🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
RITA 26.09. 💜 Rita37
RITA 28.09. 💜 Lovely
.
DEČKO 01.10. 💙 Japanka
DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjalica i Japanka cure cestitam na dečkima 🥰🥰🥰
Brz oporavak želim 🥰🤞🤞🤗💙💙
Dobro jutro cure, vidim imamo opet plodonosan vikend 😁 neka neka 🥰🥰
Kiky , Bilja , Zara čekamo vas 🤞🤞🤞💙💙
Kako vi ostale provodite vikend? ☀️
Mi jučer cijeli dan bili na selu u berbi 🍇🍇🍇 dobra rekreacija bome cijeli dan na nogama... vidjeti cemo hoce li danas biti bolan dan zbog toga , ali uzivali smo. Pogotovo malac pa mi je drago da smo bili 🥰
Kod mene nista posebno prijavit osim sluzi koja sad non stop izlazi iz mene....mislim da je samo takav iscjedak da je sluzni čep do sada bi valjda ispao 😂
Mateja31 kako je medeni Teo 🥰🥰 kazes ljubomorna najmlađa ha? A kakva je bila u trudnoći?
Lollypop zasto carski?
Bubica bas lijepa kilaža za porod, ma super. Takvoj nekakvoj se i ja nadam 😊
MARELA nisam se nikako pripremala za tihi porod i pravilno disanje 😅 nisam ni jedan video pogledala, ni tečaj.
Kao ni sada 🙄 a rekla sam da cu tečaj odslusat. Bar o dojenju... mozda ovaj tjedan
Endzrue e super odlično, tnx 😊 Ivona stavila bi ja odmah robu za izlazak u kofer da mi išta vise u njega stane 😂
Plavabosanka bas ruzno iskustvo sa carskim...jel to nekakva reakcija na anesteziju ili? Sta kazu dr?
Bitno da je proslo. Sad se mazite i pazite 💙
Cure tu vas je dosta, pa dajte pomozite:) da li je ijedna od vas zatrudnila 11. ili 12. dan ciklusa, ili ste bas gađale plodni dan ugl 14. ?
Ja sam zatrudnila 35 dan 🤣 umjesto da dobijem mengu dobila ovulaciju. Bila na pregledu par dana prije kaze dr Ana pa vama se tijelo priprema za ovulaciju i kaze muz ajmo akcija 🤣 i evo ga stiga nas Ivan
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Mateja2602 evo naseg jesenskog c&a ulova 🙌😁
https://ibb.co/9Gz1sWx
Isuse bože, predivno je. Motivi su mi top. Dobro da ovo nisam vidjela prije dva dana kad sam bila u CC East. 😂😂
Vjerovatno zato sta si konačno prestala ići na odjel za dečke 😂😂😂
Prekrasno je sve 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarka88 jer je prvi bio carski a bebac je vec na 3300 procjenjena, sad je bila druga dr u TA i rekla je da bi trebala ici na onaj predoperativni razgovor.. A prije toga je dr rekla a gle kad krene ti dođi pa cemo vidjet sto dalje.
Evo nemam pojma sta da mislim sad
Sanjarka, d akle ova robicaaaa
Dobrodošle nove bebe
Neka svima oporavak prođe što bezbolnije!
Sretno svima kojima se nešto pokreće, ajmoooo!
Meni je slicno kao i Bilji. Sve me boli lagano probada ali te kontralcije nisu redovite pa mi je glupo ici u bolnicu tako rano. Nocas sam fino spavala, kicma lagano boli ali nista jako jedino je dole pritisak cim se dignem moram na wc. Sluzni je i nocas lagano ispadao, mislila sam da je sve izaslo, Boze koliko ga imaa. Sutra mi je pregled pa cu radje pricekati da vidim sto ce mi reci. Osim naravno ako se sto ne promjeni opet danas!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji