Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    24. Listopad 2021. 17:24

little baby

Pokloncic13

Sjećam se kak je Sanjarka jednom rekla da će ona rađati kad budemo oko 2000 stranica..pa cure još malo nam fali 😎🎉
    Tiennasretno s indukcijom 🤪🙏
    Zapravo sretno svima kod kojih se nekaj kuha ❤️🤭

Daaaa i ja se ovog sijecam i taman dosla da vidim jel ima kakbih novosti i da to napisem i evo preduhitrila si me😅 jer kad je ona to napisala ja sam si pomislila ja cu prije🤣 nas dvije smo bile par dana razlike sanjarka. I eto ja rodila prije

Sjecam se i ja toga. 🤣 mislim da smo taman natukle 1000 stranica kada je  Sanjarka rekla na jedno 2000 ocekujem da cu roditi. Pa sam ja sebi uzela za mjeru ajde ja cu onda sa 2030 🤣🤣🤣
    Bas sam se neki dan sjetila toga hahahahhaha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Pokloncic13
    24. Listopad 2021. 17:24

Ja se sjećam i vizualno gotovo svega kaj ste uploadale,ali nickove..znaci to mi je bas bas teško popamtiti. 🙄
    Ps jel ima koja buduća mama među nama da je išla sa svojim autom na Sv Duh na pregled da mi kaže gdje da se parkiram? 
    Moram biti u petak u 8 ujutro tamo,a imam se kaj voziti po onim jutarnjim gužvama pa bih voljela uštedjeti barem na vremenu za traženje parkinga 🤪

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Mateja2602
    24. Listopad 2021. 17:41

Bokec ženske! 🤗 
    Eto i mene da vam se na kratko javim i da pomognem u ovom popunjavanju stranica da nam Sanjarka88, što prije rodi obzirom da nas malo stranica dijeli do ovog famoznog broja 2.000. 💪🏻😂 Ajmo curke zagrijati prstiće tipkajući ovdje! ✍🏻
    Hvala djevojkama na lijepim komentarima za robicu za izlazak iz bolnice. ❤️🥰 Baš ste divne. ❤️❤️  
    cordis00, sretno ti! 🍀🙌🏻🎉❤️🙏🏻  Ja vjerujem da je sve ok i da je povezano sa trudovima. 🥳 Javi nam se svakako da znamo šta si obavila i da li si možda već rodila. 🤗😉 
    Lyra, sretno sutra na carskom. 💪🏻🍀🙏🏻😊 
    Tienna, di si nam ti ? Javi nam se. 
    I mene zanima dal je ona rodila u međuvremenu ili će ipak biti indukcija ovih dana. Kako god sretno. ❤️🙏🏻🍀 Mislimo na tebe. ❤️
    Zara7, a divota! Pa predobar je onda pesek. 😉 Sigurno će biti najbolji frendovi kad Jakov poraste i kad krene brinuti o peseku i bacati mu loptice naravno (bez toga ništa). 🤗 Samo uživajte. ❤️😘 
    Pokloncic13, ti si pitala dal je koja krenula sa nekim od metoda izbacivanja bebe (ananas, datulje, ljuta hrana, pilates lopta, čaj od lista maline i slično). Ja sam za sad krenula sam dužim šetnjama, premda to prakticiram kroz cijelu trudnoću. Uvela sam i datulje. I mislim da će sutra pasti  i ananas. 😁 I moram priznati da ništa od navedenog ne uspjeva. 😅 Pilates loptu nemam, ali si razmišljam da bi si ju naručila pa da malo skakučem po kući. I da, tu su još i stepenice koje redovno koristim, ali ništa.. 🤷🏼‍♀️ Jedino čim se intenzivno bavimo je masaža međice, s tim smo krenuli negdje oko 34. tjedna i tu mi dečko pomaže. Ali čisto iz razloga da znam da sam napravila sve da omekšam taj dio, iako ne znam dal ću usprkos tome popucati ili neću. To mi nekako ulijeva mirnoću. Nemam pojma, možda sam blesava ali nekako sam tako mirnija. Pa i ako popucam bar znam da sam i taj dio odradila i da nije pomoglo, nego mi je koža jednostavno sklonija pucanju. 😊 
    Jeste vi krenule sa kojom od metoda ? Baš me zanima. 😄 Vidjela sam da je buhtlica, odradila Amy. Kako napreduješ ? Jesi ju i jučer radila ili si imala upalu ? 
    Rekla sam da ću kratko i onda svaki put napišem litaniju. Oprostite žene. 😂😅 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    24. Listopad 2021. 17:49

Pokloncic13

Ja se sjećam i vizualno gotovo svega kaj ste uploadale,ali nickove..znaci to mi je bas bas teško popamtiti. 🙄
    Ps jel ima koja buduća mama među nama da je išla sa svojim autom na Sv Duh na pregled da mi kaže gdje da se parkiram?
    Moram biti u petak u 8 ujutro tamo,a imam se kaj voziti po onim jutarnjim gužvama pa bih voljela uštedjeti barem na vremenu za traženje parkinga 🤪

Pokloncic13, hoćemo nas dvije možda biti cimerice u rodilištu na Sv. Duhu ? 😄 Imaš besplatni parking prije onog drugog kružnog toka kod same bolnice. Parking ti je na desnoj strani, i bude mjesta. Besplatan je, pa ne moraš ići u garažu. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Lollypop
    24. Listopad 2021. 17:49

Pokloncic13

Odmah preko puta je vrtic, probaj se tamo uglaviti besplatan je parking

nikkas
    24. Listopad 2021. 18:46

Prijavljujem današnje bolove u donjem dijelu leđa i presijavanje bolova u guzu, još ih nisam imala do sada. Plus bezvoljnost, plačljivost i nervozu na sitnice. A počeo mi se i stezati trbuh, stegne se otprilike svake 3-4 minute na 30ak sekundi. Bebač je danas izrazito miran, inače luduje, a pritisak mi radi užasan. Šta god da je, nadam se da se nešto pokreće jer više ne mogu durati. 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Tonkica111
    24. Listopad 2021. 18:52

Kad već trošimo stranice do 2000,cure kako stojite sa depilacijama 🤣 mene sve panika da će me uhvatit porod nespremnu pa ću se sutra počupat 🤣🤣 samo da ne krene večeras šta, jer ću rodit onda u kadi dok se budem sređivala... Ja sa dlakama ne idem nigdi,crnjak mi 🤦🏻‍♀️🤣... Upravo sam sa piturom na glavi... Da, bojam se da dite ne misli da ga je baka rodila koliko sidih imam... U svakom slučaju, u pripremama sam 😬🤦🏻‍♀️🤣

Tonkica111
    24. Listopad 2021. 18:55

nikkas

Prijavljujem današnje bolove u donjem dijelu leđa i presijavanje bolova u guzu, još ih nisam imala do sada. Plus bezvoljnost, plačljivost i nervozu na sitnice. A počeo mi se i stezati trbuh, stegne se otprilike svake 3-4 minute na 30ak sekundi. Bebač je danas izrazito miran, inače luduje, a pritisak mi radi užasan. Šta god da je, nadam se da se nešto pokreće jer više ne mogu durati.

Aime držim fige da je to to... Imaš li koji recept 🤣, šta si jela, radila... 

• Veky004
    24. Listopad 2021. 19:17

Cure, moj dragi pozitivan na koronu 😥
    Nemam pojma kakva je sad procedura za pregled ili u slucaju poroda 😒
    Od kad traje ta korona, svi prodjemo bez nje.
    I, eto bas sad nas se ulovila 😠

url=https://lilypie.com]

nikkas
    24. Listopad 2021. 19:43

Tonkica111

nikkas

Aime držim fige da je to to… Imaš li koji recept 🤣, šta si jela, radila…

Uh ništa posebno. U pokretu cijelu trudnoću, danas me volja bilo samo ležati. Jela sam datulje zadnja dva dana, ali više zbog vlakana. Sad sam se otuširala, malo je popustilo, ali i dalje me tu i tamo blago stegne.
    ——
    Kad smo kod brijanja, mene dragi sredio prije 2 dana s mašinicom 😆 ako treba i pod trudovima će me popravljat, samo da me u bolnici ne briju na suho britvicom 😖

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.