Prijavljujem komadic sluznog i povremenu bol u donjem dijelu trbuha(kriza ne racunam jer me bole vec danima🙈) i sve cesce BH kontrakcije.. Ne znam jel umisljam jer mi je dosta bit trudna ili me stvarno hvata.. I tjera me na wc vec 2-3 dana po barem 4-5 puta 🤷🏼♀️ eto ne znam
Nego mame i buduće mame, u što stavljate bebice spavat… Vreće? Pokrivate dekicom? Gnijezda? Krenule su dosta rasprave i oko toga kao kako je sve dodatno u krevetiću opasno bla bla, samo me zbunilo do te mjere da nemam pojma u šta ću stavit bebu? I dali koristite one jastuke za bočno spavanje?
Kad se rode bebice se ne mrdaju previse dok spavaju, mi smo kcer (rođena u 1.mj)stavljali u onaj "etui" za bebe-ko mali jorgan koji je u obliku romba pa 2 coska cickom zaljepis preko bebe, ruke su vani, nije blizu lica, eventualno ako je bas hladno u sobi prebacis dekicu isto da nije blizu nosica i to je to🤷🏼♀️
Bokić ženice drage 🙋🏼♀️
Vidim “kuha se” po malo, idemo curke!! 🥳💪🏻 Kiky i Marija3998 - sretno vam! Nadam se da su bebice uskoro u rukama! 🎉🤩
Lisa27 kod tebe nema nikakvog pomaka ? Ili se ipak nešto dešava u međuvremenu ? 😊
Bilja bravo za dobar ultrazvuk i ctg! 🎉🥳 Dobro si ti rekla da maleni neće za vikend. Mislim da je njemu baš lijepo kod mame u buši. 😉 I drago mi je da si ovaj put imala očito nekog normalnijeg na pregledu, čim si ti sretna od njih izašla. 😄👏🏻 Jel te još boli kao onaj dan ili se sad ta bol skroz smirila ?
Apsolutno nista se ne događa hahah 😀😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Nego mame i buduće mame, u što stavljate bebice spavat… Vreće? Pokrivate dekicom? Gnijezda? Krenule su dosta rasprave i oko toga kao kako je sve dodatno u krevetiću opasno bla bla, samo me zbunilo do te mjere da nemam pojma u šta ću stavit bebu? I dali koristite one jastuke za bočno spavanje?
To i mene muči hahah imamo i vreću ali nekako je ne bi jos uvrećila 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozz cure 🤗
Ja se vratila nakon današnjeg pregleda koji sam čekala rekordnih 5 sati, od 8.30 do 13.30 😔
Ctg u jednom dijelu nije bio dobar, bio je preravan pa nisu baš zadovoljni i moram opet ići danas u 18h 😥 radili su mi opet i vaginalni pregled i baš me bolio pregled i uzv isto, tamo je sve ok, bistra mliječna voda i 1 pp i dalje, ctg očitava blage nepravilne kontrakcije.
Stvarno se nadam da će ctg bit ok popodne jer ne želim ostajat u bolnici bzvz, radije bi čekala da se nešto samo pokrene pa došla kad doma odradim što mogu. 😏
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja u kindač ne planiram stavljati išta. Nikakve pletenice, ogradice, gnijezda, plišance... A bebača u vreću za spavanje. Body dugih rukava + pidžamica sa prekrivenim stopalima + vreća
Tonkica moja preko noci spava u kreveticu (prvih petnaestak dana je stalno tamo spavala), a po danu je u gnijezdu u dnevnom. Pokrivam ju dekicom, a u kreveticu koristimo one trokutaste jastuke za bocno spavanje (iako je gospodjica od prvog dana toliko jaka da se uspije prevrnuti na ledja 😆). U gnijezdo ju isto uglavnom stavljam bocno i poduprem s jastucicem koji sam dobila uz njega. 😄
Zara evo i ovdje grlim! 🤗🤗 bit ce to sve dobro.
Moj od prvog dana kako smo dosli kuci spava u bodicu dugih rukava i hlacice s stopalicama plus carapice da drze te hlacice jer mu je i 50 velicina velika. I pokrijem ga dekicom. Rekli su nam u rodilistu da ih ne bundamo previse niti pokrivamo. Po danu spava u kolicima u dnevnom boravku jer mi je tako najlakse i mogu gledati tv i raditi po kuci sve a on spava. Po noci vecinom u svom kreveticu bocno naravno. Ako se nemogu dignuti ili je on nemiran (imao je 2 noci kada je bio bas nemiran mozda bio bas skok u razvoj). Jos me malo boli rez od carskog. Kako sam samo lezala 20 dana i sad se vise gibam i hodam u 5 dana sta sam kuci izgubila sam 5kg sad imam jos 7kg viska. (U bolnicu sam otisla sam 14kg viska ali u 20 dana ko zna koliko sam dobila 🙈). Ivan je mirna i dobra bebica ciki i spava ja puna mlika 🥰 danas smo dali i k1d3 kapi za sada ih dobro podnosi vidit cemo noc sta ce donit.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Imala sam internet cijelo vrijeme osim dolje u kreissal tamo je bio dosta slab i na trenutke dolazio,al jednostavno sam bila ko drogirana. Jedan dan nisam bebu mogla spustiti u krevet da se ja dignem, da nije bilo cimerice nez kako bi. I par puta sam imala osjećaj da će mi ispast iz ruke i kao da mi klizi, užas užas 😭 dobro pa je ipak zdrav i sve je u redu🍀🤞🏻
Nego žene koje ste imale carski koliko dana ste krvarile? Ja jučer prestala skroz, mislila sam da će kroz noć nešto krenut jer je tako prekjučer ali ništa 🤷🏼♀️
Jedan doktor u bolnici je rekao da je to normalno jer mi je i obična menstruacija slaba, a svi ostali govore da nije normalno i sad nez
Evo draga ja nakon 9 dana od carskog skoro pa nista vise ne krvarim. Prvi dan jako malo krvarila drugi dan stavljala 1 ulozak onaj veci. 6 dan vec bila na dnevnom ulosku. Ali jos je boli rez od carskog dok hodam i nesto radim. Nocu pijem ketonal forte za bolove da se mogu lakse dizati za bebu.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji