Nije me bilo par dana i već nam je stiglo 5 novih bebica 🥰 mame čestitam vam od srca i želim brz oporavak i punooooo maženja sa bebicama ❤️
Ja sam se udala u petak pa smo par dana bili u non stop pokretu pa sam se poprilicno izmorila, ali ništa ne bi mijenjala 🥰 jcr ujutro sam se probudila sa jako mokrim gaćicama pa me ulovila panika i doktor me poslao u kbc ri na pregled da budemo sigurni dal je to plodna voda ili ne. Cure moje, ja sam toliko oduševljena i sa sestrom i sa doktoricom koja me pregledavala, tako divan pristup nisam očekivala. Na kraju se ne radi o plodnoj vodi, već o jako vodenom iscjetku i osjećala sam se tako glupo što im trošim vrijeme, ali obje su me toliko umirile i objasnile da je bolje doć provjeriti nego ostati doma, a da se nešto loše događa.. Eto, sve vi koje strepite od odlaska u bolnicu kao i ja, nadam se da ćete naic na ovako dobro osoblje ❤️
Čestitam!! 🥰🥰 ja sam bila isto ujutro na pregledu kod iste doktorice i također prezadovoljna, a bome i zadovoljna sam sa osobljem u rodilistu..evo nemam riječi 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
12.10.novi pregled, ovaj je bio brzinski.. Moram napraviti predoperativni pregled, tj vadit krv, ekg i to sve na razgovor sa anesteziologom za svaki slucaj
Bebica je super
Curke cestitam na novim bebicama ☺️☺️
Cure, dobro jutro! Evo mene konacno na prvom danu porodiljnog. 🥳🥳🥳 Zapocinjem sa stilom 🤭:
https://ibb.co/wKwnfSW
Imam u planu bas svasta napraviti danas, sad cu vidjeti koliko ce biti realizirano.
Hvala vam svima na lijepim rođendanskim cestitkama. 🤗 Fun fact, za rođendan sam dobila dvije spavacice i dva ogrtaca, s tim da to vec imam od ranije spremno. Hahaha, svi znaju sto trudnicama treba. Uglavnom jedan komplet sam zamjenila za pidzamu sa gumbicima i mekane kucne hlace za period poslije poroda.
Cestitam svima na jucerasnjim uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas. 🤞🍀
Lorre, cestitam! Nek vam je sretno! 🥳🥰
Ponosna.mama i ja bih rekla da je to jedna klasična bujica pubertetskih hormona. Samo sto se u nase doba nije islo kod psihologa za to. Sve smo mi u teenegerskim danima prosle razlicite faze: predebela sam, premrsava sam, nemam velike cice, ovo ili ono...ali smo se uspoređivale sa nasim vrsnjakinjama i eventualno s Britney Spears. Danas, u vrijeme drustvenih mreza i svega "savrsenog" sto on kao prikazuje, a i okoline u kojoj zive, klinci vrlo brzo izgube osjecaj za realnost i od tuda ta iskrivljena slika o izgledu.
Uz to sve, tu je jos jedna beba koja ce vrlo brzo zaokupiti vas zivot i postati centar sve paznje.
Drzim fige da brzo rijesiti te probleme. Nadam se da ce razgovori i s tobom, a i psihologicom ipak na kraju uroditi plodom. 🤞
Lisa pa ti rodila 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Cestitam zeno!!!!!!!!!! I brz oporavak i tebi i malenoj da uziva sa mamom i tatom❤❤
Buhtlica Cestitke i tebi!!!!
Moj Andro nece pa nece, mi sutra idemo u bolnicu, tako da u cetvrtak inducirani, jedva cekam💙
Ja se opet nadam da se nesto pokrene danas ali za sad nista, i dalje je sve kao i ove dane
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure hvala vam na potpori i razumijevanju 💞
Sretno na pregledima danas 🥰
Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Nekidan kad sam bila u bolnici na GUK profil 24h pisali su ujutro kontrolni iz hrv.(7.razred) i njoj su se pocele trest ruke i noge i rekla je nastavnici da ne moze disat i rasplakala se, dosla je psihologica i zakljucila da ima napadaj panike.
Odvela je kod sebe i pocela pricat s njom, al ona se nikako nije mogla smirit i rekla je da je njoj grozno, mama je u bolnici, tata joj ne zivi u RH, s ocuhom se ne slaze..
I od onda je isla kod nje jos par puta za vrijeme nastave da popricaju pa bi me zvala psihologica i rekla da se ona jednostavno rasplace cim dođe u nje i da joj njene metode ne pomazu 😏
Pretpostavljam da oni sad zbog korone i sve vece depresije kod djece pusu i na hladno, al ja iskreno ne vidim tu neki veliki problem osim puberteta i vjerojatno je mozda prisutan neki strah od nove situacije jer cu ubrzo rodit.
Sta se tice njenog izgleda, tu nemam sta rec osim da vec 6god trenira gimnastiku i ples, znaci stvarno je u izvrsnoj formi i izgleda extra, al zensko ko zensko, nikad zadovoljna 😆
Ma svasta je ona tu jos napricala, da place stalno kuci, da je njoj tesko, da navecer ne moze zaspat od plakanja, a naravno da je to sve preuvelicano i da one u svojoj glavi to vide drugacije. Ja znam da je njoj sigurno tesko, sve sam ja to prosla i sama, plakanje radi skole, prijatelja, momka, izgleda, kazni i xega sve ne, al to je jednostavno bio moj dio odrastanja, a ona je moja kopija u svemu, od izgleda do ponasanja tako da tocno znam sta prolazi 😏
Draga, ništa ti ne radiš krivo. Dapače, ja sam uvjerena da radiš i više nego dovoljno i više nego dovoljno dobro. 🙂
Nismo imali istu situaciju, ali podijelit ću pa možda pomogne. Moj brat je prije 10 godina bio u pubertetu i njega je to puknulo na način da ni sa kim nije htio uopće razgovarati - roditelji, sestra, ja. (Ja sam puno starija pa imam perspektivu). Non stop plač, drama, itd itd... Preuveličavanje, briga oko nepotrebnih stvari... Jedino što je on izvršavao uredno sve svoje obveze. I to je trajalo par godina (počelo sa cca 12, 13)i čekali smo da prođe. E onda je dobio napadaje panike i tada je lijepo završio kod psihijatra u Vinogradskoj. Nikakve tablete za smirenje i sl gluposti. Nego nekoliko sati razgovora s tim psihijatrom. Ne znamo šta mu je rekao i nikada nećemo saznati, ali nakon toga - PREPOROD doslovno preko noći. Tako da možda ipak da joj se još netko stručna posveti razgovorom?
Čestitam svima na novim bebicama i dobrodošle! ❤️
Želim vam brz oporavak! 🤗
'21. 💙
'24. 💛
Doletila sam samo da brzinski pozdravim i cestitam na novim bebicama
Ja sam trebala imati danas carski koji je zasad odgoden zbog pozitivnog covid testa. Sad cekam pcr mislim, nisam pohvatala nazive. Simptoma nema
Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜
Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?
Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune.
Sortiraj odgovore
Najstariji