Sanjarka hahha tako ni ja nisam popratila katalog jer sam cijelu trudnoću uvjerena da ću rodit ranije 🤣
Prijavljujem minijaturno ispadanje sluznog i pojačani iscjedak.. Bilo bi super kad bi to bio vodenjak, ali mislim da nije..
Preslatke su vam stvarčice za bebe 🥰 ja sam prestala kupovat robicu, ali čisto iz razloga što me užasno kosti bole pa rijetko idem po dućanima 😫
Lorre, bravooo!! Kod tebe se nešto “kuha”, tj. sprema se beba van. 🤗🥳🙌🏻🎉 Javi nam ako krenu i trudovi. Mogla bi se i ti uskoro maziti sa svojim mališanom. 🥰

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Suosjecam sa svima koje niste dobro spavale i kojima je dan za ne dic se iz kreveta, jedna sam od vas 😅
Imam za podijeliti sa vama sliku naseg kindija i robice za izlazak 🥰 sve je spremno, samo nam Elena nedostaje 😊
https://ibb.co/RDgFq5Y

🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Bas sad čitam vijest kak je kolona ljudi ispred Vinogradske za testiranje, čeka se satima, a ja sutra moram ic. Bas mi stvara nelagodu to što moram ic tamo među sve te ljudi, valjda neću pokupit nešto sad pred kraj… 😐
Mislila sam ic preko reda - kaj mislite hoće mi srat neko? 😀
Na tvom mjestu ja se ne bih uopće mislila hoće li ti netko nešto dobaciti. Ušla bih direktno u dio predvidjen za testiranje, i pitala da li kao trudnica imam prednost? Ti te nitko ne bi trebao vratit ili reci da nemas.... za ostale komentare iza tebe nebitno, ako se tko javi, ignor.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sanjarka hahha tako ni ja nisam popratila katalog jer sam cijelu trudnoću uvjerena da ću rodit ranije 🤣
Prijavljujem minijaturno ispadanje sluznog i pojačani iscjedak.. Bilo bi super kad bi to bio vodenjak, ali mislim da nije..
Preslatke su vam stvarčice za bebe 🥰 ja sam prestala kupovat robicu, ali čisto iz razloga što me užasno kosti bole pa rijetko idem po dućanima 😫
Ohoo 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nego razumi li se tko u famozni cerviks?
3 različita dr u zadnja 3 pregleda:
1. Cerviks 1 članak
2. Cerviks 1/3 članka
3. Cerviks debljeg ruba 🤦🏻♀️
Zna li tko sta to znači?
Nista ne kuzim
Za ušće 3cm do plodovih ovoja i glavice kuzim da je otvorenost
Al ovaj cerviks mi je prava enigma 🙈

Nego razumi li se tko u famozni cerviks?
3 različita dr u zadnja 3 pregleda:
1. Cerviks 1 članak
2. Cerviks 1/3 članka
3. Cerviks debljeg ruba 🤦🏻♀️
Zna li tko sta to znači?
Nista ne kuzim
Za ušće 3cm do plodovih ovoja i glavice kuzim da je otvorenost
Al ovaj cerviks mi je prava enigma 🙈
Mislim kuzim da se skratio s 1 čl na 1/3čl
Al ne kuzim ovaj zadnji nalaz o debljem kraju

Mislim da je krenulo 🎉 voda mi sigurno curi i to dosta, ali trudova još nemam.. Krenuli smo put bolnice pa držite fige da je to to 🥰

Baby N 💙
Mislim da je krenulo 🎉 voda mi sigurno curi i to dosta, ali trudova još nemam.. Krenuli smo put bolnice pa držite fige da je to to 🥰
Sretnoooo!! 😀
Sretno Lorre 🍀🥳🌈
Ja sam uspila uhvatiti vreću 62/68 u Lidlu, stvarno je mekana i fina! Je da je maslinaste zelena, ali nema veze, druge boje nije bilo 🙈

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Ajmoooooo 🤘🤞🤞🤞🤞
Sretno i nek bude brzo ♥️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji