Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 11:37

Bilja 🕊

Evo mene s pregleda, kaze doktorica
    “ctg savrsen, bebica je bas lijepo aktivna, komad od bebe. Nece on jos nigdje izgleda..plodne vode ima dovoljno..kontrola u ponedjeljak”

Iduci pregled 4.10.

..Bas sam bila odusevljena time sto moj malac sa +4000g ne planira van. (S tim da je to procjena od prije, sad je kicmom bacio sjenu na trbuscic pa se neda snimiti. Zovu ga komad od bebe😂)

Neka je on meni zdrav to je najvaznije pa kada god dosao, dobrodosao je i najiscekivanija je osobica na planeti. 🤍

Odlicnooo 🥰 jesi jos zatvorena ili? Ne mogu se sjetit

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    02. Listopad 2021. 11:50

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Bome meni se cini da sam ja sljedeca. Nisam bas spavala kako treba, sad sam isla na wc ispao mi je skroz sluzni cep, tokom dana je bio smedjkast i maloprije sav krvav. Lagano me pocinje probadat sa svih strana ali je izdrzljivo jos uvijek pa sam odlucila pricekat neka to krene kako treba da me ne vrate natrag. Vidjet cemo dali ce se kontrakcije pojacat tokom dana. 🤞

Čini se da kreće 😀 možda je i pregled malo potaknuo sve 🙂
    Ma samo prati kontrakcije, nemoj ići prerano ( trudovi na 5 min i da svaki trud bar sat vremena uzastupno traje po 60 sekundi..tako sam istrazila da je najbolje hahaha) i sretno 🥰 javi napredak 😘

Hvala 😊 za sad nije jos na toliko, ali pritisak je dole uff jedva hodam.

Ma to je to, cini see da se ipak ne vidimo u ponedjeljak 

Ja bi volila da krene napokon. Kontrakcije jos ne redovite, sluzni jos ispao maloprije krvavo i sluzavo uff. Probada lagano iz kicme prema naprijed. Malo se setam pa lezim i tako. Cekamo i dalje 😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Biilja
    02. Listopad 2021. 11:53

Znaci na to ti nemam odgovor ali stvarno. Jer ako ti kazem da me danas nisu pregledali a na nalazu mi je napisala da sam smeksana i otvorena 1prst zvucat ce kao da se stvarno zezam ili lazem. Citam nalaz i mislim si staa?, pogledali mi tlak, uzv i ctg. I napise da me gledala vaginalno. Ok.

Na hitnoj su me pregledali onaj dan i napisali mi da sam otvorena 1 prst a uzivo su mi rekli “jedva si otvorena 1 prst. Skoro zatvorena” ocito se vodila tim nalazom ne znajuci da mi je uzivo receno malo drugacije..  Al sou program 🤞🏻 Nebitno, cekam ponedjeljak pa ce me mozda pogledat ako i ne pogledaju na to sam navikla. Svakako je najvaznije da je on zdrav, bila ja otvorena il zatvorena nekad cu morat rodit 😂 odustala sam se opterecivati oko toga vise. 

Lisa27 👶🧸🎀

Bilja 🕊

“ctg savrsen, bebica je bas lijepo aktivna, komad od bebe. Nece on jos nigdje izgleda..plodne vode ima dovoljno..kontrola u ponedjeljak”

Iduci pregled 4.10.

..Bas sam bila odusevljena time sto moj malac sa +4000g ne planira van. (S tim da je to procjena od prije, sad je kicmom bacio sjenu na trbuscic pa se neda snimiti. Zovu ga komad od bebe😂)

Neka je on meni zdrav to je najvaznije pa kada god dosao, dobrodosao je i najiscekivanija je osobica na planeti. 🤍

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 12:00

Bilja 🕊

Znaci na to ti nemam odgovor ali stvarno. Jer ako ti kazem da me danas nisu pregledali a na nalazu mi je napisala da sam smeksana i otvorena 1prst zvucat ce kao da se stvarno zezam ili lazem. Citam nalaz i mislim si staa?, pogledali mi tlak, uzv i ctg. I napise da me gledala vaginalno. Ok.

Na hitnoj su me pregledali onaj dan i napisali mi da sam otvorena 1 prst a uzivo su mi rekli “jedva si otvorena 1 prst. Skoro zatvorena” ocito se vodila tim nalazom ne znajuci da mi je uzivo receno malo drugacije.. Al sou program 🤞🏻 Nebitno, cekam ponedjeljak pa ce me mozda pogledat ako i ne pogledaju na to sam navikla. Svakako je najvaznije da je on zdrav, bila ja otvorena il zatvorena nekad cu morat rodit 😂 odustala sam se opterecivati oko toga vise.

Lisa27 👶🧸🎀

Bilja 🕊

Iduci pregled 4.10.

Istina haha onda skupa cekamo ponedjeljak 😃

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Listopad 2021. 12:03

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Bome meni se cini da sam ja sljedeca. Nisam bas spavala kako treba, sad sam isla na wc ispao mi je skroz sluzni cep, tokom dana je bio smedjkast i maloprije sav krvav. Lagano me pocinje probadat sa svih strana ali je izdrzljivo jos uvijek pa sam odlucila pricekat neka to krene kako treba da me ne vrate natrag. Vidjet cemo dali ce se kontrakcije pojacat tokom dana. 🤞

Čini se da kreće 😀 možda je i pregled malo potaknuo sve 🙂
    Ma samo prati kontrakcije, nemoj ići prerano ( trudovi na 5 min i da svaki trud bar sat vremena uzastupno traje po 60 sekundi..tako sam istrazila da je najbolje hahaha) i sretno 🥰 javi napredak 😘

Hvala 😊 za sad nije jos na toliko, ali pritisak je dole uff jedva hodam.

Ma to je to, cini see da se ipak ne vidimo u ponedjeljak

Ja bi volila da krene napokon. Kontrakcije jos ne redovite, sluzni jos ispao maloprije krvavo i sluzavo uff. Probada lagano iz kicme prema naprijed. Malo se setam pa lezim i tako. Cekamo i dalje 😊

Pomalo, mozda mrene do veceras nesto 😀 ja ne znam kod mene sad vise nema nikakve sluzi bas a kamoli sluznog cepa haha al briga me sta cu, probat cu ne raszmisljat o tome, odmarat i uzivat 😀😀

Mateja2602
    02. Listopad 2021. 13:11

Bokić ženice drage 🙋🏼‍♀️ 
    Vidim “kuha se” po malo, idemo curke!! 🥳💪🏻 Kiky i Marija3998 - sretno vam! Nadam se da su bebice uskoro u rukama! 🎉🤩 
    Lisa27 kod tebe nema nikakvog pomaka ? Ili se ipak nešto dešava u međuvremenu ? 😊 
    Bilja bravo za dobar ultrazvuk i ctg! 🎉🥳  Dobro si ti rekla da maleni neće za vikend. Mislim da je njemu baš lijepo kod mame u buši. 😉 I drago mi je da si ovaj put imala očito nekog normalnijeg na pregledu, čim si ti sretna od njih izašla. 😄👏🏻 Jel te još boli kao onaj dan ili se sad ta bol skroz smirila ? 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    02. Listopad 2021. 13:16

Nisam pitala kako ste vi ostale danas ? 🤗
    Ja sam bila blesava jako jučer. Ispreforsirala sam se i baš mi je bilo grdo. Peglala sam dvije ture veša, prala sam dvije vešmašine, usisala cijelu kuću, brisala prašinu, izmijenila krevetninu i onda još ko šećer za kraj otišli smo u shopping. Znači užas. Baš me ljuti šta sam tako sva nikakva. 😅🤕😤 Nisam uopće naviknula na takvu nemoć. 🤦🏼‍♀️ No dobro, bilo pa prošlo. Danas je novi dan i puno je bolje nego jučer. 😉

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mišić
    02. Listopad 2021. 13:25

Sretno, cure! 😚😊😄 
    Plavabosanka i meni jos povremeno curka, a sad mi je 6 tjedana od poroda. 

Mišić
    02. Listopad 2021. 13:26

Traveller preslatka ti je! 😍😍😍 hahaha, tako je i moja stavljala rucice pod glavu 😆

Tonkica111
    02. Listopad 2021. 13:52

Nego mame i buduće mame, u što stavljate bebice spavat... Vreće? Pokrivate dekicom? Gnijezda? Krenule su dosta rasprave i oko toga kao kako je sve dodatno u krevetiću opasno bla bla, samo me zbunilo  do te mjere da nemam pojma u šta ću stavit bebu? I dali koristite one jastuke za bočno spavanje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.