Evo i nas s pregleda, sve je uredu, ctg odličan bebini otkucaji poskakivaju dok je stavila hladan gel na stomak 😂 trudova nema, vaginalno nas nije gledala, dobila sam nalaz brisa uredan je al rečeno je da ću morati primiti nekakvu inekciju na porodu nisam baš razumila 🤷 ugl beba odgovara sad tjednima, inače do nedavno je bila za tjedan manja, dobili smo uputnicu za preglede u bolnicu tako da se veselim jer će mi konačno detaljnije govorit tamo, i još imaju 4d uzv šta sam baš priželjkivala 🥰 ii etoo, ja idući tj imam pregled al nemam zakazano kad već samo tribam doći ☺️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Uzivo iz kbca 😂 dali su mi klizmu i sad čekam dalje.. Nemam trudova i nisam otvorena, ali oko 8 će mi dat nešto što nisam zapamtila kako se zove
Mozda onaj neki gel...
Promjena plana, prostin ili tako nešto mi neće davat prije ponoći jer žele vidjet dal će mi se prirodno počet događat trudovi.. Ugl, ja sam zasad super i nadam se da će tako i ostat.. Jedino je trenutni problem što mi ne puste muža u rađaonu jer na porti tvrde da mu treba pcr test, a meni na odjelu govore da mu je dovoljna putovnica koju ima 🤷♀️ a testiranje sad nema gdje napraviti
Baby N 💙
Lorre, sretno ti! 💪🏻❤️🙏🏻 S tobom smo u mislima. 🤩🥳🎉 Uskoro ste ti i mališa skupa. 🤱🏼🥰
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Lorre sretno ❤️❤️❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Promjena plana, prostin ili tako nešto mi neće davat prije ponoći jer žele vidjet dal će mi se prirodno počet događat trudovi.. Ugl, ja sam zasad super i nadam se da će tako i ostat.. Jedino je trenutni problem što mi ne puste muža u rađaonu jer na porti tvrde da mu treba pcr test, a meni na odjelu govore da mu je dovoljna putovnica koju ima 🤷♀️ a testiranje sad nema gdje napraviti
Lorre, jesi ti u Zagrebu ili ? A baš mi je žao za muža. I zbilja glupo šta ga ne puštaju iako ima putovnicu. 🤦🏼♀️ Oni unutar iste bolnice se ne mogu dogovoriti sami sa sobom. Nevjerojatno.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
U Ri sam.. Ali babice su ovdje super pa su se posvađale s ovima s porte pa izgleda da će ga pustit🥰
Baby N 💙
Lorre sretno i hrabro!!! 🥰🥰🤎🤎🤞🏻🤞🏻 Držim fige da puste muža!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Preggo_life, slazem se s curama. Trudnice uvijek imaju prednost, a pogotovo u ovim okolnostima. Tako da, nemoj se ustrucavati otici preko reda. Ako ti netko nesto dobaci, izbaci stomak i reci da imas prednost i gotovo.
Ani92, sve je predivno, ali robica za izlazak mi je top. 🥰😍
Pokloncic13, odlicni ulovi. Jaooo, kad vidim vas kako kupujete dođe mi da i ja kupim jos par stvarcica, cisto iz gusta. A racionalni dio mene kaze da imam dovoljno svega i da malo ostavim karticu da odmara. Ok, vrecu i skafander sam stvarno trebala. 😆
Lorre, sretno! Bravo za babice! 👏 Navijam za brz porod, bez puno boli. Vjerujem da ce sve proci super. Uz tebe smo sve i iscekujemo malog pisulinca! 💙
E da, ne sjecam se da je bila ova tema. Sto ste obukle i pripremile za izlazak iz bolnice za sebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji