Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    19. Listopad 2021. 21:13

Vidim da mi se autocorrect umiješao, znaci imamo običnu bijelu iz ikee 😊šta se tiče kose sjećam se da su prije par godina na forumu cure hvalile neki šampon od vychija protiv ispadanja kose, a neki tvrde da se to ne može spriječiti 🤷🏻‍♀️
    Čestitke novim mamicama i bebicama, Bublice bas mi je zao da si prošla takvu kalvariju, kapa do poda hrabra ženo 

Biilja
    19. Listopad 2021. 23:30

Hvala svima na cestitkama 🤍🤍🤍.  
    Dugo se nisam javljala ali trebalo mi je malo odmora i vremena za upoznavanja s bebicom. U bolnici nisam ni razmisljala o forumu pa se javljam 2 tjedna nakon sa svojim iskustvom. 

Moje iskustvo (KB SVETI DUH-ZAGREB) je na slici na ovom linku jer je predugo za komentar na forumu: 
    https://ibb.co/gy9cjdQ

Takoder cestitam svim novim mamama na bebicama a ostalim curama sretno na porodu. Svaki je porod drugaciji i poseban. Ne plasite se. Sve se u ovom zivotu isplati. Shvatis to kad dobijes svoje dijete u ruke. Pusa svima 🤍

Slicice mog andela:
    https://ibb.co/xLz8Z5x
    https://ibb.co/tbtpm9v
    https://ibb.co/qpCM7bX
    https://ibb.co/25m0xdK
    https://ibb.co/HrCNwDj

☁️ 3.10.2021. • 4170gr. • 51cm. • 8:34h. ☁️ 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• MARELA
    19. Listopad 2021. 23:59

cordis00

Tienna ja isto idem u Vinogradsku, nakon koliko naruce na indukciju, s 41 ravno ili? I koliko cesto ces sad ic na kontrole posto si prosla termin? Svaka 2 dana?

Najdulje cekaju do 41+3, ali ovisi da, o stanju na pregledu. Ako je sve uredno i kod viserotkinja ponude indukciju i od 39.tjedna, pa kako ko zeli.

• MARELA
    20. Listopad 2021. 00:03

Buba Bublica

Pozdrav cure, evo jedno friško iskustvo iz ST rodilišta 😀
    Nakon dva dana sve cesci trudova u 7 ujutro zavrsavam u radaoni… do 12 moji trudovi preslabi otvorila se samo 2 cm…nakon toga slijedi drip trudoci se doslovno lijepe jedan na drugi, ja vec iscezla, u 6 otcorena sam 4 cm
    U meduvremenu su mi davali razne lijekove da ublaze bol ali to je mene samo smantalo a bolilo je i dalje ko ludo
    U 6 sam vec pocela gubit se i zatrazila epiduralnu. Odma su mi to omogucili, anesteziologica je dosla i u 6.30 je bilo vec osjetno lakse. Uz epiduralnu su mi pojačali drip i otvorila sam 9 cm ali je beba bila previsoko.
    Kad sam imala nagon za tiskanje, makli su epidural i pojačali drip e to me ubilo…
    Tisakala sam od 9, nikako to nije islo tj beba se nije spustala. Vakum, rezanje s obe strane, bacanje po mom stomaku da se nesto pomakne i rodila sam u 23.15.
    Šivali su me jako dugo cca 2h, izgubila sam puno krvi,unutarnji i vanjski šavovi kažu u rangu operacije.
    Svi su bili uz mene i pokusali mi olaksat lijekovima, rijecima, stvarno sve pohvale.
    Jako sam ugodno iznenađena i zahvalna svim tim ljudima koji su uz mene bili sve te sate.

Ajoj Buba, bas si se izmucila, na 9cm i onda nikako ga spustit. Meni isto nije bio spusten, trebalo je to izgurat bome :// i to uz drip trudove.
    Zelim ti brzi oporavak i cestitke na bebici :))

• monalisa
    20. Listopad 2021. 06:07

Dobro jutro svima
    Cestitam svima koje ste rodila nakon mene ❤❤
    Evo i mog izvjestaja, isla na pregled jos u pon ujutro da vide stanje, vag pregled otvorena 3cm i cerviks skracen, ali ne do kraja i odluce samo na drip, uzv pregled afi pao ispod 3, a procjena 3050g (na kraju se svi cudili da je ipak vise), ugl stavili me na drip u pola 10 i prvih pola sata skoro nikakvih trudova, a onda su krenuli jedan za drugim sa razmakom od minute, do 11:50 kad me doktor pogledao sam se otvorila samo do 6cm ali je cerviks skroz omeksao i bebica se spustila samo smo cekali da se otvorim i ja u 12:05 njima vicem ja nemrem vise ja moram tiskat, a oni meni nesmijes nije vrijeme bude bebica zaglavila, a ja njima kazem ali ja moram pritisce me i na guzu i sve dolje i kaze doktor ajde bas da vidimo i on stavi ruku i onak iznenadeno vikne ajmo porod znaci u roku 15min sam se otvorila jos tih 4cm, izgon je trajao u 2 tiskanja i ona je izletila van i odmah zaplakala, nisam rezana niti pukla, sve u svemu ja sam zadovoljna kako je proslo 🥰🥰
    Danas bi trebale vec doma jer tu pustaju nakon 48h, pa jos kad je pedijatar pogleda i da zeleno svjetlo nadam se da idemo doma, drzite fige ❤❤

Sanjarka88
    20. Listopad 2021. 08:00

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
    OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
    ENA 04.10. 💜 Lisa27
    CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
    JAKOV 06.10. 💙 Zara7
    NINA 08.10. 💜 Keto35
    OLIVER 08.10. 💙 SamoMalo
    DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
    PAVLE 12.10. 💙 Little baby
    MATEO 12.10. 💙 MARELA
    KAJA 13.10. 💜 Marija3998
    DEČKO 13.10. 💙 Amy55
    IZABELA 16.10. 💜 Love2021
    ELLIE 16.10. 💜 CarpeDiem.
    PATRICIA 18.10. 💜 Monalisa
    JAKOV 18.10. 💙 Mala_Ive
    ŠIMUN 18.10. 💙 Buba Bublica
    MATEJ 18.10. 💙 Ivona1505
    TEO 19.10. 💙 Lollypop

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Listopad 2021. 08:03

Ivona, Lollypop čestitke od ♥️ na pravim dečkima. Mazite se i pazite. Mame brz oporavak želim.
    Matej i Teo dobro nam došli u ekipu 😍🤩😍💙💙

Sanjarka88
    20. Listopad 2021. 08:09

Jutro ekipa 😊

Da i ja jednom prijavim lošu noć 😒
    Lažnjaci su me sredili. Prvo od 22 do nekih ponoć ipo , na razmaku od 10min. U vise navrata sam pomislila da su pravi ali su mi nekako bili čudni. Pa sam se digla do WC da vidim hoće li prestat. I odmah su izgubili ritam i maltene prestali. Pa sam konačno zaspala. Oko 3h me opet bude samo nisam sigurna jel sanjam ili su stvarno tu. Pa se opet razbudim pa kuzim da ih imam ali nije to to niti ritma niti onako idu pravo iz leđa, vise iz trbuha stvrdnjavanje. Pa dok sam opet zaspala. Evo cila noć mi prosla u nekom glupom polusnu, sad me glava boli 😒
    Mislim da me sredilo jučerašnje pranje podova i nakon toga poduza setnja koja mi bas nije legla. 
    Ma nes vise nista, od danas sve 4. U zrak i odmaranje za porod 😛

Sanjarka88
    20. Listopad 2021. 08:28

Mateja2602 nadam se da si danas bolje volje 🥰🙌
    Johnny ovi komentari ispred svih o tezini, a od strane ne adekvatne osobe za takve komentare su u najmanju ruku gnjusni 😒😒😒 odvratno! Žena je ženi najgori neprijatelj!
    Sanja joj pa uvik nesto 😒 tlak ti je ok, donji je na granici al je na granici. Mislim ok je provjerit sad tu i tamo. Ali odmah trcat njima danas s listom je suludo.. nadam se da su vrijednosti bile ok 🤞🤞🤞
    Sta se ctg tiče slikam ti. Ugl prvi dio di je bebač bio aktivan je islo od 120-160 a drugi se umirio i otkucaji su se se utaborili na oko 140 ( par gori/doli) i nije vise bilo promjena 🤷🏻‍♀️ malo su ga i ljuljali i sve al Nije reagirao
    Zara svaki dan te se sjetim. Drago mi je da si se javila.. pišemo se uskoro na bebama 🥰
    LadyD nadam se da ce i tlak i situacija s proteinima biti dobra 🤞🤞🤞 Tommyfame ima problema s tim mozda vidi pa se javi.
    Freya 💜🙌
    Lorre suosjećam. Al proć će, jos malo moramo izdrzati 😊🤗
    SweetDream15 hranilicu imam jos od starijeg pa nisam puno gledala sta se nudi. Po mom iskustvu sta manje mjesta po njoj da se uvuce hrana i da treba prat to bolje 😂
    A ovo drugo gledaj da ti se sviđa izgled. Jel volis vise djece sareno ili moderan jednostavni dizajn 🤷🏻‍♀️
    Meni osobno da sad biram uzela bi Ikeinu običnu, onu od 100kn 😁
    BubaBublice ajme pa tvoj porod zvuci kao najgori mogući 😔😔😔 pa stvarno si se jadna napatila 😔 
    Jel uopće itko od njih spominjo carski? 
    Tienna nadam se da ce Jakov ipak prije indukcije 🤞🤞🤞
    Bilja uh i kod tebe dug i tezak porod, i te komplikacije sa oporavkom 😓 ali bilo proslo , zaboraviti ce se. Svaka časti muzu na podršci 🙌 a taj Šimun ti je takooop sladak da je to strasno 😍😍😍😍 i mama ga super oblači 😎
    Monalisa lipo si ti to odradila. Drago mi je da si zadovoljna i da je sve skupa bilo tako brzo 🥰 si prva dva poroda šivana?

Sanjarka88
    20. Listopad 2021. 08:34

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    .
    LISTOPAD:
    Nyssa 20.10.
    Poklončić 20.10.
    Veky004 20.10.
    Tonkica111 20.10.
    Sanjarka 20.10.
    LeaM 21.10.
    Preggo_Life 21.10.
    Lorre 21.10.
    Sanjarka 21.10.
    LilM 21.10.
    Cordisoo 21.10.
    Ponosnamama 22.10.
    Johnny 22.10.
    Mateja2602 22.10.
    Minnie25 23.10.
    Ana25 25.10.
    SweetDream15 26.10.
    Minnie25 27.10.
    Buhtlica 28.10.
    Ponosnamama 28.10.
    LadyD 28.10.
    STUDENI: 
    Freya 05.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.