Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 18:53

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Samo da javiim da sam rodila juce…porod trajao 4h …pisem sve cim malo dodjem sebii heheh…
    Sretno svimaa

Oooo čestitam 🥰🥰🥰🥰 javi kako je bilo ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Biilja
    02. Listopad 2021. 19:34

Cure ja sam danas malo popratila svoje bolove, tj sada predvecer kada me pocelo jace boliti i kada svakim odlaskom iz mene doslovno ispadne komadic sluzi. Bol nije neizdrziva ali je ima i primjecujem da prestane pa krene ponovno a nije da bas boli stalno. Uspjela sam se koncentrirati pa mi recite sta mislite o ovom, dal da pratim kroz vecer dok ne bude bol jaca, neizdrziva? I pravilni razmaci? Slika kontrakcija je tu dolje.
    https://ibb.co/fXD2tfJ

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

CarpeDiem.
    02. Listopad 2021. 19:38

Sanjalica5 i japanka čestitam vam. Dobrodošlica I za vaše bebe. 🙏♥️🎈🎊
    Kada budete mogle pišite nam iskustvo. 
    Bilja sretno.
    Ne bih rekla da su prave, ali su sigurno dobre pripremne,  možda ti tijekom noći pukne i vodenjak🤞. Javi nam stanje

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Zara7
    02. Listopad 2021. 19:42

Cure pliz pomoć, koje su tablete za žgaravicu učinkovite? 
    Hitno hitno! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 19:54

Zara7

Cure pliz pomoć, koje su tablete za žgaravicu učinkovite?Hitno hitno!

Reflustat probaj

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 19:55

Bilja 🕊

Cure ja sam danas malo popratila svoje bolove, tj sada predvecer kada me pocelo jace boliti i kada svakim odlaskom iz mene doslovno ispadne komadic sluzi. Bol nije neizdrziva ali je ima i primjecujem da prestane pa krene ponovno a nije da bas boli stalno. Uspjela sam se koncentrirati pa mi recite sta mislite o ovom, dal da pratim kroz vecer dok ne bude bol jaca, neizdrziva? I pravilni razmaci? Slika kontrakcija je tu dolje.
    https://ibb.co/fXD2tfJ

Cine se nepravilni...ali prati i dalje svakako 🙂

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 19:57

Timmy

Cure tu vas je dosta, pa dajte pomozite:) da li je ijedna od vas zatrudnila 11. ili 12. dan ciklusa, ili ste bas gađale plodni dan ugl 14. ?

Gađala sam sve dane od 9. do negdje 17. 🙂 sretno!

Lady.D
    02. Listopad 2021. 20:28

Japanka i Sanjalica, cestitam vam! Brze se obje oporavite, a bebicama zelim sve najbolje! 🥳🤱👶🤩

Mateja2602
    02. Listopad 2021. 20:29

Zara7

Zara7 mene je spasio Dona i mineralna. Možda bolje da to probaš prije uzimanja tableta (govorim iz iskustva). A tablete Rennie. Nadam se da će bar nešta pomoći. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    02. Listopad 2021. 20:33

Mateja2602

Zara7

Zara7mene je spasio Dona i mineralna. Možda bolje da to probaš prije uzimanja tableta (govorim iz iskustva). A tablete Rennie. Nadam se da će bar nešta pomoći.

Donat* 
    Japanka i Sanjalica5 čestitam vam od srca na vašim bebicama! ❤️🥰🥳🎉 Dobro nam došla malena klupka sreće. 😍🤱🏼 Uživajte, mazite se i pazite. Brz i lak oporavak mamitama. 🤗 Strpljivo vas čekamo sa pričama sa poroda. 😊 
    Bilja sretno i tebiiii! 🍀💪🏻 Ovaj sluzni je znak da se nešto pokrenulo. 🎉🎉 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.