Doletila sam samo da brzinski pozdravim i cestitam na novim bebicama
Ja sam trebala imati danas carski koji je zasad odgoden zbog pozitivnog covid testa. Sad cekam pcr mislim, nisam pohvatala nazive. Simptoma nema

Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune.

10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Pozz cure 🤗
Čestitke Lisa i Bubica!!!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳 prekrasne vijesti, dobro nam došle curice 💜💜 svaka čast mamice, držim fige za što brži oporavak 💪💪
Sanjarka ajme ne znam više što reć osim da nema ništa novo na pregledu 😏! Samo prst i dalje, lagani trudići, nitko ne gleda bebinu težinu i nitko niti ne spominje indukciju..još sam i vaginalete dobila radi gljivica. Ugl, Jakov je baš tvrdoglav i uporan, neće pa neće 🙈 bila sam uvjerena da mi je plodna voda krenula istjecat sinoć i jutros, al kaže dr da ne. Sutra opet pregled 😅 malo me obeshrabrilo što se nisam ništa otvorila više od tog 1 prsta ko prije tjedan dana, a stalno radim vježbe, šećem itd., nadala sam se bar malom pomaku 😬
Tebi čestitam na negativnom nalazu i povlačenju prehlade woo hoo 🥳🥳
Lorre čestitke na braku 🥳🥳
Japanka jesi nam dobro? 💙
Lady D odličan početak porodiljnog, u istoj sam poziciji 😂
Mateja2602 čestitke na bebolininom namještanju glavice, ona je spremna 💜🥳
Kiky možda krene i danas nešto pa nas Andro iznenadi 🙊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88, taman da cu ti napisati 'joj nemoj da danas bude indukcija', kad bas me prozvali na pregled.
Uglavnom, kod mene nepromijenjeno, i dalje stojim na 4cm otvorena bez trudova😆. To je okej, pase mi, danas mi se nikako neda imati trudove i rađati. Jedva cekam doci doma i malo se izvaliti na bok😜. Cekam jos ctg samo, koji mislim da ce biti dobar jer sam se upravo najela u obliznjem Konzumu🙃.
Nisam znala da ti imas tak vec velku curku, srednja skola, vau, pa to su vec ozbiljne spike, a ja se brinem kakva ce kombinacija biti skolarac prvasic i beba🤪.
Uglavnom, mislim da ste super postupile s vjezbanjem i prehranom, uvijek ih je dobro barem verbalno potaknuti s 'ok, mislis da si debela, sto mozes uciniti', a jos ako je sama tome prionula, to je njena mala pobjeda i moze se samo osjecati i izgledati bolje.
Vjerujem da nije lako doprijeti do njih u toj dobi, al sjetit se sebe tada i sto bi vama upalilo i poduprite ih ;)

Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune.
Majko mila e jesam se sada splašila! 🥴 Ja trebam gore roditi.
Zara Nasi decki su bas tvrdoglavi 😆 Meni je jucer na pregledu rekla doktorica sto cemo, a ja sam rekla neka krenemo sa indukcijom jer je Andro tvrdoglav i nece pa nece nikako. Tako da sam ja danas sve pocistila, jos jednom pregledala torbu, sve pripremila i sutra ujutro u bolnicu. Mogu rec koliko me je strah toga svega sa druge strane sam jako sretna jer cu ubrzo vidjeti svoju bebicu💙

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Upravo sam si sa Sinsaya naručila hrpu robe za po doma ( ipak mi je to glavna lokacija sljedece 3 godine 😂) jer sam si osvjestila da cu za 20 dana moći nositi svu normalnu robu 😂 ajme totalno sam happy zbog toga međuostalim 😁😁😁
U međuvremenu trebamo samo roditi, sitnica 😅
SamoMalo ajmeeee 😒 pa otkuda korona? Ima li tko doma simptome? I sta ako si pozitivna do kada odgađaju carski?
LadyD totalno sa stilom ulazis u odmor mode 🤩 uzivaj 🙌
Zara joj treba biti jak za ovo sad...i puno strpljenja imati. Kako se fizički osjecas?
MARELA eto imam i ja prvašicu samo stepenicu povise 😂😂 je je kod mene su skoro 15, pa 5 i sad ovo mladunče koje stize. Puno toga sam ja obavila u ove 33 godine 😂
Ne zamaram se puno s ničim...idem dan po dan 😊
I dobro da ti je tako ispalo danas. I nije neki dan za rađanje 😒 bar kod nas u Dalmaciji po ovoj juzini. Lezarina na kauču i ne diraj me 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretno svima danas na pregledu 🍀
Ani, Nyssa, Msla_Ive kako su Vasi prosli jučer? 😊
Bok cure! Čestitam svim novopečenim mamicama na njihovim srećicama. Da budu jake i zdrave bebe 🧡
Ja sam prosli tjedan položila stručni ispit i sad se konacno mogu posvetiti svojem malom smotuljku. Pregled je prosao okej, doktorica se iznenadila koliko kilica ima curka. Dakle, ima oko 2100 gr sa 32+5tj. Cini mi se da je malo iznad prosjeka, a ja vec mjesec dana stagniram sa kilažom. 🙈
Ostalo sve okej, jako je aktivna, glavom je prema dolje, udara me u rebra i to je to. :)
Moram na vađenje krvi za test na hepatitis prije rodilista. Nisam to nikad radila, ima netko nesto za rec o tome?
Also, prijavljujem sljedeći pregled za 20.10. i trebam pomoc.. gdje kupiti spavacice koje ce biti onako kao na V preklop na prsima za lakse dojenje??

Naša srećica** 12/2021
Cure, evo mog CTG-a od danas. Očitava neka brdašca, ali dr nije ništa komentirala. Šta vi kažete? https://ibb.co/zF86Lnw
-
I dalje otvorena prst kao i prije 2 dana. Plodna voda blago mliječna. Kontrola za 2 dana.
Jedva čekam da se nešto pokrene. Ubija me iščekivanje 🙈🙈😊

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji