Pozz cure 🤗
Čestitke Lisa i Bubica!!!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳 prekrasne vijesti, dobro nam došle curice 💜💜 svaka čast mamice, držim fige za što brži oporavak 💪💪
Sanjarka ajme ne znam više što reć osim da nema ništa novo na pregledu 😏! Samo prst i dalje, lagani trudići, nitko ne gleda bebinu težinu i nitko niti ne spominje indukciju..još sam i vaginalete dobila radi gljivica. Ugl, Jakov je baš tvrdoglav i uporan, neće pa neće 🙈 bila sam uvjerena da mi je plodna voda krenula istjecat sinoć i jutros, al kaže dr da ne. Sutra opet pregled 😅 malo me obeshrabrilo što se nisam ništa otvorila više od tog 1 prsta ko prije tjedan dana, a stalno radim vježbe, šećem itd., nadala sam se bar malom pomaku 😬
Tebi čestitam na negativnom nalazu i povlačenju prehlade woo hoo 🥳🥳
Lorre čestitke na braku 🥳🥳
Japanka jesi nam dobro? 💙
Lady D odličan početak porodiljnog, u istoj sam poziciji 😂
Mateja2602 čestitke na bebolininom namještanju glavice, ona je spremna 💜🥳
Kiky možda krene i danas nešto pa nas Andro iznenadi 🙊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88, taman da cu ti napisati 'joj nemoj da danas bude indukcija', kad bas me prozvali na pregled.
Uglavnom, kod mene nepromijenjeno, i dalje stojim na 4cm otvorena bez trudova😆. To je okej, pase mi, danas mi se nikako neda imati trudove i rađati. Jedva cekam doci doma i malo se izvaliti na bok😜. Cekam jos ctg samo, koji mislim da ce biti dobar jer sam se upravo najela u obliznjem Konzumu🙃.
Nisam znala da ti imas tak vec velku curku, srednja skola, vau, pa to su vec ozbiljne spike, a ja se brinem kakva ce kombinacija biti skolarac prvasic i beba🤪.
Uglavnom, mislim da ste super postupile s vjezbanjem i prehranom, uvijek ih je dobro barem verbalno potaknuti s 'ok, mislis da si debela, sto mozes uciniti', a jos ako je sama tome prionula, to je njena mala pobjeda i moze se samo osjecati i izgledati bolje.
Vjerujem da nije lako doprijeti do njih u toj dobi, al sjetit se sebe tada i sto bi vama upalilo i poduprite ih ;)
Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune.
Majko mila e jesam se sada splašila! 🥴 Ja trebam gore roditi.
Zara Nasi decki su bas tvrdoglavi 😆 Meni je jucer na pregledu rekla doktorica sto cemo, a ja sam rekla neka krenemo sa indukcijom jer je Andro tvrdoglav i nece pa nece nikako. Tako da sam ja danas sve pocistila, jos jednom pregledala torbu, sve pripremila i sutra ujutro u bolnicu. Mogu rec koliko me je strah toga svega sa druge strane sam jako sretna jer cu ubrzo vidjeti svoju bebicu💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Upravo sam si sa Sinsaya naručila hrpu robe za po doma ( ipak mi je to glavna lokacija sljedece 3 godine 😂) jer sam si osvjestila da cu za 20 dana moći nositi svu normalnu robu 😂 ajme totalno sam happy zbog toga međuostalim 😁😁😁
U međuvremenu trebamo samo roditi, sitnica 😅
SamoMalo ajmeeee 😒 pa otkuda korona? Ima li tko doma simptome? I sta ako si pozitivna do kada odgađaju carski?
LadyD totalno sa stilom ulazis u odmor mode 🤩 uzivaj 🙌
Zara joj treba biti jak za ovo sad...i puno strpljenja imati. Kako se fizički osjecas?
MARELA eto imam i ja prvašicu samo stepenicu povise 😂😂 je je kod mene su skoro 15, pa 5 i sad ovo mladunče koje stize. Puno toga sam ja obavila u ove 33 godine 😂
Ne zamaram se puno s ničim...idem dan po dan 😊
I dobro da ti je tako ispalo danas. I nije neki dan za rađanje 😒 bar kod nas u Dalmaciji po ovoj juzini. Lezarina na kauču i ne diraj me 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretno svima danas na pregledu 🍀
Ani, Nyssa, Msla_Ive kako su Vasi prosli jučer? 😊
Bok cure! Čestitam svim novopečenim mamicama na njihovim srećicama. Da budu jake i zdrave bebe 🧡
Ja sam prosli tjedan položila stručni ispit i sad se konacno mogu posvetiti svojem malom smotuljku. Pregled je prosao okej, doktorica se iznenadila koliko kilica ima curka. Dakle, ima oko 2100 gr sa 32+5tj. Cini mi se da je malo iznad prosjeka, a ja vec mjesec dana stagniram sa kilažom. 🙈
Ostalo sve okej, jako je aktivna, glavom je prema dolje, udara me u rebra i to je to. :)
Moram na vađenje krvi za test na hepatitis prije rodilista. Nisam to nikad radila, ima netko nesto za rec o tome?
Also, prijavljujem sljedeći pregled za 20.10. i trebam pomoc.. gdje kupiti spavacice koje ce biti onako kao na V preklop na prsima za lakse dojenje??
Naša srećica** 12/2021
Cure, evo mog CTG-a od danas. Očitava neka brdašca, ali dr nije ništa komentirala. Šta vi kažete? https://ibb.co/zF86Lnw
-
I dalje otvorena prst kao i prije 2 dana. Plodna voda blago mliječna. Kontrola za 2 dana.
Jedva čekam da se nešto pokrene. Ubija me iščekivanje 🙈🙈😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
E, cure imam pitanjce - meni je zadnji uzv radio prije 4 tjedna, znaci sa 35+ tjedana kad je imao oko 2700g i od tada nis, niti planiraju raditi do poroda, plodnu vodu isto nisu gledali, samo vaginalni pregled radi kontrole otvorenosti i ctg.
Jel mislite da je to dovoljno ili da odem ipak privatno kroz koji dan?😅
Nekak mi je cudno ne napraviti uzv jos prije poroda, iako realno, sve je ok do sada i za sada i dr. je rekao nek samo pratim pokrete🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji