Sretno ekipa danas 🍀
Ja se javim nakon ctg-a
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure čestitke na bebicamaaa❤️❤️❤️❤️... I svima želim što brže i bolje oporavke. Meni na pregledu sve ok osim streptokoka kojeg očito imam... Nekako mi nije svejedno al eto, što je tu je, primit ću antibiotik pred porod. Beba je zasad procjenjena na 3600,a sobzirom da imam još nekih 2 tjedna do kraja ginekologica kaže da mi ne gine 4,ako ne i 4 plus. Nebi bilo loše malo ranije rodit hahahaha 🤣. Sretno svima na pregledima!!
Sanjarka da dosta je bilo dugo i tesko ali Bogu hvala zaboravit ce se 🤍 ma on je super sladak 🙈
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Mateja2602 nadam se da si danas bolje volje 🥰🙌
Johnny ovi komentari ispred svih o tezini, a od strane ne adekvatne osobe za takve komentare su u najmanju ruku gnjusni 😒😒😒 odvratno! Žena je ženi najgori neprijatelj!
Sanja joj pa uvik nesto 😒 tlak ti je ok, donji je na granici al je na granici. Mislim ok je provjerit sad tu i tamo. Ali odmah trcat njima danas s listom je suludo.. nadam se da su vrijednosti bile ok 🤞🤞🤞
Sta se ctg tiče slikam ti. Ugl prvi dio di je bebač bio aktivan je islo od 120-160 a drugi se umirio i otkucaji su se se utaborili na oko 140 ( par gori/doli) i nije vise bilo promjena 🤷🏻♀️ malo su ga i ljuljali i sve al Nije reagirao
Zara svaki dan te se sjetim. Drago mi je da si se javila.. pišemo se uskoro na bebama 🥰
LadyD nadam se da ce i tlak i situacija s proteinima biti dobra 🤞🤞🤞 Tommyfame ima problema s tim mozda vidi pa se javi.
Freya 💜🙌
Lorre suosjećam. Al proć će, jos malo moramo izdrzati 😊🤗
SweetDream15 hranilicu imam jos od starijeg pa nisam puno gledala sta se nudi. Po mom iskustvu sta manje mjesta po njoj da se uvuce hrana i da treba prat to bolje 😂
A ovo drugo gledaj da ti se sviđa izgled. Jel volis vise djece sareno ili moderan jednostavni dizajn 🤷🏻♀️
Meni osobno da sad biram uzela bi Ikeinu običnu, onu od 100kn 😁
BubaBublice ajme pa tvoj porod zvuci kao najgori mogući 😔😔😔 pa stvarno si se jadna napatila 😔
Jel uopće itko od njih spominjo carski?
Tienna nadam se da ce Jakov ipak prije indukcije 🤞🤞🤞
Bilja uh i kod tebe dug i tezak porod, i te komplikacije sa oporavkom 😓 ali bilo proslo , zaboraviti ce se. Svaka časti muzu na podršci 🙌 a taj Šimun ti je takooop sladak da je to strasno 😍😍😍😍 i mama ga super oblači 😎
Monalisa lipo si ti to odradila. Drago mi je da si zadovoljna i da je sve skupa bilo tako brzo 🥰 si prva dva poroda šivana?
Ja sam trazila carski rez vec prid kraj ali odgovarali su me od njega, da je steta radit takvu operacije vec toliko namicena i otvorena ...uz to nisu imali indikacije za carski jer je beba bila dobro cijelo vrijeme...
Bitno da je sve dobro prošlo, sad oporavak uz mališana 💙
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
U radaoni sam provela od nekih 22h do pola 9 🙈 Moj savjet je ako radate vaginalno da svakako kupite chicco uloske jer mi ih je muz donio naknadno isti dan. U slucaju da vas rezu i imate savove kao ja za Vir uloske se sve zapetlja i jedva skida ulozak. Vjerovatno su dobri ako niste rezane ili radate carskim pa dolje nema savova. A chicco najnormalnije skines i nista se ne lijepi i ne petlja. Eto 🤍🤞🏻
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cure cestitam svima koje ste postale mame u ovih par dana. 😊💙
I hvala vam svima na cestitkama, mi se evo mazimo i pazimo, Matej je odlican, cak smo malo i dojili sinoc iako nije jos nadoslo bas mlijeko, ali vuce kolostrum ko lud, vidjet cemo kako ce danas biti. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ajmeponosna mamanadam se da ću ja svoje prepoznat hahaha, sad si mi dala mislit… navikla sam inače ignorirati bolove pa se nadam ipak da ću skuzit 🤣
Lollypopsretno, nadam se da se uskoro javljaš sa dobrim vijestima 😊
Buhtlicatak je i meni bilo prekjučer dok sam imala problema s probavom i onda nisam bila sigurna dal me od toga boli ili od lažnjaka.
Buba Bublicačestitke na prinovi 🥰
Ja sam se jučer navečer malo zabrinula jer me uhvatila neka bol s desne strane ispod pupka koja je bila dosta oštra i kratko je trajala i imala sam osjećaj da se pogoršavala dok je bebac bio nemiran. Ne znam dal se tko od vas susreo s tim ili je to opet nešto nebitno i zanemarivo? Sad me više ne boli tolko, ali dok se okrenem ili promijenim položaj osjetim kao da me prereže unutra.
U mom slucaju sve bilo zanemarivo - uključujući krvarenja. Al sve je individualno ocito pa ne znam sta bi rekla. Ako je prestalo i bebu osjecas, nema brige :-)
Lollypop cestitam na Teu, uzivajte sad skupa konacno 🥰.
Tienna drzim fige da izbjegnes indukciju 😊.
Sanjarka88 i meni je danas bila losija noc, vise BH kontrakcija koje nisu toliko smetale koliko nabijanje na mjehur koje je krenilo navecer i ta prosijavajuca bol. Isto sam setala dosta taj dan pa eto 😅. Danas odlucila odmorit, al cim vidim sunce da izlazi, zao mi ne iskoristit dan za kavu i setnju.😛
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Imam jedno glupo pitanje, ali kako to izgleda kad dodemo u rodiliste (konkretno Vinogradska, ali moze i opceniti odgovor). Znaci imamo kufer i manju torbu za radaonu, nakon pregleda ako smo za ostat, jel sestra preuzima kufer, a mi idemo sa torbom u radaonu? I u radaoni se presvucemo u spavacicu i japanke, a roba (i jakna i cipele) u cemu smo dosle ide kasnije muzu da nosi doma ili nazad u sobu sa kuferom?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav cure, evo jedno friško iskustvo iz ST rodilišta 😀
Nakon dva dana sve cesci trudova u 7 ujutro zavrsavam u radaoni… do 12 moji trudovi preslabi otvorila se samo 2 cm…nakon toga slijedi drip trudoci se doslovno lijepe jedan na drugi, ja vec iscezla, u 6 otcorena sam 4 cm
U meduvremenu su mi davali razne lijekove da ublaze bol ali to je mene samo smantalo a bolilo je i dalje ko ludo
U 6 sam vec pocela gubit se i zatrazila epiduralnu. Odma su mi to omogucili, anesteziologica je dosla i u 6.30 je bilo vec osjetno lakse. Uz epiduralnu su mi pojačali drip i otvorila sam 9 cm ali je beba bila previsoko.
Kad sam imala nagon za tiskanje, makli su epidural i pojačali drip e to me ubilo…
Tisakala sam od 9, nikako to nije islo tj beba se nije spustala. Vakum, rezanje s obe strane, bacanje po mom stomaku da se nesto pomakne i rodila sam u 23.15.
Šivali su me jako dugo cca 2h, izgubila sam puno krvi,unutarnji i vanjski šavovi kažu u rangu operacije.
Svi su bili uz mene i pokusali mi olaksat lijekovima, rijecima, stvarno sve pohvale.
Jako sam ugodno iznenađena i zahvalna svim tim ljudima koji su uz mene bili sve te sate.
Isuse Kriste!!!! Drzi se zeno zmaju, neka je proslo!
Sortiraj odgovore
Najstariji