13.10. 2021u 22:54
Stigla je naša Kaja
3040 g i 49 cm
Malena mrvica 🥰❤️
Velike cestitke zna maloj Kaji 😍😍🤩

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksanoLittle baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣
Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁
Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?
Mooozeee,nisam ni ja. Sama sam u sobi od jucer popodne pa i ne mrdam iz sobe. Pa iskreno nadam se sa cemo ici da,jer danas nam je 48h,rodila sam u utorak u 9 21
Little baby, predpostavljam da ste vec doma, mi danas cijeli dan u borbi s cicanjem, jedva sam do wc-a otisla, jer zaspi na 10 min, pa se probudi zivcan, razdere se od gladi i onda cicanje, pa opet zaspi polu gladan i tako u krug🙃🙃. Trenira me, a jedva je navrsio 2 dana😆😆, morat cemo ozbiljno porazgovarat😜
Cure hvala svima na cestitkama 🤗🤗

Little baby, Marela, Marija cestitam na bebicama!!! ❣️🎉 mamicama zelim sto brzi oporavak! 🤗

Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.

Curke,čestitam svakoj i šta brži oporavak želim!!!! Uživajte u svakoj minuti,a bi koje još čekate,još malo izdržize 🙃🎉👶🥳 mi smo jučer došle doma nakon duuuugih pet dana i sad se malo po malo privikavamo na sve 😊 s obzirom da mi je prva,ja prezadovoljna,dojenje,spavanje,sve super za sad 😊😀🙃
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.
Čestitam od ❤️ A kak to da nisu probali inducirati već su slali na carski? Brz oporavak želim i puno maženja s bebicom 🤗😊

Curee ja sam danas 36+4 i na pregledu mi je doktoica rekla da se beba spustila vec skroz doljee i da sam otvorena 4-5 prsta vec i da je porod jako blizu da budem spremna svaki dan da li se ko susreoo s tim i da je ipak izdrzao jos koji tjedaan da beba neizadje van😅, mislim jako bi htjela rodit sto prije ali ipak bi barem jos tjedan dana da izdrzi
🤰🍀 👶 🌸
Čestitam Amy, I želim ti brz oporavak i odlazak kući svojoj 💖🍀

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Ja prijavljujem ispadanje sluznog čepa ako je to to, rozi iscjedak sluzavi… sve me boli, najviše leđa, ali vjerojatno od ležanja a ne od trudova jer me boli nakon ustajanja dok legnem, sva sreća pa sutra imam pregled ujutro, sad uopće ne znam koliko mi se isplati stavljati vaginaletu večeras 😞 nadam se da neće krenuti još i da će izdržati tih tjedan dana do 37.tjedna unutra, stvarno me sad već strah
13.11. 🥰👶🏼💙
Drž se Johnny! Nadam se da ćeš izdržati još tjedan dana, ali dosta cura je i izdržala bez obzira na ispadanje sluznog! Držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda ☺️
Ja isto ne bi stavljala vaginaletu večeras, ali možda netko iskusniji od mene ima više iskustva s tim..
Čovječe tebi je termin 13.11, a meni 12.11, ja još ni torbu nemam spremni 🙄😳 idem sutra sve po kupovati definitivno.. Danas mi je bio užasno anksiozan i turban dan nisam bila ni za šta osim za ležanje.

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji