Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marea
    21. Listopad 2021. 09:50

Bok cure!
    Čestitke svim novim mamama 🥰🥰
    Mi smo danas 38+3 i apsolutno se ništa ne događa. Bila sam par dana u bolnici na liječenju antibiotikom neke infekcije, družili smo se preko ctg svaki dan i maleni je super. Sad sam par dana doma i cekamo. Držim fige da bude škorpija 
    Ako imate pitanja o Petrovoj i radaoni, vičite 😁

Buhtlica, mi imamo i vreću i skafander. Vreća je zakon, ali meni za vece bebe, znaci iduću zimu kad će već imati i jaknu i deblje hlačice i lagano hoduckati uokolo. Prvu zimu smo imali skafander s kojim sam ga mogla dici iz kolica kad je trebalo, sto bi s vrećom bilo dosta teze, a (barem ja) tako male bebe ne oblačim u jakne, cipele i slično ispod. 

Zara7
    21. Listopad 2021. 09:58

A Sanjarka 💜💜 kako je to lijepo pročitati! 🤗 i ja se svaki dan sjetim mojih forumašica, a pogotovo malog Lukice i s nestrpljenjem očekujem bebača s najljepšim usnama! 🥰 nadam se da si se uspila odmoriti jučer i super što je ctg odličan, živile krafne🥳 pišemo se na drugoj temi uskoro ☺️
    Mateja 2602 hvala tiii, uživamo nas troje (plus 🐶), zasad smo još bez posjeta osim obitelji i baš nam to paše, neki naš novi svijet 💜 i ti si u finišu, još maloo 💪💪 
    Leah sad sam se sjetila da si pitala za robicu u bolnici, ne trebaš ništa nositi, imaju oni svu potrebnu robicu i uvijek ih možeš pitati za novu, ti nosiš samo robicu za izlazak vani 😊
    ______ 
    Sretno svima cure, još malo i nema više žgaravice 😁, držite se! 😘😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    21. Listopad 2021. 11:55

Hello trudnjace i mame 🙌

Ja konačno kući s pregleda.
    Plodna voda ok, blago mliječna. I dalje sam na 3cm. Uzv nisu radili. Ctg preko uru bila dok nisu bili zadovoljni. Mrzim ctg 🙄😁
    Za 2 dana opet. 
    Ugl. Nista posebno.
    Osim sta su me lažnjaci satrali već 2 ipo sata, tj ctg ih je potakao i ono uzasno lezanje na leđima toliko dugo 🥴

Čitam vas kasnije kad malo odmorim.

Ps. Cordisoo terminuso ima li sta? Kako pregled prosao?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

preggo_life
    21. Listopad 2021. 12:20

Ja sam još u bolnici... od 8.30h. Obavila ultrazvuk, pregled i ctg i sad čekam da doktorica pogleda ctg, a nema je trenutno u ambulanti tak da tko zna koliko ću još cekat... 
    Inače, sve je ok i uredno (jedino još za ctg ne znam, al pretpostavljam da je ok), ali doktorica želi da dođem na hospitalizaciju u četvrtak zbog povišenih vrijednosti ogtta. I kao kad dođem onda ćemo se dogovorit kak bi mogli inducirat. Bas sam nekako tužna zbog svega toga. Pitala sam zašto kad je sve ok, al rekla je da je šećer ipak rizik i da bolje pokrenut dok se nešto ne pogorša. Evo ne znam kaj bi rekla, plače mi se... GUK mi je uredan, dobila sam samo 5 kg, beba je po mjerama čak i nešto manja (3100g)... 

• LeaM
    21. Listopad 2021. 12:27

Ja došla iz TA SD. Danas sam 37+6. Bila sam danas naručena. S tim da mi je jučer nešto dosta curilo (ja ne znam jel bila mokraća ili plodna voda) i malac zadnja 2 dana više ne divlja po cijele dane. Kad sam to prijavila danas na pregledu završila sam gore u rađaoni. CTG kažu da je ok, na žalost nisam ništa otvorena, a plodna voda je na donjoj granici. Radili su mi neki test i rekli da ne curi. Naručili su me opet za sutra ujutro.

Znači kad su mi rekli da postoji mogućnost za indukciju skoro sam počela plakati. Nisam nikako spremna ni za porod ni za bebu. 

Mateja2602
    21. Listopad 2021. 12:34

Pozdrav žene! 🤗 
    Vidim ima baš puno curka šta se nisu javljale i baš mi je drago šta ste sad tipkale. Pišite nam češće, zajedno smo jače i brže će nam dani proći. 🤩 
    Sanjarka88, neka je jučer ctg bio odličan! Ti si i danas prije pregleda trebala maznuti krafnu da i danas to odradiš majstorski. 😁 Odmori se sad, vjerujem da si iscrpljena. 
    Zara7, joj da na peseka sam skroz zaboravila. Kako je on reagirao na malca ? 🤗 Sigurno će biti najbolji prijatelji, pogotovo kad peso počne čuvati i ponašati se zaštitnički prema Jakovu. 😉 Milinica, samo uživajte u novoj ulozi i u svojoj obitelji. ❤️ 
    Lady.D, bravo za dobre nalaze! 🎉🥳 Šta se tlaka tiče, i meni je počeo ludovati obzirom da inače imam dosta niski tlak. A sad pred kraj se povisio ali je u granicama normale. Ali baš kako i sama kažeš, još malo pa je kraj i vraćamo se sve u normaluu. Još samo malooo! ☺️💪🏻
    —————————
    Ja sam danas onako, kao i ovo ludo vrijeme. Mislim da me južina ubija jer me glava počela boljeti jučer navečer i ne prestaje. 🤯 Mislim da će dan proći u vodoravnom položaju uz neku seriju. ☺️ A kako ste vi ostale danas ? 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

sanja0508
    21. Listopad 2021. 13:04

Razumijem vas. Sutra i ja idem opet. Vec sada mi se kosa na glavi dize na pomisao ctg-a. Ukocim se cijela tamo i stalno se bojim da nesto nije dobro. I onda usred ctg-a mi mjere tlak pa  kazu visok ti je. 🤦‍♀️ 
    Ja sam se morala ici testirati za koronu danas, tako su mi rekli. Sada cekam da jave rezultate.  Kada dodem na porod cemo jos brzi test, do tada ograniciti kretanje. 
    Umorna sam od svega. Svako jutro tamo pa nazad. Iskreno se nadam da ce me vikend jos ostaviti kod kuce moje. A onda neka rade sta zele samnom. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

little baby
    21. Listopad 2021. 13:08

Bokic okruglicama i mamicama,kad citam sve ove vase tegobe koje sam i ja imala sretna sam sto je sve iza nas hahaha. Iako muku mucimo s dojenjem,dobivanjem na kilazi opet ne fali mi uopce stanje trudnoce😅
    Zelim da ss ubrzo svima pokrene koje ste u terminuni da sve bude uredu s vama i bebicama. Vi koje se bojite indukcije i ne zelite,vjerujte mi nije to nista strasno. Ja sam sva tri poroda imala inducirani,iako sam zeljela normalno da to bude sve prirodnono i samo krene. Ali eto splet okolnosti,ispalo je i treci put indukcija. I hvala Bogu,jer malac je imo pupcanu oko vrata. Par dana prije ostali u bolnici radi njegovih visokih otkucaja srca,dusu sam isplakala koliko mi je tesko bilo ali evo dobro pa je na kraju tako ispalo🙏💙
    Zato cure,prihvatite to vi koje ceka indukcija i ne bojte se. Nije to toliko strasno. Boli ovako i onako

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• messy
    21. Listopad 2021. 13:12

Hvala svima na odgovorima, poslati ću onda upit za narudžbu tamo nekad oko 37TT, taman da dobijem i nalaz brisa do tad. 
    marea ti si bila već u Petrovoj i planiraš opet? Meni je ovo prvi porod pa neznam šta me čeka. Iz svake bolnice sam čula i dobrih i loših iskustava. Na uputnicu mi nisu napisali određenu bolnicu tako da mogu izabrati gdje želim, nadam se da će pratnje svugdje ostati dozvoljene, suprug se cijepio iz tog razloga da ne strepimo oko pcr testiranja.

preggo_life
    21. Listopad 2021. 13:31

LeaM

Znači kad su mi rekli da postoji mogućnost za indukciju skoro sam počela plakati. Nisam nikako spremna ni za porod ni za bebu.

Ista stvar. Ja sam se uspjela tamo suzdrzat, al sam se rasplakala u taksiju na putu doma. Jadan taksist je samo gledao, pa počeo pričat kak je danas vrijeme neko cudno 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.