Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikkas
    24. Listopad 2021. 19:46

Veky004

Cure, moj dragi pozitivan na koronu 😥
    Nemam pojma kakva je sad procedura za pregled ili u slucaju poroda 😒
    Od kad traje ta korona, svi prodjemo bez nje.
    I, eto bas sad nas se ulovila 😠

Ajme baš mi je žao 😞 mislim da se to razlikuje od bolnice do bolnice. Ne znam, probaj se testirati onim brzinskim iz ljekarne, ako si negativna nekako se odvojite dok njega ne prođe. U slučaju da si pozitivna, probaj nazvati bolnicu u kojoj ćeš roditi i pitati ih šta i kako.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Mateja2602
    24. Listopad 2021. 20:22

Cure, imam link za potpisivanje peticije za omogućavanje epiduralne u OB Dubrovnik obzirom da tamo ženice nemaju pravo na nju. Pa ako se kojoj da odvojiti minutica stavljam link. Mislim da će svaki glas dobro doći. Ja uopće nisam imala pojma o tome. 🤷🏼‍♀️ 
    https://www.openpetition.eu/hr/petition/online/omoguciti-epiduralnu-u-ob-dubrovnik-u-21-st/unterschreiben/adresse
    nikkas, bome ti si ozbiljna kandidatkinja! Svaka čast. 😄 Držim fige da se nešto “kuha” i pokreće u tvom slučaju. 💪🏻💪🏻 Hajmo bebo! 🤗🥳 
    Tonkica111, ja se još uvijek sama depiliram redovno. Taman bi i ja sutra mogla sve srediti i onda samo održavati jer zbilja nikad ne znaš kad može krenuti. I ja si nebi poželila to brijanje u bolnici. Sve me jeza prođe. 😳 
    Veky004, uf baš kako i sama kažeš pa kud baš sada ?! 🥺😩 I ja isto mislim da bi bilo dobro da napraviš kućni test pa da onda dalje vidiš što i kako. Premda, možda taman kad mužu prođe korona tebe uhvate trudovi i taman budete skupa na porodu. Držim fige za ovaj pozitivan scenarij. Držite se do tada. I javi nam kak si ti. Probaj se sad odvojiti od njega što više možeš. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Lorre
    24. Listopad 2021. 20:47

Ipak je ovo bio miran vikend.. A baš sam se ponadala da će nam doć puno mališana.. Ništa, onda brzo tipkajmo do 2000str da nam postane uzbudljivo na temi 😍

Baby N 💙

• LeaM
    24. Listopad 2021. 21:05

Pokloncic13

Ja se sjećam i vizualno gotovo svega kaj ste uploadale,ali nickove..znaci to mi je bas bas teško popamtiti. 🙄
    Ps jel ima koja buduća mama među nama da je išla sa svojim autom na Sv Duh na pregled da mi kaže gdje da se parkiram?
    Moram biti u petak u 8 ujutro tamo,a imam se kaj voziti po onim jutarnjim gužvama pa bih voljela uštedjeti barem na vremenu za traženje parkinga 🤪

Pokloncic, Sv Duh ima svoju garažu. 5 kn/sat

Tracy_
    24. Listopad 2021. 21:31

Evo i moj doprinos da šta prije dođemo do 2000 str. Držim vam svima fige i pratim vas iz prikrajka svaki dan uz jedno od noćnih dojenja. ❤️🤞🏻

Alexandraaa90
    24. Listopad 2021. 22:08

Dobro vece cure.. 
    Imam par pitanja ako koja zna nesto o tome.  Imam skracen i omeksan cerviks i uradjen mi je serklaz.  Ima li neka iskustva s tim?  Da mi malo olaksa i odgovori na par pitanja. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• ponosna.mama
    24. Listopad 2021. 22:28

Vecer ekipa 🤗
    Ja sam se danas posteno naradila, sredila u wc-u sve ladice i police, okrenila pola stana, skuvala rucak, oprala sve iza toga, otisla s MM do grada na slaju i popit kavu, dosli doma, raspakirala napokon kolica i unimo kolijevku (stoje vec 5 mj. u kutiji), prezadovoljna sam kako izgledaju, ispekla 40 palacinki i sad se napokon izvrnila u krevet. Sat pokazuje 18000 koraka 😱 
    Leđa su mi otkazala, ne mogu se ni pomaknit, al bit ce bolje kad se naspavam.
    Kontrakcije imam stalno, stomak mi je vise stisnut nego opusten, al naravno da nista ne pomazu kod otvaranja 🤷🏻‍♀️
    Napokon sam danas spremila i rusak za rađaonu tako da sam def.spremna, jos da oce neko rodit umisto mene 🙈
    Jedino jos moram spremit torbu s robom za mene za izac iz rodilista, a to nemam pojma sta da spremim 😏
    I trebala bi sutra napokon sterilizirat dude, bocicu i izdajalicu da mogu spremit za u rodiliste.
    Sanjarka raspisala sam se samo da dođemo do 2000.str 😂😂
    E da, neko je spominja datume poroda. Iako mi je termin 04.11. nadam se da cu rodit 28.10.
    A s obzirom da sam obe cure prenila vjerojatno cu 8.11. 🙈
    Cure sretno svima kojima se nesto pokrece 🤞🏼🍀

SweetDream15
    24. Listopad 2021. 23:08

Evoo i jaa u ime bržeg dolazenja do 2000 str ćuu pisatii 😂
    Kod nas nemaa ništa novo, beba je tri dana prehiperaktivna sve se gura nogama gore i glavom dole al nikako da se pokrene šta god 🙈 sad i ja nekad imma filing kao da će ispast vanka kolko je nisko dole, za dva dana imamo pregled kojiiii jedva čekamo kao i svakii 🤩 ja sutra perem svu robicu, torbu za bolnicu dovršavam i tjt.. Skoro pa spremni! Ja vam mogu reć da se zasad osjećam toliko hrabro, uopće ne razmišljam o porodu ni ne sanjam kao šta znaju žene prid kraj😂 ali sve se bojim kad dođe do onog trenutka za ić u bolnicu, ja ću vikati da ostajem kući i ne idem nikud! Tješi me to šta se nisam puno udebljala, krećem se ko i bez stomaka, doslovno pičim, bez mučnina, bolova itdd..cila trudnoća, pa sam nekako mirna i uvjerena da će i porod bit "mačji kašalj" - moš mislit 😂😂
    Ii etoo malo sam se i ja raspisala da našojj dragoj sanjarki dođemo do željene stranice samo da rodi 😆

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• cordis00
    25. Listopad 2021. 07:09

Cure da se javim, kad sam dosla na pregled oko 14 i nesto, bila sam 4 cm otvorena, ali su mi tlak proglasili granicnim 130/70 i imala sam proteine u urinu, 1+. A na ctg-u je Karla bila slabije pokretna (nista cudno). Tako da su me direkt stavili u box i prokinuli vodenjak, za pola sata ukljucili drip. Epiduralna nije dobro uhvatila tako da sam imala bolove sve do kraja, s tim da mi je za izgon dr morala lec na trbuh jer nisam osjecala donji dio i desnu nogu, a trbuh ubijao. I u 21:24 dosla je Karla, 3640 g, 52 cm. Meni je kasnije pao tlak pa sam bila u nekoj polu nesvijesti, ali nista strasno, samo nije bila sa mnom dio vremena, nismo uspjele dojiti i tokom noci su je uzeli jer ne mogu na noge jer mi se vrti. Pokusale smo dojit jutros pa su je sad odveli na pregled pa cekam da dode sestra da se pokusam istusirati. I valjda ce brzo vratit Karlu🥰.
    Hvala na pozitivnim vibrama, saljem i ja vama da se pokrene kome nije, a kome je da je to to.
    A za koronu, mozda nisi dobila od supruga, a on moze jos izic iz samoizolacije na vrijeme. U Vinogradskoj normalno primaju trudnice na pregled u samoizolaciji/pozitivne, samo zadnje dodu, pretp da je tako i u drugim bolnicama.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Sanjarka88
    25. Listopad 2021. 07:30

Cordisoo draga Čestitam ti od srca 🥰♥️💜🎀🎉 brz oporavak i čim prije se mazila sa svojim mirisnim smotuljkom 🥰
    Karla dobro nam došla 💜🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.