Little baby, Marela, Marija cestitam na bebicama!!! ❣️🎉 mamicama zelim sto brzi oporavak! 🤗
Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.
Curke,čestitam svakoj i šta brži oporavak želim!!!! Uživajte u svakoj minuti,a bi koje još čekate,još malo izdržize 🙃🎉👶🥳 mi smo jučer došle doma nakon duuuugih pet dana i sad se malo po malo privikavamo na sve 😊 s obzirom da mi je prva,ja prezadovoljna,dojenje,spavanje,sve super za sad 😊😀🙃
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.
Čestitam od ❤️ A kak to da nisu probali inducirati već su slali na carski? Brz oporavak želim i puno maženja s bebicom 🤗😊
Curee ja sam danas 36+4 i na pregledu mi je doktoica rekla da se beba spustila vec skroz doljee i da sam otvorena 4-5 prsta vec i da je porod jako blizu da budem spremna svaki dan da li se ko susreoo s tim i da je ipak izdrzao jos koji tjedaan da beba neizadje van😅, mislim jako bi htjela rodit sto prije ali ipak bi barem jos tjedan dana da izdrzi
🤰🍀 👶 🌸
Čestitam Amy, I želim ti brz oporavak i odlazak kući svojoj 💖🍀
Ja prijavljujem ispadanje sluznog čepa ako je to to, rozi iscjedak sluzavi… sve me boli, najviše leđa, ali vjerojatno od ležanja a ne od trudova jer me boli nakon ustajanja dok legnem, sva sreća pa sutra imam pregled ujutro, sad uopće ne znam koliko mi se isplati stavljati vaginaletu večeras 😞 nadam se da neće krenuti još i da će izdržati tih tjedan dana do 37.tjedna unutra, stvarno me sad već strah
13.11. 🥰👶🏼💙
Drž se Johnny! Nadam se da ćeš izdržati još tjedan dana, ali dosta cura je i izdržala bez obzira na ispadanje sluznog! Držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda ☺️
Ja isto ne bi stavljala vaginaletu večeras, ali možda netko iskusniji od mene ima više iskustva s tim..
Čovječe tebi je termin 13.11, a meni 12.11, ja još ni torbu nemam spremni 🙄😳 idem sutra sve po kupovati definitivno.. Danas mi je bio užasno anksiozan i turban dan nisam bila ni za šta osim za ležanje.
Čestitam od ❤️ A kak to da nisu probali inducirati već su slali na carski? Brz oporavak želim i puno maženja s bebicom 🤗😊
A probali s onim gelom, dvije doze, ali to je sve tako slabo i sporo išlo...
Drž se Johnny! Nadam se da ćeš izdržati još tjedan dana, ali dosta cura je i izdržala bez obzira na ispadanje sluznog! Držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda ☺️
Ja isto ne bi stavljala vaginaletu večeras, ali možda netko iskusniji od mene ima više iskustva s tim..
Čovječe tebi je termin 13.11, a meni 12.11, ja još ni torbu nemam spremni 🙄😳 idem sutra sve po kupovati definitivno.. Danas mi je bio užasno anksiozan i turban dan nisam bila ni za šta osim za ležanje.
Čitam i morala sam komentirati 🤣 meni je termin 6.11 a nemam ni torbu spremnu, nit sam prala robicu nit sobu sredila tako da ne brini ništa, ima nas vjv još 🤭 MM početkom idućeg tj kreći kuću, tako da dok to ne bude nemogu pripremati ništa jer treba generalku napraviit, tako da luda sam! Ali biće to sve na vrijeme i kako triba 😄
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji