Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    14. Listopad 2021. 16:11

Little baby, Marela, Marija cestitam na bebicama!!! ❣️🎉 mamicama zelim sto brzi oporavak! 🤗

amy55
    14. Listopad 2021. 17:28

Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro,  otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.

• Keto35
    14. Listopad 2021. 18:53

Curke,čestitam svakoj i šta brži oporavak želim!!!! Uživajte u svakoj minuti,a bi koje još čekate,još malo izdržize 🙃🎉👶🥳 mi smo jučer došle doma nakon duuuugih pet dana i sad se malo po malo privikavamo na sve 😊 s obzirom da mi je prva,ja prezadovoljna,dojenje,spavanje,sve super za sad 😊😀🙃

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Love2021
    14. Listopad 2021. 19:01

amy55

Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.

Čestitam od ❤️ A kak to da nisu probali inducirati već su slali na carski? Brz oporavak želim i puno maženja s bebicom 🤗😊

Lela🍀
    14. Listopad 2021. 19:04

Curee ja sam danas 36+4 i na pregledu mi je doktoica rekla da se beba spustila vec skroz doljee i da sam otvorena 4-5 prsta vec i da je porod jako blizu da budem spremna svaki dan da li se ko susreoo s tim i da je ipak izdrzao jos koji tjedaan da beba neizadje van😅, mislim jako bi htjela rodit sto prije ali ipak bi barem jos tjedan dana da izdrzi

🤰🍀 👶 🌸

• buhtlica34
    14. Listopad 2021. 19:14

amy55

Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.

Čestitam Amy, I želim ti brz oporavak i odlazak kući svojoj 💖🍀

• Johnny
    14. Listopad 2021. 19:17

Ja prijavljujem ispadanje sluznog čepa ako je to to, rozi iscjedak sluzavi… sve me boli, najviše leđa, ali vjerojatno od ležanja a ne od trudova jer me boli nakon ustajanja dok legnem, sva sreća pa sutra imam pregled ujutro, sad uopće ne znam koliko mi se isplati stavljati vaginaletu večeras 😞 nadam se da neće krenuti još i da će izdržati tih tjedan dana do 37.tjedna unutra, stvarno me sad već strah 

13.11. 🥰👶🏼💙

• buhtlica34
    14. Listopad 2021. 20:42

Drž se Johnny! Nadam se da ćeš izdržati još tjedan dana, ali dosta cura je i izdržala bez obzira na ispadanje sluznog! Držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda ☺️
    Ja isto ne bi stavljala vaginaletu večeras, ali možda netko iskusniji od mene ima više iskustva s tim..
    Čovječe tebi je termin 13.11, a meni 12.11, ja još ni torbu nemam spremni 🙄😳 idem sutra sve po kupovati definitivno.. Danas mi je bio užasno anksiozan i turban dan nisam bila ni za šta osim za ležanje. 

amy55
    14. Listopad 2021. 20:55

Love2021

amy55

Čestitam od ❤️ A kak to da nisu probali inducirati već su slali na carski? Brz oporavak želim i puno maženja s bebicom 🤗😊

A probali s onim gelom, dvije doze, ali to je sve tako slabo i sporo išlo...

SweetDream15
    14. Listopad 2021. 21:00

buhtlica34

Drž se Johnny! Nadam se da ćeš izdržati još tjedan dana, ali dosta cura je i izdržala bez obzira na ispadanje sluznog! Držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda ☺️
    Ja isto ne bi stavljala vaginaletu večeras, ali možda netko iskusniji od mene ima više iskustva s tim..
    Čovječe tebi je termin 13.11, a meni 12.11, ja još ni torbu nemam spremni 🙄😳 idem sutra sve po kupovati definitivno.. Danas mi je bio užasno anksiozan i turban dan nisam bila ni za šta osim za ležanje.

Čitam i morala sam komentirati 🤣 meni je termin 6.11 a nemam ni torbu spremnu, nit sam prala robicu nit sobu sredila tako da ne brini ništa, ima nas vjv još 🤭 MM početkom idućeg tj kreći kuću, tako da dok to ne bude nemogu pripremati ništa jer treba generalku napraviit, tako da luda sam! Ali biće to sve na vrijeme i kako triba 😄

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.