Drage cure, jučer se rodio moj mališan, stigao nam je na kraju carskim rezom. Prekrasan je i mama je već zaljubljena preko glave 🥰 ima 3750 g i 50 cm. Kad mi malo popuste lijekovi čitam vas da nadoknadim što sam propustila. Ovako mi je sve kao u nekom snu.
Svima koje su u finalu sretno 💪 posebno mojoj terminuši Zari 💗
Drage cure, jučer se rodio moj mališan, stigao nam je na kraju carskim rezom. Prekrasan je i mama je već zaljubljena preko glave 🥰 ima 3750 g i 50 cm. Kad mi malo popuste lijekovi čitam vas da nadoknadim što sam propustila. Ovako mi je sve kao u nekom snu.
Cestitam 💙💙
Imala sam internet cijelo vrijeme osim dolje u kreissal tamo je bio dosta slab i na trenutke dolazio,al jednostavno sam bila ko drogirana. Jedan dan nisam bebu mogla spustiti u krevet da se ja dignem, da nije bilo cimerice nez kako bi. I par puta sam imala osjećaj da će mi ispast iz ruke i kao da mi klizi, užas užas 😭 dobro pa je ipak zdrav i sve je u redu🍀🤞🏻
Nego žene koje ste imale carski koliko dana ste krvarile? Ja jučer prestala skroz, mislila sam da će kroz noć nešto krenut jer je tako prekjučer ali ništa 🤷🏼♀️
Jedan doktor u bolnici je rekao da je to normalno jer mi je i obična menstruacija slaba, a svi ostali govore da nije normalno i sad nez
Evo draga ja nakon 9 dana od carskog skoro pa nista vise ne krvarim. Prvi dan jako malo krvarila drugi dan stavljala 1 ulozak onaj veci. 6 dan vec bila na dnevnom ulosku. Ali jos je boli rez od carskog dok hodam i nesto radim. Nocu pijem ketonal forte za bolove da se mogu lakse dizati za bebu.
I ja moram paracetamol popit pred spavanje jer nekad baš ne ide, mene više boli kičma nego sami rez. Rez me zna bolit kad držim bebaca da sisa. I imam strah dotaknuti trbuh ko da će me ugrist🤣🤣😂
A znači nisam jedina kojoj je 6dan prestalo curit. Baš me to zabrinulo kad su rekli moraš još curit.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Tonkica isto kao Misic. Preko dana u gnijezdu, preko noći u krevetiću. Pokrijem ga dekicom, ali ne blizu glave i spava u onom trokutu za bočno. Za kasnije kad krene mlatarat nogicama imam spremnu vreću :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Japanka čestitam od srca. Brz oporavak 💙
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Čestitaaaam! Brz oporavak! 🥰🥰
Napišem maloprije roman i sve se izbriše.
Ukratko jel mogu stavit spavat u onu deku šta je kao tortilja za bebe hahaah. Uzela sam za izać iz bolnice i da posli u tome može ležat, al se mislim sad jel pametno preko noći u tome. Iako najpravilnije mi se čini bodi, piđama i vreća.... Eventualno onaj kušin za bočno... A valjda ću se odlučit. Nisam oko ničega ispripadana kao oko tih nekih stvari. Previše čitam, tribam isključit internet. 😬😬🤦🏻♀️
Japanka a daaaaaaaaaaaaj pa čestitke terminušo draga 💙💙💙 baš mi je drago da nam je frendač terminac stigao 🥳🥳🥳
Samo vi dođite sebi i oporavite se pa nam se javljajte i dalje 😍☺️💙
Mišić sve znaš, moj joker zovi 💜🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Čestitaaaam I želim ti brz oporavak I odlazak kući 🥳🍀
Pozz cure 🤗
Ja se vratila nakon današnjeg pregleda koji sam čekala rekordnih 5 sati, od 8.30 do 13.30 😔
Ctg u jednom dijelu nije bio dobar, bio je preravan pa nisu baš zadovoljni i moram opet ići danas u 18h 😥 radili su mi opet i vaginalni pregled i baš me bolio pregled i uzv isto, tamo je sve ok, bistra mliječna voda i 1 pp i dalje, ctg očitava blage nepravilne kontrakcije.
Stvarno se nadam da će ctg bit ok popodne jer ne želim ostajat u bolnici bzvz, radije bi čekala da se nešto samo pokrene pa došla kad doma odradim što mogu. 😏
Sretnoo, ma biti ce sve ok samo se dobro najedi i uzmi vode...sad si i dugo cekala i sigurno je sve to utjecalo ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Čestitam 🥰🥰🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji