Jutro okruglice 🥰
Kod mene jos jedna noc prospavana u komadu bez odlazaka na wc 🙈
Sretno danas svim curama kojima se nesto pokrece, koje zele da im se pokrene i koje imaju preglede 🤞🏼💞
Ja idem dizat cure za skolu, a onda kampirat isprid dm-a za obavit shoping i napokon ovih dana spakirat torbu za rodiliste 🙈
Jutro svima, kod nas tmurno kao i vrijeme, prva neprospavana noc uz konstantno budenje 🥴🥴🥴 nadam se da ste ostale dobro spavale 😊
Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune.
Majko mila e jesam se sada splašila! 🥴 Ja trebam gore roditi.
Bit ce sve ok, samo hrabro! 😘💪
Lisa kako je medenaa, mali mrgud. 🥰😊
Jutroo cure, nadam se da ste dobro spavale, ja super uz povremeni Matejev udarac i koji laznjak, ne smijem nista maltene raditi sve me odmah boli, a jucer se drndala uz stednjak da napravim pitu od jabuka, odmah navecer laznjaci. :/
Ii nalaz kaze nemam streptokok, jupii. 😁 A onaj etui iz Mullera mi se bas jako svida, dobro ce nam doci kao torba ta. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro evo jedno brzinsko javljanje.Ja vec par noci bas lose spavam. Sve gore nekako,em sanjam takve gluposti da se userem od straha jer ne znam jesam sanjala ili sta. Prije 23h ne smijem lec jer onda nema spavanja dio noci,i ovako kad legnem tako kasnije opet se budim svakih sat/dva. Sve me zivo boli da se jedva okrenem kolko me kukovi/prepone razvaljuju. Valjda se tijelo opet priprema,mada mladi malac mi je tek prije mj dana sastavio noc i poceo spavat kako treba al nema veze. Idemo ispocetka,jedva cekam ovoj malog pisulinca. Mene vec par dana bas zna dosta bolit,boli kao da cu svaki cas procurit,neka jaca menstrualna bol. Mala navija da rodim u petak,u petak nam i pregled😂🙏💙
Kako god u terminu smo pa se vise ne sekiram,neka samo dode ziv zdrav i da sve bude uredu🙏💙
Ugodan dan svima uz sto manje bolova😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Neprospavana noooć.... Inače se dižem bar 3 puta na wc... Sinoć osim toga i zbog kiseline. Doslovno sam se probudila jer mi je u usta došlo unatoč bademima, renniu, mineralnoj.... Sama sam kriva jer sam za večeru malo jela ledolette, a lisnato i ja nismo inače baš. Što se tiče nekih bolova ili to, ništa baš. Po menstruaciji sam već u 37. tjedan, po ginekologici još par dana do 37.og. Bit će veselo prenesem li šta je ona rekla da je moguće, mislim da će mi mali doć do 5 kila onda 🙄😭
Jutro curke, ja i dalje spavam bez problema, osim što skoro svaku noć sanjam da sam rodila 🤣 jedino me ta prehlada malo muči i mjehur tako da odem na wc 2-3 puta kroz noć ali zato odspavam poštenih 10 sati. 😬
13.11. 🥰👶🏼💙
Jutro curke, ja i dalje spavam bez problema, osim što skoro svaku noć sanjam da sam rodila 🤣 jedino me ta prehlada malo muči i mjehur tako da odem na wc 2-3 puta kroz noć ali zato odspavam poštenih 10 sati. 😬
Tako ja sanjam u zadnje vrijeme svako malo da mi je puko vodenjak. A tako stvaran san bude da ne znas jel san ili stvarnost. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro cure. Sretno na pregledima, ako netko ima.
Ja sam danas isla po doznake i poslala mailom svu dokumentaciju za otvaranje porodiljnog.
Cure koje su slale isto putem maila, jeste dobile neki povratni odgovor da je sve u redu i u kojem roku vam je stiglo rjesenje? 🤔
Lady ja sam kroz 2-3 dana dobila povratni odgovor da je dokumentacija zaprimljena i u prilogu onu izjavu za iducih 6 mj sta im moram poslati kada mala bude imala 5 mj, nisam nikakvo rjesenje dobila (Zg).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji