Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnny
    02. Listopad 2021. 16:28

Ne znam jel već bilo o tome riječ, ali čula sam i čitala dosta o masaži međice prije poroda. Zanima me jeste li prakticirale i da li smatrate da pomaže? Ja sam mislila probati jer mi je prije trudnoće, nakon odnosa znala ta koža ponekad malo popucati i bilo je krvi pa me užasno strah kolko budem tek popucala nakon poroda ☹️ 
    Što se tiče spavanja, također me strah i svatko ima drugačiji savjet pa ne znam više kako je najpametnije i koga slušati. Gnijezdo nemamo i razmišljam dal se isplati ulagati u njega, ali imam jastuk za bočno spavanje i onu dekicu ko tortilju pa budemo valjda nešto iskombinirali 😁

13.11. 🥰👶🏼💙

Mišić
    02. Listopad 2021. 16:39

Japanka cestitam od srca i zelim ti brz oporavak! 💙🎉

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    02. Listopad 2021. 17:01

Samo da javiim da sam rodila juce...porod trajao 4h ...pisem sve cim malo dodjem sebii heheh...
    Sretno svimaa

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Biilja
    02. Listopad 2021. 17:19

Lisa27 da, iscekujemo ponedjeljak, samo je tebi tad termin, nikad se ne zna.. Sretno!!🙈🤍  
    Mateja2602 pa s ovima sa hitne sam odusevljena, smirili su me, razgivarali samnom i sve detaljno obavili tako da sam bila bas bas zadovoljna, skroz druga prica.  Znaci jucer sam bila dobro a vec danas nedugo nakon sto sam dosla sa pregleda me sve pocelo boliti, jedva hodam.  Ispod trbuha kao kad imas menstruaciju i kicma, ali stalna bol. Nije ni ritmicna niti nez kakva.. dva sata nakon mi je ispao bas ogromni komad sluznog cepa, cak su mi i hlacice za po kuci bile mokre koliko je probila neka tekucina skupa sa tom sluzi al nije neka kolicina da idem nazad na hitnu. Ocekujem trudove 🥴 (mozda). Ako ne svakako sam narucena za ponedjeljak na ctg😂

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

bubica_0706
    02. Listopad 2021. 17:23

Japanka i Sanjalica cestitam! 🎉🎉💖💖

Kiky i Marija sretno! 🤞🤞🍀🍀

bubica_0706
    02. Listopad 2021. 17:25

Bilja sretno i tebi! 💖🍀

Biilja
    02. Listopad 2021. 17:37

Hvala ti 🥰♥️

bubica_0706

Bilja sretno i tebi! 💖🍀

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• MARELA
    02. Listopad 2021. 17:58

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Samo da javiim da sam rodila juce…porod trajao 4h …pisem sve cim malo dodjem sebii heheh…
    Sretno svimaa

Opaaaa, cestitam, dobro je Sanjarka88 rekla ajmo cure u terminu i evo dvije😄 bravo i pisi kad stignes kak je to sve proslo i di si rodila, ja vise nemrem pohvatat ko je iz Zg, a ko iz drugih gradova😄

• MARELA
    02. Listopad 2021. 18:08

Bebushka

Nemojte se bojat osoblja na sv duhu, vecinom su normalni ljudi, uvijek se nadje i koja iznimka nažalost, al moja tri poroda tamo su prošla sasvim solidno. I ja sam se kod jednog izgona strašno derala, mislim da to ovisi o primalji. U jednom momentu sam se izderala na nju “šta radite tamo dole”, a muž mi kaže da je glava vani…ono, mogli ste mi rec da smo vise manje gotovi 🤨

Ahahah, 'mogli ste mi reci da smo skoro gotovi'🤣🤣 pa fakat, da ti ne veli da je glava vani...cim to cujes, vec je lakse, jos jedan push i aj bok😄

• Timmy
    02. Listopad 2021. 18:12

Cure tu vas je dosta, pa dajte pomozite:) da li je ijedna od vas zatrudnila 11. ili 12. dan ciklusa, ili ste bas gađale plodni dan ugl 14. ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.