Sanjalica čestitkeeeeee 🥰🥰 jedva čekamo čitati detalje 🤗💙
Hvala Lisa i Mateja 🤗 problem mi je što mi treba nešto prakticnije za u bolnicu od sode bikarbone i miksanja s vodom pa zato pitam za tablete il nešto slicno, uzela sam Reflustat!
______
Bila na tom drugom ctg-u popodne, bebin ctg je bolji, al moj očitava prave pravilne trudove (do vrha idu), svi me pitali jel me boli, a ja da sam doma u aktivnosti ih ne bi ni osjetila, a ovako kao blage crijevne grčeve tako da je tek očito zagrijavanje. Otvorena i dalje samo 1 prst, pustili me doma pa ćemo vidit razvoj situacije. Mislim da će mi od tog silnog prčkanja noćas puknit vodenjak 😏
Krenule terminuše 😁🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala Lisa i Mateja 🤗 problem mi je što mi treba nešto prakticnije za u bolnicu od sode bikarbone i miksanja s vodom pa zato pitam za tablete il nešto slicno, uzela sam Reflustat!
______
Bila na tom drugom ctg-u popodne, bebin ctg je bolji, al moj očitava prave pravilne trudove (do vrha idu), svi me pitali jel me boli, a ja da sam doma u aktivnosti ih ne bi ni osjetila, a ovako kao blage crijevne grčeve tako da je tek očito zagrijavanje. Otvorena i dalje samo 1 prst, pustili me doma pa ćemo vidit razvoj situacije. Mislim da će mi od tog silnog prčkanja noćas puknit vodenjak 😏
Krenule terminuše 😁🙈
Mislim da ti u bolnici nakon poroda nece ni trebati više ništa za zgarvicu 🙈
Sretno, nadam se da će se i kod tebe nešto pokrenuti ubrzo i ozbiljnije krenuti otvaranje.
P.s tako je i meni iza pregleda poslije podne, oko ponoći krenuo porod baš zbog prckanja 🤞
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
______
Krenule terminuše 😁🙈
Dosta njih govore da bas zna krenuti od tog prčkanja 🥰 sretno ako krene!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bilja teoretski bi i mogli bit pravi, pogotovo ako ti je teško skuzit kad počnu, tako da su možda i češći nego šta ti se čini, sad lipo pod topli tuš i grij donji dio ledja, meni je to super pomagalo zadnji put možda će i tebi 😊
______
Krenule terminuše 😁🙈
Zara7 držim fige da se i kod tebe nešto sprema! Sretno tiiii! 🍀🙏🏻🍀💪🏻🥳 Čim je tvoja terminušta Japanka rodila vrijeme je i tvom mališi da krene istim stopama. 😉 Navijamo za vas! 😎
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hvalaaa Carpe i Lisa, javim razvoj situacije!
Carpe pitam jer mi je bilo uzasno tesko lezat na ctg-u jer mi se stalno dizala kiselina i nagon za povraćanjem, ne zelim da me to koči kod prodisavanja trudova, to mi je bio najveći problem, a ne trudovi 😬🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure koje imate kontrakcije ili mislite da ih imate, kad planirate u bolnicu? Ja sam sva u stresu, da cekam da pukne vodenjak ili da odem u bolnicu? Ako ne odem dok ne pukne vodenjak strah me da nesto ne bude bebici, a ako odem a nisu trudovi ispast cu budala jer opet dolazim nakon pregleda🙁🙄 da cekam onda da pukne vodenjak ili sta da cekam?🙏🏻🙁
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cure koje imate kontrakcije ili mislite da ih imate, kad planirate u bolnicu? Ja sam sva u stresu, da cekam da pukne vodenjak ili da odem u bolnicu? Ako ne odem dok ne pukne vodenjak strah me da nesto ne bude bebici, a ako odem a nisu trudovi ispast cu budala jer opet dolazim nakon pregleda🙁🙄 da cekam onda da pukne vodenjak ili sta da cekam?🙏🏻🙁
Nemam trudove ali ako ti je bolnica blizu čekaj da ti trudovi budu na svskih 5 min i traju bar po 60s, to sam citala da se preporucuje...a vodenjak ti ni nemora puknuti 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
zadnjih sat vremena svako malo imam potrebu ici na veliku i malu nuzdu. Na veliku sam sigurno isla 4/5 puta 🤐 . Ako je po onom sto sam citala izgleda da su pravi trudovi?!
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji