Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    26. Listopad 2021. 19:21

Evo i nas s pregleda, sve je uredu, ctg odličan bebini otkucaji poskakivaju dok je stavila hladan gel na stomak 😂 trudova nema, vaginalno nas nije gledala, dobila sam nalaz brisa uredan je al rečeno je da ću morati primiti nekakvu inekciju na porodu nisam baš razumila 🤷 ugl beba odgovara sad tjednima, inače do nedavno je bila za tjedan manja, dobili smo uputnicu za preglede u bolnicu tako da se veselim jer će mi konačno detaljnije govorit tamo, i još imaju 4d uzv šta sam baš priželjkivala 🥰 ii etoo, ja idući tj imam pregled al nemam zakazano kad već samo tribam doći ☺️ 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

preggo_life
    26. Listopad 2021. 19:35

Lorre

Uzivo iz kbca 😂 dali su mi klizmu i sad čekam dalje.. Nemam trudova i nisam otvorena, ali oko 8 će mi dat nešto što nisam zapamtila kako se zove

Mozda onaj neki gel...

Lorre
    26. Listopad 2021. 19:44

Promjena plana, prostin ili tako nešto mi neće davat prije ponoći jer žele vidjet dal će mi se prirodno počet događat trudovi.. Ugl, ja sam zasad super i nadam se da će tako i ostat.. Jedino je trenutni problem što mi ne puste muža u rađaonu jer na porti tvrde da mu treba pcr test, a meni na odjelu govore da mu je dovoljna putovnica koju ima 🤷‍♀️ a testiranje sad nema gdje napraviti

Baby N 💙

Mateja2602
    26. Listopad 2021. 19:44

Lorre, sretno ti! 💪🏻❤️🙏🏻 S tobom smo u mislima. 🤩🥳🎉 Uskoro ste ti i mališa skupa. 🤱🏼🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Pokloncic13
    26. Listopad 2021. 19:45

Lorre sretno ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Mateja2602
    26. Listopad 2021. 19:47

Lorre

Promjena plana, prostin ili tako nešto mi neće davat prije ponoći jer žele vidjet dal će mi se prirodno počet događat trudovi.. Ugl, ja sam zasad super i nadam se da će tako i ostat.. Jedino je trenutni problem što mi ne puste muža u rađaonu jer na porti tvrde da mu treba pcr test, a meni na odjelu govore da mu je dovoljna putovnica koju ima 🤷‍♀️ a testiranje sad nema gdje napraviti

Lorre, jesi ti u Zagrebu ili ? A baš mi je žao za muža. I zbilja glupo šta ga ne puštaju iako ima putovnicu. 🤦🏼‍♀️ Oni unutar iste bolnice se ne mogu dogovoriti sami sa sobom. Nevjerojatno. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Lorre
    26. Listopad 2021. 19:54

U Ri sam.. Ali babice su ovdje super pa su se posvađale s ovima s porte pa izgleda da će ga pustit🥰

Baby N 💙

nikkas
    26. Listopad 2021. 20:10

Lorre sretno i hrabro!!! 🥰🥰🤎🤎🤞🏻🤞🏻 Držim fige da puste muža!!

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Lady.D
    26. Listopad 2021. 20:11

Preggo_life, slazem se s curama. Trudnice uvijek imaju prednost, a pogotovo u ovim okolnostima. Tako da, nemoj se ustrucavati otici preko reda. Ako ti netko nesto dobaci, izbaci stomak i reci da imas prednost i gotovo.
    Ani92, sve je predivno, ali robica za izlazak mi je top. 🥰😍
    Pokloncic13, odlicni ulovi. Jaooo, kad vidim vas kako kupujete dođe mi da i ja kupim jos par stvarcica, cisto iz gusta. A racionalni dio mene kaze da imam dovoljno svega i da malo ostavim karticu da odmara. Ok, vrecu i skafander sam stvarno trebala. 😆
    Lorre, sretno! Bravo za babice! 👏 Navijam za brz porod, bez puno boli. Vjerujem da ce sve proci super. Uz tebe smo sve i iscekujemo malog pisulinca! 💙

Lady.D
    26. Listopad 2021. 20:59

E da, ne sjecam se da je bila ova tema. Sto ste obukle i pripremile za izlazak iz bolnice za sebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.