To ti je vise manje to. Ponesla sam ja dva grudnjaka za dojilje i hrpu jastucica ali nista od toga nisam koristila na kraju. Uzela sam i mast za bradavice a nisam namazala niti jednom u ta dva dana. Te grudnjake sad koristim od kada sam doma. I mast takoder. Al to sam ja a ti odluci zelis li si to spremiti ti najbolje znas kakva si. Spremila sam si ja cak i britvicu kao budem se sredila odmah nakon poroda i dan nakon i svaki dan (mos mislit kako sam imala snage za to) jedino do pazuha sam mogla al nisam ih dirala dok nisam dosla kuci 😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Bilja, kako to misliš da si imala masku na izgonu jer je jedna gospođa zahtjevala? Doktorica? Babica? Meni to djeluje stvarno nehumano.
Ja i muz smo bili sami u radaoni, doktori koji su me dolazili pregledavati tokom noci i obilazili me nisu zahtjevali masku. Niti sam je uopce nosila. Kad je bio sam izgon dosla je doktorica koja mi je stavila masku na usta, ona mi je samo dignula noge i rekla da stojim na boku dignutih nogu da se spusti beba. ja sam ju skinula jer realno nemogu disat nit bez maske, i bacila na pod. Dolazi ona opet i vidi masku na podu, uzme ju s poda i kaze muzu da mi ju stavi na usta 😅sad dal je babica nisam sigurna jer me porodila skroz druga mlada cura. Al ja kad je dosla ta mlada cura i mladi doktor sam skinula tu masku ponovno jer me nije bilo briga. A sta mi moze, dira me dolje al joj smeta sto disem 😅
Bilja, kako to misliš da si imala masku na izgonu jer je jedna gospođa zahtjevala? Doktorica? Babica? Meni to djeluje stvarno nehumano.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Bilja, puno ti hvala na ovom detaljnom obješnjenju i opisu. 🤗 Puno si mi olakšala i dočarala si mi kako to sve izgleda i funkcionira. Sve sam si spremila u mob pa će poslužiti. Hvala još jednom do neba!! ❤️😘 Sigurna sam da će ti još brojne cure biti zahvalne na ovom detaljnom objašnjenju. Svaka čast. 🤩 Divna si! 😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hello girl!
Prijavljujem super CTG danas 😊💪🙌 extra čokoladna krafna prije ctg je odradila svoje i bebač je bio aktivan 😁
Sutra pregled plodne vode. Cure koje su ga prosle, jel bio jako neugodan?
Popodne sam bas lijepo odspavala. Samo odmor i ležanje danas. Skupljanje snage 🙌
Tonkica komad bebe 💪 ali to su samo procjene a mozda i urani koji dan, tko zna 😁🤞
BubaBublice a bemti. Al dobro, bilo pa proslo..nek ti mali smotuljak sreće cim prije izbrise sve lose sta je bilo 😊
Daj mi pls reci ako vidis do sutra: za pregled plodne vode idem na onaj lijevi ulaz od glavnog ulaza u rodiliste? Prijavljujem se ondje na šalter?
Cordisoo terminuso moja kako si?
Sanja ma bit ce to dobro. I tlak i ctg i sve. Jos malo! Koji je tebi termin po uzv? Ovaj sljedeci tjedan?
Veky samo strpljivo i prst je super 🙌
Mateja nisam ni ja gnjezdo oprala 😂 sad mi je odjednom ruzno i ja bi neko drugo 🤦🏻♀️😁😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I jos jedno pitanje za sve Splićanke
Jel vas testiraju na koronu kad dođete na porod?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka-termin po uzv je iduci cetvrtak. Ja se nadam da ce biti i prije 🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure, dobro jutro. Evo mene s pregleda. Ja sam skroz zatvorena, plodne vode ima taman, malac je oko 2700 g. Doktor je zadovoljan sa svime…ALi postoji ociti problem s tlakom. Tamo mi je po obicaju bio visok, ali je ovaj put bilo i nesto malo proteina u urinu. Bila sam sada do Breyera izvaditi krv i urin. Ukoliko bude proteina, tlak bude vise sati iznad 140/90 ili osjetim neke druge simptome trebam se javiti na Sv. Duh na pracenje. Je li koja imala proteine u urinu, a da su krvna slika i urin bili ok?
Buba Bublica,cestitam! Bravo za malog Šimuna, dobrodošao! Brz oporavak ti zelim i puno maženja.
Nyssa,meni se isto najcesce preko noci javalju ti bolovi kad se okrecem s jednog boka na drugi ili kad se moram ustati piškit.
Preggo_life,ista stvar kod BH kontrakcija. Stvrdne se stomak i tocno osjetim dvije desnu i lijevu kvrgicu.
Lollypop,sretno i drzim fige da sve prođe super. Zelim ti brz i sto manje bolan porod. 🍀🤞
Sanja0508,znam kako ti je ja se osjecam ko neka bakica sa tim tlakovima i secerima. Bas me sve to zivcira.
Heeeej :)
Prvo svim mamicama cestitaaaam na porodu 😘😘😘😘
E ovaj problem ko ti i ja imam :/ imam hipertenziju i sad su mi nasli proteine u urinu (do sad je to bilo okej).. tako da sutra nosim urinokulturu i dobila sam kanticu pa da 24h piskim u nju da provjere taj protein.
A meni je jedna noga naotekla no dr nije imala dobar dan pa me samo isprdala zbog toga.. (tko je upoznao prof. Ivanišević iz Petrove sve ce mu biti jasno).
Tako da, tu postoji mogucnost preeklampsije no opet mozda je ovo samo jedna pain in the ass stvar koju cemo svladati bez problema 💪
Inace, citam vas iz zasjede. Meni se nist neda, tako da eto potipamo se za kofer koji je nasred spavace vec tjedan dana sa 2 stvari unutra. Poslala sam muza u ljekarnu pa eto nemaju Methyldope tako da uz muza i bez njih ocekujem visok tlak hahaha
Bila sam jucer na pregledu, otvorena sam 1 prst. Eto nasli mi te proteine.
Idem opet u utorak, pa idem 2.11 u bolnicu na dogovor sto dalje.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
I jos jedno pitanje za sve Splićanke
Jel vas testiraju na koronu kad dođete na porod?
Ma jok,nikakvo testiranje... meni ni na ulazu nisu mirili temp,tek gore kad su me spojili na ctg... toliko o koroni,kad sam ja zavrsila u sobi sa pozitivnom osobom (mislim da im je to bia ogroman propust jer su znali da imaju zenu kojoj je to zadnji dan izolacije i tu su se oni u startu trebali drugacije postavit)... pa sam na kraju zavrsila izolirana od svih,testirana i negativna...
Šta se maske na porodu tiče,samo je jedna dr tražila kad bi me došla pregledat (a ta je na sebi nosila dvi maske),a doktor koji me porodia+babice,nitko nista nije tražia...
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Hvala svim curama, bas ste puno pomogle 😊.
Sanjarka88 super za CTG, ma znala sam da ce bit sve dobro 😊. Meni su radili pregled pl vode odmah u sklopu pregleda, dakle prvo dr pogleda vaginalno pa umetne metalnu cijev kroz koju pogleda, to sve skupa traje mozda 10 sekundi max, meni je bilo malo bolno, ali ti si 3 cm tako da ne bi tebi trebalo biti tako.
Sretno svim curama sutra, javim se i ja iza pregleda 😊.
Danas sam ok bez nabijanja na mjehur, vidit cemo kakva ce noc biti. Malo me zivciraju pitanja sta non stop dobivam "jel ima kakvih promjena" 😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji