla u box, a u 5:25h je malecka vec bila vani. Zasad sam jos u soku kojom se brzinom sve odigralo 😊🥰 

little baby
    27. Listopad 2021. 08:59

Sanjarka i Lorre,nadam se da se druzite sa svojim smotuljcima. Citavu noc kako god se P budio za jest ja sam skicala na forum ne bi li vidjela da ste rodile. Nadam se da cete nam se uskoro javiti🤣

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    27. Listopad 2021. 09:00

minnie25

Porod brz da brzi ne moze biti! U 5:05h sam usla u box, a u 5:25h je malecka vec bila vani. Zasad sam jos u soku kojom se brzinom sve odigralo 😊🥰

Čestitke na brzom i lijepom porodu🎉

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Mateja2602
    27. Listopad 2021. 09:05

minnie25

minnie25, čestitam od srca! Vanesi želim toplu dobrodošlicu! 🥳🎉🤩❤️🤱🏼 Neka je brz i lagan oporavak obzirom na ekspresan porod. Puno se mazi i uživaj u svom malenom smotuljku sreće. 🤱🏼😉 Piši nam više kad ćeš htjeti/moći. 😊

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.