Buhtlice i mila nam je komad bebe već 🥰 a sta se zacementiranosti tiče i trebas biti u tim tjednima zatvorena.
To ti ionako nema s ničim veze. Niti kad ces rodit.
A ipak smanjuje rizik da rodis prije vremena 😊
Veky 3kg već dečko. I on će biti komad bebe 😅💙 a mozda i neće , te procjene su rekao mi zadnji put gin totalno njihov subjektivna procjena 🤷🏻♀️
Buba Bublica pripreme ha? Hajdeee Šimune 💙💪
Mokosh kako si ? Kako malac? Seke? 😊
Mateja2602 ma Vita je taman ♥️ moj L. Je na 36+5 procjenjen na 2700-800g. Budu nam oko 3 kilice na porodu. I milina 🙌
Littlebaby 😩 prosla to prije cca 5godina. Znači osjećala se uzasno kao i ti i mislila da se nikad nećemo izvuci iz tog kruga sranja 😩 čišćenje satima dnevno, plaću ostavila na skupe šampone koji su za KC da prostis 🙄
Mi smo ih doduse nazalost kasno i skuzili.
Na kraju sam dobila "recept" i preporodila se.
Pa evo ako vam stvari odu van kontrole ...
Oprati kosu s kvasinom ( ocat) ja sam dodala i malo limuna da ulazim smrad 😅, nakon toga namazati cijelu kosu s masti ( nisam imala domaću pa sam s biljnom) i omotati kosu prozirnom prianjajućom folijom. Ona je tako prespavala noć. Znači ni jedna uš ni jedna gnjida nisu dočekale jutro budne 😁💪💪💪 blazen bio tko je to otkrio
Lorre pa cestitke mlada 🥰 nek vas ljubav i sloga prate kroz cijeli život ♥️
Johnny tlak ti je zapravo uredan no da svakako nije za tebe uobičajan pa spomeni dr. Na sljedecem pregledu. Tlak u zadnjim tjednima zna lagano ići gore i to je čisto fiziološki.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Što se tiče rodinog tečaja, pogledala sam sva 3 i mogu reći da me se nije baš dojmio dio o babinju i porodu, dio o porodu pomogao je da shvatim neke stvari ali također smatram da sam, uz sva iskustva poroda koja sam čula, previše pesimistična za tako nešto. Dio o dojenju mi je pojasnio neke stvari ali također ne očekujem da ću savršeno uspjeti iz prve. Što se babinja tiče, taj dio me iživcirao malo jer znam da neću moći leći u krevet na 10 dana i ne raditi ništa a nisam ni planirala, pogotovo ako ne bude komplikacija. Kod nas svi imaju stav “rodila si nisi umrla”, već i sad u trudnoći meni svekrva kaže “ja sam bojala zidove u 8.mjesecu trudnoće pa vidiš da nikome ništa nije, ali ti se odmaraj samo.”
Ja sam jučer kad sam slusala ovaj o porodu i kad je rekla da 3mj ne radimo apsolutno nista osim da se bavimo s bebom i dojenjem pomislila , ono ženo na čemu si ti....
Curke hvala vam na odgovorima za testiranje, jos sam ja za svaki slucaj provjerila sa tetom, ona radi u bolnici i treba samo za hospitalizaciju, hvala Bogu. :)
Novopecene mame cestitam vam na bebicama, da se brzo oporavite i sto vise mazite i pazite sa andelima malim. 🥰💞
Nasa noc je prosla bez ustajanja za wc, moram si to zapisati u kalendar. 😂 Danas lagano do mullera po etui i do ginekologinje po nalaz od streptokoka popodne i onda cekanje petka. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ponosnamama imamo sličnu djecu čini mi se 😅
I moja je znala imat takve " napadaje" u školi na kontrolnom hahhahaha. Sreća nije dosla do psihologice....
Ja joj stalno tupim da se uči samokontroli i da mora znati zaustaviti neke reakcije....
Proći će , sta da ti kažem ♥️🤗
E da , meni je jučer stigao nalaz za streptokok
Negativan 🎉🎉🎉🎉
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
.
LISTOPAD:
CarpeDiem 05.10.
Mia38 05.10.
Lyra 05.10.
Tienna 05.10.
Lollypop 05.10.
MARELA 05.10.
Crni Labud 06.10.
Keto35 06.10.
LadyD 07.10.
LeaM 07.10.
Cordisoo 07.10.
Littlebaby 08.10.
Johnny 08.10.
Ivona 08.10.
Love 08.10.
Marija 08.10.
Ponosnamama 08.10.
Sanjarka88 12.10.
Lorre 12.10.
Tommyfame 13.10.
Tonkica111 13.10.
Veky004 13.10.
LilM 14.10.
Ana25 17.10.
Freya_444 19.10.
Sretno svima danas na pregledu 🍀
Ani, Nyssa, Msla_Ive kako su Vasi prosli jučer? 😊
Ponosnamama imamo sličnu djecu čini mi se 😅
I moja je znala imat takve " napadaje" u školi na kontrolnom hahhahaha. Sreća nije dosla do psihologice….
Ja joj stalno tupim da se uči samokontroli i da mora znati zaustaviti neke reakcije….
Proći će , sta da ti kažem ♥️🤗
Ma znam da oce, al osjecam se nemocno kad vidim da joj ne mogu pomoc i da pati bezveze, a njoj su to ogromni problemi u ovim godinama 😔
A sad ce i mlađa krenit s pubertetom i jos dolazi beba 🙈
Mama mi se ruga sta mi je tribalo sad ovo pod stare dane 😆😆
Inace, napunila sam 34god prije par dana 😂😂😂
Sanjarka-Vjerujem ti. I ja sam krenula iz znatizelje kao i ti. Ali eto. Nisam se osjecala bolje, nego gore jer sam shvatila da ja uz posao koji radim i izbivanja iz kuce nakon porodiljnog necu biti u stanju davati sisati bebi koliko je po njihovom "potrebno" 🤣🤣
Ponosnamama-zao mi je sto to prolazis. I ja sam osobno imala tesku fazu puberteta, umislila sam da sam ruzna, glupa da nisam dobra. Radi gimnastike i mazoretkinja sam bila vitka, mrsava, malih sisa. A u tim godinama ko ima sise i decka je bio glavni, sve ono sto ja nisam bila. 🤣 Plakala sam, kukala, krivila roditelje, sebe...na kraju proslo samo od sebe. Isto su me u skoli slali psihologu jer sam se odbijala druziti se sa curama jer mi bilo bolje sa deckima gdje nema traceva, natjecanja, pricanja o sminki i forsiranju na seks. Tatu sam mrzila, mamu isto. Oni su bili glupi, ja sam bila super. I sto je najgore ja sam bila uvjerena u to doba da je mene pubertet zaobisao 🤣
Danas se smijemo tome. Danas su mi njih dvoje sve...podrska, ljubav, utjeha, prijatelji. ❤
Mislim da je to samo faza koja se moze rjesiti razgovorom i odrastanjem i da ona nije za neke tablete. To je pubertet. Sve nas to ceka za par godina. Mora proci...i svi smo ga prosli. Saljem ti podrsku 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure, prema stožeru samo osobe koje rade u bolnici i sustavu socijalne skrbi, te osobe koje idu na hospitalizaciju (ovo je II do sad bilo) u bolnicu trebaju imati covid potvrdu. Dakle za preglede, ambulante i slično i dalje ostaje kao do sada - naprave vam trijažu i to je to.
Mislim,mozete li zamisliti da sve osobe koje idu na preglede u bolnicu prije toga obavljaju testiranje, pa ljudi i umiralo po cesti…
Doduše svašta mu se čini moguće u ovom korona ludilu, ali ovo su samo mediji napuhali iako se za obične pacijente koji idu na pregled nije ništa promijenilo.
Čudi me da se kod nas nisu već počeli "snalaziti" za potvrde o cjepljenju…🤭
-inače to je još ok ako je tu tako te vrijede odredjena pravila ali bez prisile ucjene i uskracivanja zdravstvene pomoci bilo kome.
Ovdje recimo od 11.10. Brzi testovi 40 €, pcr do 130€( kako gdje i zašto),
Te troskovi za ne cjepljene za bazi familije 300-400€…
Opci haos.
……
Cure kojima se nešto pokrenulo ili koje žele da se što prije pokrene, a u terminu su 🤞🤞🍀.
Čestitam uredne današnje pregelde.
Ponosna mama voljela bih ako zelis da definiras problem, pokusala bih pomoći ako mogu.
A ne znam sta da ti kazem, ja ocito nisam strucna u tome i meni su to obicni pubertetski "problemi" koje je vecina nas prosla, a psihologica smatra da je ona isprobala sve svoje metode u ovih par puta i da bi najbolje bilo da odemo u dr.opce medicine da poprica s njom i da joj neke tablete za smirenje na biljnoj bazi 😏😔
Njen problem je sta je niko ne razumi, ne slusa pa je svako malo u kazni (ali za gluposti tipa cijeli tjedan joj govorim svaki dan po xy puta da sredi svoju sobu jer za vikend nece moc ic vani, dođe vikend ona zeli vani, ja kazem ne moze soba nije sređena i krene plakanje, vikanje kako ja njoj to namjerno radim…), svi su protiv nje, ne osjeca se dovoljno lijepo i zgodno (a prekrasna je i svi joj to stalno govore), place za svaku sitnicu..
Eto stvarno ne znam sta jos dodat na to..
Ne mogu trenutno biti puno opširna, jer sam krenula u TA na pregeld pa kasnije kod svoga gina. Obecajem do kraja dana da ću ti odgovoriti malo adekvatnije od toga "moje metode ne pomažu, kupite joj tablete na biljnoj bazi". Užasno. Bit će sve uredu ne brini se. To što si napisala nije nerješivo.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji