Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Listopad 2021. 12:43

Buba Bublica aaaaa pa extra.
    Cek ne znam si spominjala tko ti je dr?
    Mozes i na mail ako neces ovdje javno miss.sanjarka@gmail.com

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Buba Bublica
    14. Listopad 2021. 12:48

Sanjarka88 🤍

Buba Bublicaaaaaa pa extra.

Do 35. tjedna sam išla kod svoje ginekologice dr Divić, nakon toga sam nastavila u rodilištu kod dr Vulića

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Sanjarka88
    14. Listopad 2021. 13:06

Buba Bublica

Sanjarka88 🤍

Do 35. tjedna sam išla kod svoje ginekologice dr Divić, nakon toga sam nastavila u rodilištu kod dr Vulića

Marko?
    Aha ti si već vodila trudnocu u rodilištu

Ja sam privatno kod dr koji je i u bolnici. Mozda je to ipak drugačija praksaa
    Al briga me , mantram da do termina mali izade haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivona1505
    14. Listopad 2021. 13:09

buhtlica34

Ivona1505, hvala ti, našla 😎

Nema na cemu. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Buba Bublica
    14. Listopad 2021. 13:11

Sanjarka88 🤍

Buba Bublica

Sanjarka88 🤍

Marko?
    Aha ti si već vodila trudnocu u rodilištu

Ja sam privatno kod dr koji je i u bolnici. Mozda je to ipak drugačija praksaa
    Al briga me , mantram da do termina mali izade haha

Da,
    Ma onda i bolje možeš se s njom dogovoriti sigurno bude li van termina 😄
    Ja se iskreno nadam da ce ovo malo tvrdoglavo izac uskoro 😄😄

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• cordis00
    14. Listopad 2021. 14:43

Cestitam na novim bebicama, mazite se i pazite. 🥰🥰
    Ja sam obavila pregled, kod druge dr, ne znam zasto su me tako narucili, mislim da cu i iduci put biti kod druge (vidim po satu narudzbe), valjda su im guzve.
    Danas ucinjen vaginalni pregled i pregled plodove vode amnioskopom- pocetno mlijecna, ostalo isto kao i zadnji pregled tj i dalje sam taj 1 cm otvorena. Nema naznaka skorog poroda, ali za prvorotkinju nisam ni ocekivala iako se potajno nadas haha. Nisu radili ctg ovaj put. Zadnji uzv mi je raden sa 37 tj, nadam se da ce mi raditi iduci put za tjedan dana kada sam punih 40 tjedana, zanima me kako je Karla napredovala, dakle kontrola 21.10.
    Ali vidim da su guzve i da nije praksa niti ctg raditi svaki put, kamoli uzv pa ne ocekujem bas.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• MARELA
    14. Listopad 2021. 15:30

Mo_zg

Jutro svima 🌄
    Ja sam sa zimskih bebica, ali pažljivo čitam i vaša iskustva i veselim se s vama svakoj novoj bebici i svakom iskustvu s poroda koje nesebično dijelite♥️ čestitam svima koje već imaju svoje bebice kraj sebe, a curama koje to tek očekuje želim porod iz snova i da sve prođe brzo i ostane u dobrom sjećanju😎
    Imam pitanje za curke koje su rodile u Vinogradskoj, cini mi se da je Marela sad zadnja rodila tamo, jel to sad neka uobicajena "praksa" da ukoliko je sve ok, nakon vaginalnog poroda pustaju doma vec nakon 48h?🤩🤩

Ako rodis do 14h, onda ako je sve ok ides za 48h, ako nakon 14h onda treci dan. Ja rodila u utorak u 3 i idem sutra 🙂

• MARELA
    14. Listopad 2021. 15:42

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro žene 🙌 kako ste na ovo hladnjikavo jutro?

Ja sam skroz fine. 🙌 Dvi večeri zaredom ma praše lažnjaci. A ostalo nista. Luka ne misli van 😊
    Nebi ni ja na njegovom mjestu žurila u ovaj surovi svijet 😂😂😂
    Upravo jela. Jel tko probao onu Lidl orahnjaču sta stoji gdje i kruh i peciva? Znači 🤩 sreća sta je nisam prije skuzila jer nebi bila +7 nego +15 😁
    Neki dan su mi dosli organizatori od Ikee, 2 paketa sam uzela i opet nije bilo dovoljno za njegovu robicu 🙈 tko mi kriv kad svasta nesto po kući zelim organizirat 😁 tako da robica ostaje kako je. Nije lose aj bar dok ne naručim novu turu Ikee.
    https://ibb.co/tZfSrRN

Buba Bublica svaki dan na ctg aaaaa. To ides dole u rodiliste?

Amy kakva je situacija? 🤞🤞🤞🤞

Mateja ma pomalo. Tek su ušla u 39tt 😂😂😂 al ne brini ja imam osjećaj za tebe kao i za sebe da cemo bas Lipo oko termina. Dan dva gore dole 😁
    uzivajte danas, sretno dečku! 🤞🤞🙌🙌
    Littlebaby lipo je pročitati takvo iskustvo. Bas mi je drago. Čim vise takvih poroda nek bude 🤗
    MARELA ti si smijeh od žene 😂😂😂 drago mi je da je sve skupa kratko trajalo 🙌 vidis meni taj izgon bar prosla 2 poroda nije bio strasan. Naspram trudova nista mi nije strasno 😂😂😂 iako nisu bili lagani ( naljeganje na trbuh, 10 pari ruku dole me ručno širilo do plafona i natrag)… Al eto dok tisak nema trudova a to je ono SVE 😂
    Minnie joj vise sam te se puta sjetila. Bas mi je drago da si se vratila 🤗 nadam se da su privatni problemi riješeni i da nam sad mozes bezbrižno tipkat ♥️
    Love i Mona Lisa sluzni kazete? Hajmoooo nek to bude pokretač 🎉🎉🎉🎉
    Ponosnamama čestitam na ulasku u termin 💪👏👏 i sretno danas 🍀

Moguce da je to kod mene bilo zbog neocekivano velike bebe, prosli malac mi je bio 3700 i nije bilo ni blizu tako 'osjetno' 😅😅. Al to kaj velis...ta sirenja, pa pregledi i cackanja u toku, pa sivanje...grous🥴 ali stvarno, o tome mislis ravno taj dan i onda krene druga pustolovina koja te potpuno okupira 😊😊

• MARELA
    14. Listopad 2021. 15:44

marija3998

13.10. 2021u 22:54
    Stigla je naša Kaja
    3040 g i 49 cm
    Malena mrvica 🥰❤️

Velike cestitke zna maloj Kaji 😍😍🤩

• MARELA
    14. Listopad 2021. 15:56

little baby

MARELA

little baby

MARELA

little baby

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano 
    Little baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣

Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁

Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
    Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?

Mooozeee,nisam ni ja. Sama sam u sobi od jucer popodne pa i ne mrdam iz sobe. Pa iskreno nadam se sa cemo ici da,jer danas nam je 48h,rodila sam u utorak u 9 21

Little baby, predpostavljam da ste vec doma, mi danas cijeli dan u borbi s cicanjem, jedva sam do wc-a otisla, jer zaspi na 10 min, pa se probudi zivcan, razdere se od gladi i onda cicanje, pa opet zaspi polu gladan i tako u krug🙃🙃. Trenira me, a jedva je navrsio 2 dana😆😆, morat cemo ozbiljno porazgovarat😜
    Cure hvala svima na cestitkama 🤗🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.