Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    05. Listopad 2021. 09:53

Lorre

Nije me bilo par dana i već nam je stiglo 5 novih bebica 🥰 mame čestitam vam od srca i želim brz oporavak i punooooo maženja sa bebicama ❤️
    Ja sam se udala u petak pa smo par dana bili u non stop pokretu pa sam se poprilicno izmorila, ali ništa ne bi mijenjala 🥰 jcr ujutro sam se probudila sa jako mokrim gaćicama pa me ulovila panika i doktor me poslao u kbc ri na pregled da budemo sigurni dal je to plodna voda ili ne. Cure moje, ja sam toliko oduševljena i sa sestrom i sa doktoricom koja me pregledavala, tako divan pristup nisam očekivala. Na kraju se ne radi o plodnoj vodi, već o jako vodenom iscjetku i osjećala sam se tako glupo što im trošim vrijeme, ali obje su me toliko umirile i objasnile da je bolje doć provjeriti nego ostati doma, a da se nešto loše događa.. Eto, sve vi koje strepite od odlaska u bolnicu kao i ja, nadam se da ćete naic na ovako dobro osoblje ❤️

Čestitam!! 🥰🥰 ja sam bila isto ujutro na pregledu kod iste doktorice i također prezadovoljna, a bome i zadovoljna sam sa osobljem u rodilistu..evo nemam riječi 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lollypop
    05. Listopad 2021. 09:59

12.10.novi pregled, ovaj je bio brzinski.. Moram napraviti predoperativni pregled, tj vadit krv, ekg i to sve na razgovor sa anesteziologom za svaki slucaj
    Bebica je super 
    Curke cestitam na novim bebicama ☺️☺️

Lady.D
    05. Listopad 2021. 10:02

Cure, dobro jutro! Evo mene konacno na prvom danu porodiljnog. 🥳🥳🥳 Zapocinjem sa stilom 🤭:
    https://ibb.co/wKwnfSW 
    Imam u planu bas svasta napraviti danas, sad cu vidjeti koliko ce biti realizirano.
    Hvala vam svima na lijepim rođendanskim cestitkama. 🤗 Fun fact, za rođendan sam dobila dvije spavacice i dva ogrtaca, s tim da to vec imam od ranije spremno. Hahaha, svi znaju sto trudnicama treba. Uglavnom jedan komplet sam zamjenila za pidzamu sa gumbicima i mekane kucne hlace za period poslije poroda.
    Cestitam svima na jucerasnjim uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas. 🤞🍀
    Lorre, cestitam! Nek vam je sretno! 🥳🥰
    Ponosna.mama i ja bih rekla da je to jedna klasična bujica pubertetskih hormona. Samo sto se u nase doba nije islo kod psihologa za to. Sve smo mi u teenegerskim danima prosle razlicite faze: predebela sam, premrsava sam, nemam velike cice, ovo ili ono...ali smo se uspoređivale sa nasim vrsnjakinjama i eventualno s Britney Spears. Danas, u vrijeme drustvenih mreza i svega "savrsenog" sto on kao prikazuje, a i okoline u kojoj zive, klinci vrlo brzo izgube osjecaj za realnost i od tuda ta iskrivljena slika o izgledu. 
    Uz to sve, tu je jos jedna beba koja ce vrlo brzo zaokupiti vas zivot i postati centar sve paznje. 
    Drzim fige da brzo rijesiti te probleme. Nadam se da ce razgovori i s tobom, a i psihologicom ipak na kraju uroditi plodom. 🤞

Kiky 🥰
    05. Listopad 2021. 10:08

Lisa pa ti rodila 🥳🥳🥳🥳🥳🥳  Cestitam zeno!!!!!!!!!! I brz oporavak i tebi i malenoj da uziva sa mamom i tatom❤❤
    Buhtlica Cestitke i tebi!!!!
    Moj Andro nece pa nece, mi sutra idemo u bolnicu, tako da u cetvrtak inducirani, jedva cekam💙
    Ja se opet nadam da se nesto pokrene danas ali za sad nista, i dalje je sve kao i ove dane

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• ponosna.mama
    05. Listopad 2021. 10:23

Cure hvala vam na potpori i razumijevanju 💞
    Sretno na pregledima danas 🥰

• LeaM
    05. Listopad 2021. 10:40

bubica_0706

Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
    Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜

Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos? 

• LeaM
    05. Listopad 2021. 10:55

ponosna.mama

Nekidan kad sam bila u bolnici na GUK profil 24h pisali su ujutro kontrolni iz hrv.(7.razred) i njoj su se pocele trest ruke i noge i rekla je nastavnici da ne moze disat i rasplakala se, dosla je psihologica i zakljucila da ima napadaj panike.
    Odvela je kod sebe i pocela pricat s njom, al ona se nikako nije mogla smirit i rekla je da je njoj grozno, mama je u bolnici, tata joj ne zivi u RH, s ocuhom se ne slaze..
    I od onda je isla kod nje jos par puta za vrijeme nastave da popricaju pa bi me zvala psihologica i rekla da se ona jednostavno rasplace cim dođe u nje i da joj njene metode ne pomazu 😏
    Pretpostavljam da oni sad zbog korone i sve vece depresije kod djece pusu i na hladno, al ja iskreno ne vidim tu neki veliki problem osim puberteta i vjerojatno je mozda prisutan neki strah od nove situacije jer cu ubrzo rodit.
    Sta se tice njenog izgleda, tu nemam sta rec osim da vec 6god trenira gimnastiku i ples, znaci stvarno je u izvrsnoj formi i izgleda extra, al zensko ko zensko, nikad zadovoljna 😆
    Ma svasta je ona tu jos napricala, da place stalno kuci, da je njoj tesko, da navecer ne moze zaspat od plakanja, a naravno da je to sve preuvelicano i da one u svojoj glavi to vide drugacije. Ja znam da je njoj sigurno tesko, sve sam ja to prosla i sama, plakanje radi skole, prijatelja, momka, izgleda, kazni i xega sve ne, al to je jednostavno bio moj dio odrastanja, a ona je moja kopija u svemu, od izgleda do ponasanja tako da tocno znam sta prolazi 😏

Draga, ništa ti ne radiš krivo. Dapače, ja sam uvjerena da radiš i više nego dovoljno i više nego dovoljno dobro. 🙂
    Nismo imali istu situaciju, ali podijelit ću pa možda pomogne. Moj brat je prije 10 godina bio u pubertetu i njega je to puknulo na način da ni sa kim nije htio uopće razgovarati - roditelji, sestra, ja. (Ja sam puno starija pa imam perspektivu). Non stop plač, drama, itd itd... Preuveličavanje, briga oko nepotrebnih stvari... Jedino što je on izvršavao uredno sve svoje obveze. I to je trajalo par godina (počelo sa cca 12, 13)i čekali smo da prođe. E onda je dobio napadaje panike i tada je lijepo završio kod psihijatra u Vinogradskoj. Nikakve tablete za smirenje i sl gluposti. Nego nekoliko sati razgovora s tim psihijatrom. Ne znamo šta mu je rekao i nikada nećemo saznati, ali nakon toga - PREPOROD doslovno preko noći. Tako da možda ipak da joj se još netko stručna posveti razgovorom?

Haru
    05. Listopad 2021. 11:29

Čestitam svima na novim bebicama i dobrodošle! ❤️
    Želim vam brz oporavak! 🤗

'21. 💙
    '24. 💛

SamoMalo
    05. Listopad 2021. 11:43

Doletila sam samo da brzinski pozdravim i cestitam na novim bebicama 
    Ja sam trebala imati danas carski koji je zasad odgoden zbog pozitivnog covid testa. Sad cekam pcr mislim, nisam pohvatala nazive. Simptoma nema

bubica_0706
    05. Listopad 2021. 11:51

LeaM

bubica_0706

Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
    Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜

Bubica, ČESTITAM! Možeš napisati u kojoj bolnici si bila sa je bio takav kaos?

Sveti Duh. Trenutno lezim na odjelu patologija trudnoce jer je na babinjacama sve puno i kad trebamo sestre zovemo ih na telefon da dodu. Cula sam da je jucer i u Petrovoj bio kaos, sve radaone pune. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.