Da se javim, meni je i dalje sve isto. Ocekivala bi da su pravi trudovi da ce biti sve jaci i duze trajati. U dva navrata sam i zaspala. Pa me brine malo da nije nesto drugo u pitanju, neka komplikacija, ne znam ni sama. Tako da mislim da cu ipak otic na pregled pa nek me posalju doma, samo da znam da je sve ok.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Da se javim, meni je i dalje sve isto. Ocekivala bi da su pravi trudovi da ce biti sve jaci i duze trajati. U dva navrata sam i zaspala. Pa me brine malo da nije nesto drugo u pitanju, neka komplikacija, ne znam ni sama. Tako da mislim da cu ipak otic na pregled pa nek me posalju doma, samo da znam da je sve ok.
A bemti
Otidi pa si mirna. Sretno i javi 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cordisoo, evo ja sam ti nakon 17 sati takvih trudova (jači i slabiji menstrualni bolovi, isključivo iz trbuha, nikad nisam osjetila trud iz leđa), došla u bolnicu otvorena 4 cm. Pregled, ctg, infuzija, drip. Uspjela u zadnji tren dobiti epi i rodila 3 sata nakon dolaska u bolnicu, sat i pol u boksu. Ne znam jel bi se ikada pojačali ti trudovi ili ne, rekli su mi da takvo stanje može potrajati doslovno danima i da je to sve ok dok osjetiš bebu. Probaj nazvati bolnicu i pitati za savjet. Meni su rekli da ću znati kada trebam krenuti, da će se ustaliti i/ili jako pojačati po boli…
Meni su noćas krenule neke kontrakcije, par komada taman da me razbude i prestale. Strašno sam umorna, cijeli dan samo ležim, stiže nam beba uskoro sigurno, ovog osjećaja bespomoći dan prije se dobro sjećam 🙈
Cordiso sretno javi nam🙌♥️
Lyra sretno sutra na carskom 🙌♥️
Uvijek sa uzbuđenjem udjem na temu i sve čekam i navijam za još bebica.
url=https://lilypie.com]
Sjećam se kak je Sanjarka jednom rekla da će ona rađati kad budemo oko 2000 stranica..pa cure još malo nam fali 😎🎉
Tienna sretno s indukcijom 🤪🙏
Zapravo sretno svima kod kojih se nekaj kuha ❤️🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Sjećam se kak je Sanjarka jednom rekla da će ona rađati kad budemo oko 2000 stranica..pa cure još malo nam fali 😎🎉
Tiennasretno s indukcijom 🤪🙏
Jel jesam? Hahahah i ti svasta pamtis 🤣🤣🤣
Ajmo cure navalite molim vas i istipkajte jos ovih 10 stranica 😅
Daaaa i ja se ovog sijecam i taman dosla da vidim jel ima kakbih novosti i da to napisem i evo preduhitrila si me😅 jer kad je ona to napisala ja sam si pomislila ja cu prije🤣 nas dvije smo bile par dana razlike sanjarka. I eto ja rodila prije
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Daaaa i ja se ovog sijecam i taman dosla da vidim jel ima kakbih novosti i da to napisem i evo preduhitrila si me😅 jer kad je ona to napisala ja sam si pomislila ja cu prije🤣 nas dvije smo bile par dana razlike sanjarka. I eto ja rodila prije
Haha pa ne mogu virovat da se toga sićate 🤣🤣🙈
Go go Sanjarka i Lukica💙
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Go go Sanjarka i Lukica💙
🥰🤗💙
Sortiraj odgovore